Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Jakaś uboga ta królowa. Podczas poprzednich jej wizyt więcej trafiało się SN czy SP. A teraz nie ma za bardzo za czym biegać.

2. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Ciesze sie, ze ktos mysli tak jak ja.
    Choc wyjatkowo moge robic ten event to swiadomie rezygnuje. Szkoda mojego czasu. Wiecej skrzynek nazbieram z pnaczy niz za wydane dobra ze stodoly w celu biegania z koszykiem.

3. dorota444

dorota444 Moguł forum

a ja właśnie chciałam koszyk pochwalić, że wcale się nie zacina jak nigdy

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No nie wiem. U mnie się dopisują tylko level wciąż ten sam:)
    Jest inflacja toteż królowa za tę samą kasę mniej prezentów może kupić.:p

5. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

no i po królowej,jednym słowem ewent dla początkujących graczy ,którym potrzebne punkty na wyspie,bo tylko to leci nawet bez latanie z koszyczkiem,zrobiłam bo robię wszystkie -.-

6. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)
    Bo ja Wam powiem ... pracowity, rzetelny, sumienny i zaangażowany farmer, to leci do młyna wykonać zadanie, nakręci tak około 50 koszyków i dopiero doznaje olśnienia, że jakaś misja ułatwiająca jest.

Roboty bać się nie należy, tym bardziej, że Jej Wysokość jak zwykle oszałamiająco szczodra w swej łaskawości, sypie wspaniałościami bez opamiętania, aż trudno łzy wzruszenia powstrzymać.
    Dlatego do dzieła Farmery, bo nic nas bardziej nie uszlachetni, niż niż ten znój, potem z czoła zwieńczony.
    Powodzenia :p:cry:

7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

z piccolo cylinder iluzjonisty ( 160 FL ) , po ubogiej Królowej, to miła nagroda ;)

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Uboga krewna królowej zakończona.
    Z Piccolo parasolka.

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Marku :) wyjątkowo pracowity, rzetelny i zaangażowany farmer jesteś . . . jestem pod wrażeniem tych 50 szt. Jak się da ukręcić w młynie, to pracowity farmer robi to w pierwszej kolejności, co łatwiejsze to na końcu dopiero.:D

10. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skończyłam , na 66 gier zlapałam : 8 skrzynek, 78 SP, 148 SN, 101 SNZ. KOniec, więcej nie sieję, nie kręcę nic w młynie bo mogę nie udźwignąć tych wsztstkich wspaniałości którymi Bunia rzuca. Myślalam że jak zepsuli królową to więcej nie da się zepsuć. A jednak się dało. Żenada:wuerg:

11. agnieska

agnieska Ekspert forum

Oj, a tak lubiłam ten event -.- Nic ciekawego do łapania :(

12. halina54

halina54 Hrabia forum

...u mnie tez niestety ten sam od dluzszego czasu...ufff skonczylam tylko ze jak zwykle rosliny jeszcze zostalo ponad 5 tysi i juz nie sieje , braklo wypadalcow ale do konca jeszcze troche czasu jest to ....moze Bunia otworzy ten worek szerzej z prezentami i beda wypadac same cudownosci...oby

13. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dokładnie tak :D ... ale nieskromnie dodam, że jeszcze jestem sumienny xD:D

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Marku przybij piątkę :D
    Wczoraj wieczorem skończyłam event :) a dzisiaj rano patrzę - mam misje nie zrobione , no to dłubię, chociaż wczoraj zarzekałam się, że więcej z koszykiem nie będę latać xD

Misja się robi :)

A wylatanych koszyczków mam tyle :)

Z Piccolo dostałam Bajkowe źródło - w BP uznali, że zwrócą mi 15 szt. sn xD:cry::cry::cry:xD

15. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)
    27 zadań za mna polatałam z koszykiem nic ciekawego nie rzucała Bunia -.-jedynie co to miliony z baha leca w kosmos 8)nawet nie wiem czy do picolaka dojde :music:

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2022
  16. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Piątka :)
    Coś mi się wydaje, że niebawem, bardzo elitarny "Klub Solidnego Farmera" będzie można założyć, który ani podstępnemu FAQ zwieść się nie dał, ani precyzyjnych wskazówek Rysia do serca zbyt głęboko nie schował. Z lenistwem należy walczyć wszystkimi sposobami, wszelkie pokusy omijając z daleka i droga to elitarnego klubu otwarta :DxD

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ale gapa ze mnie:oops:
    Faktycznie Marku, żeby taką zaletę farmera pominąć. :) Za to parasolkę masz u mnie.:)

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Pięknie dziękuję :)

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Olga z Markiem ładnie ściemniają.:p;)
    Od początku mieli zamiar latać z koszyczkiem ile się da.
    Żeby się nie wychylać z ogólnego trendu narzekań, to
    "przegapili" misję.
    Teraz mają podkładkę.
    xD:cry:xD

20. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ryś xDxD ależ Ty masz fantazję xDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.