królowa punkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bestia10698, 8 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

ukończyłam event tzn nazbierałam te 2500 punktów mam jeszcze koszyki to zbieram ale za każdym razem pojawia mi się na dole po lewej stronie rysunek z cukierkami i napisane że wymagane np 817 o co chodzi dodam że po każdym przejeździe wartość wzrasta o co chodzi mam tyle cukierków złapać czy co

2. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

To jest po prostu twoja nadprogramowa ilość punktów ;) Po uzbieraniu 2500punktów, każde kolejne są zapisywane w ten sposób, nie musisz się nimi przejmować :)

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Myślę, że jest to mały błąd w tłumaczeniu. Te punkty, to suma punktów które zdobyłaś już po zakończeniu zasadniczej części eventu. Po zakończeniu eventu, punku będą wymienione na SG i PD.

4. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

aha wszystko jasne można zamknąć

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.