Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

zrobiłam na razie do pnącza,reszta czeka,może jednak królowa poluzuje 8)

na 50 koszyków:

8szt skrzynia koła fortuny III
    4szt skrzynia z farmerskim wyposażeniem VI
    1szt skrzynia zwariowanych zwierząt

chyba BP robi sobie z Nas żarty xDxDxD,zastanawiam sie czy następny taki event robić,czy poprostu olać :p :p

2. [andy74]

[andy74] Naśladowca mistrzów

Mam takie pytanie do Marka: Jak to możliwe żeby w tak krótkim czasie zrobić 113 koszyków. Ja mam całe 20 i się cieszę że dam rady skończyć event. Czy jest jakiś sposób na szybkie zbieranie rośliny eventowej. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

3. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Ha ... a już miałem nadzieję, że się nie wyda :)

Andy ... trafiłem 200% i chyba jakieś +1 na kole, siałem na dużych polach, na wszystkich trzech łąkach z SN i Zośką.
    Przed pierwszym zasiewem na wszystkich trzech polach, odpaliłem wszystkie 3 rzędy bonusowe zwiększające siłę SN o 5%.
    Chutney, kerststol i biała niewinność do slotów, zbierałem około 2500 - 2700 szt. co 33 min. z 25 jaśkami.
    Przed eventem nie zasiałem nic na wylotki, wszystkie wypadły ze zbiorów rośliny eventowej. Bonus z rzędów działał przez 6 godzin, po tym czasie okres wyrastania zwiększył się do 1:21h.
    Wykręciłem około 50 koszyków i dla odpoczynku zabrałem się za misję dla leniwych, która jakimś cudem wpadło mi w oko.
    Na noc posiałem roślinę eventową na dwóch polach, a trzecie zastawiłem sandałami na wylotki. Rano po kawusi papryka na dwóch polach i sandały na trzecim z turbo zośką na wylotki. Zebrałem ostatnie 24 koszyki z misji, zamknąłem misję i uznałem, że mam dość :)
    Zostały 253 roślinki i 125 koszyczków.
    Pozdro Andy ;)

4. [andy74]

[andy74] Naśladowca mistrzów

Dzięki za odpowiedź. Spokojnego weekendu.

5. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Tak powoli i do przodu. Jutro wylotki z oazy. Miłej nocy

6. cas.

cas. Forumowy żółtodziób

Co przejazd to nowy poziom na Bahamaramie :) Dla początkujących bardzo korzystny event. Wolno idzie bo kryształowe wodospady dopiero w połowie odkryte ale jest jeszcze sporo czasu więc powinienem sporo dobroci (TPD i ZB) uzbierać.

7. hana82

hana82 Hrabia forum

event skończony . TPD wpadało milionami zawsze się przyda . Pikolak stoi i kwitnie zobaczymy co wykluje chociaż z moim szczęściem to nie wróże nic ciekawego. Delikatnie SN wyczyściłam do 0 . Mieliście racje że te skrzynki to znikome ilości się pojawiają .

8. 53klasa

53klasa Książę forum

Dobry wieczór :)
    Ja jak zwykle na piechotkę. Zrobiłam dopiero 5 koszyczkówxD. Rzuciło we mnie jakieś dwie skrzynki, oblało zielonymi kroplami, jakieś siano SN spadło mi na głowę i pojechało dalej. :D Chciało mnie zniechęcić swoją hojnością, czy jak?:p
    Robię na piechotkę, bo wiatrak niełaskawy. Nic nie demolowałam, pewnie do pikolaka nie wespnę się, ale co mi tam. Mam ubaw z omijaniem TPD, bo tak wypatruję czegoś sensownego w tej lawinie czekolady, że nic nie dostrzegam:cry:.

9. incasent

incasent Ambasador forum

Skończyłem ;] [ekhm xD ], nie wiem, czy nie za szybko xD.
    Bunia jest mistrzynią bananów i dopóki będzie jeździła tym swoim rydwanem, to sieję, zbieram, mielę i oddaję ;], Ona naprawdę potrafi się odwdzięczyć ;]
    ---------------------------------------------------------------------------
    Powoli robię porządek na wyspie. Zostawiłem tylko miejsca na duże pola i SuperPola. Wróciły bardziej wartościowe drzewka, a jutro pewnikiem rekiny. Za tydzień kolejne pnącze do kolekcji ;]

10. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Faktycznie ta królowa to dla tych, którzy zaczynają zabawę z Bahamą. Bo po kiego mi kolejne ZB, skoro już mam grubo ponad 5 k i nie mam na co ich wykorzystać?

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Skończyłam i ja bieganie za królową, misja zrobiona, więcej koszyczków nie kręcę.
    Koło jak zwykle domówiło współpracy więc dyniowy prezent pomógł no i oczywiście SN.
    Piccolo obdarowało Inwazją robali.

12. grania.

grania. Baron forum

Ha, a , a ja mam odruch psa Pawłowa i łapię nawet ZB, choć też 5,5 tys wala się gdzieś w stodole. Ogólnie leci tak, że można złapać wszystko. W poprzednich karnawałach trzeba było się napocić, żeby złapać np. wszystkie SP, a teraz leci 1 SP, 2SN, kilka farmarek (czasami nawet 8o_O) i od wielkiego dzwonu jakaś skrzynka. Ale fakt faktem jak ktoś ma Baśkę w fazie rozwojowej to warto łapać do końca.
    Przy okazji jeszcze trzy zbiory + jeden w Kryształowych - jakoś raz zapomniałam ich obsiać - no cóż skleroza.

13. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Ja Kryształowych Wodospadów nie demolowałam, bo zależy mi również na zwierzętach, a wg moich obliczeń, to z pól na Plantacji i w Lesie tropikalnym event, albo raczej misja i event są do zrobienia i może będzie to trochę dłużej trwało, ale mnie się nie spieszy. Do koszyków też zbieram wszystko, co tylko się da, bo po zakończeniu gry wszystkie słodkości będą wymienione m.in. na SG, a tych nigdy za wiele.

14. ewanta

ewanta Komandor forum

polatałam 60 razy. strasznie skąpi skrzynek ta Bunia :oops:
    oto rezultat:
    7 skrzyń z farmerskim wyposażeniem VI
    2 skrzynie zwariowanych zwierząt
    7 skrzyń farmerskiego koła fortuny III

15. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

misję w spółdzielni zrobiłam, teraz muszę trochę polatać xD nie sieję więcej bo po co, ani talarków ani skrzynek:cry:, pozdrawiam walczących;)

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dziękuję za pozdrowienia :Djeszcze wciaz sieje i końca nie widać :p

17. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

też łapię- w końcu jak dają, to biorę :p
    U mnie końca nie widać. Ale nie spinam się. Nie ma po co.

18. hanzos

hanzos Ekspert forum

mnie tam akurat TPD cieszą, bo jeszcze prawie 280 poziomów do 600 przede mną, a to całkiem ławy sposób przeskoczenia na kolejny poziom. Już 2 poziomy się udało w krótkim czasie przeskoczyć.

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z piccolo wylazła muchołapa,wiecej nie chce takiej podróby ,jak jeszcze raz bedzie taka królowa to napewno już nie bede robić eventu,musiały by by do zdobycia petardy a BP nas po prostu olewa totalnie :p

20. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

to normalne że misja w spółdzielni jeszcze 29h a event do wtorku?

dantic3 i Aisha1969 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.