Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szpula, 18 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szpula

szpula Aktywny autor

Mam pytanko w związku z zakupami :) Czy trzeba kupować wszystkie itm ? kolejne dotyczy rzędu chmur, są 2 rzędy , jeden kupiłam i nie wiem jaki :) a pozostał mi drugi królowa karnawału VIII , proszę o podpowiedż, Dziękuję

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wejdż na pnącze i zobacz jaki rząd kupiłaś.Czy tam są potrzebne itemy które są do kupienia. Może można postawić obojętnie jakie.
    Do rzędu Królowa Karnawału VIII potrzebny jest tylko item , który jest do zdobycia w Obecnym ewencie item Bananowy rytm.
    Zeby ustawić go na pnączu trzeba pozbawić go "+"

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

ania12355 - dziękuję za pomoc :)

Itemów kupować nie trzeba.
    Jeżeli kupiłaś jedno pnącze, to sprawdź, które zostało. Nie mogłaś kupić pnącza Królowa Karnawału VIII, ponieważ jest ono nagrodą za postęp w grze za 50 minigier.
    upload_2024-2-18_18-56-27.png

Do kupienia są pnącza Królowa Karnawału V i Królowa Karnawału VI.
    upload_2024-2-18_19-1-51.png
    Oba pnącza można udekorować dowolnymi itemami.

szpula - czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. szpula

szpula Aktywny autor

Nie mam więcej pytań, bardzo dziękuję za wyjaśnienie i serdecznie pozdrawiam :) Temat można zamknąć :)

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i również pozdrawiam.
    Temat zamykam i miłego wieczoru życzę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.