Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

Jest dokładnie tak, jak piszesz :)
    A szkoda :[

2. grania.

grania. Baron forum

18 gierek rozegrane, sieję powolutku, szkoda kropelek i bonusów - spokojnie da się zrobić bez wspomagaczy, dyniowe trzymam na trudniejsze eventy. A wysiewać więcej nie ma sensu, bo cieniutko do koszyczka leci 8)

3. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Rysiu zrobiłeś mi dzieńxD,roślinki rosną ,koszyków trochę mało

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jak dzisiaj królowa rzuca dobrociami ? 60 koszyków czeka na zbiórkę ,nie wiem czy warto już biegać 8)

5. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

U mnie tragicznie :wuerg: A koszyk to przesuwa się jak chce i kiedy chce. W zasadzie to jak nie ruszałabym myszką, to pewnie byłby podobny efekt :sleepy::cry:

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

właśnie widze,ze nic sie nie zmieniło,poleciałam z 4 koszykami i dopiero w ostatnim dostałam 2 skrzynki,masakra :cry::cry:

7. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Pnącze odpalone, ale robię dalej dla zabawy

8. halina54

halina54 Hrabia forum

......krolowa tak uboga jeszcze nie byla, na 34 rozegrane gierki czyli bieganie z koszykiem,krolowa wrzucila tylko i az 4 skrzynki chociaz koszyki byly z duzaaaaaaaaaaaaaaaaaa gora .Tylko sie zastanawiam po kiego licha tyle bylo pd na baske skoro po 600 levelu i tak sie nie dopisuja.Jakas strasznie biedna ta krolowa ,jak nie krolowa a zwykla farmerka

9. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

dolicz jeszcze co 5 h ...roślinkę i tak będzie z górką...

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pod warunkiem, że bym całość w młynie na koszyki dawał, a to tak nie wyjdzie.
    Raczej zawsze coś zostanie i to sporo ponad 5 szt., także z dopisywania raczej nici.:oops:;)

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Przy takiej Królowej to powinni poziomy na wyspie podnieść do 1000;) a tak to punkciki lecą w powietrze;)

12. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

jak nie wyjdzie na 9 zbiorów...kręcisz SP na 2 szt. następne kręcisz koszyki a resztę co zostaje oddajesz do misji tak robię ...i czekam na wypadajki

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

:cry::cry::cry: Ja jak koń dorożkarski z klapkami na oczach, do młyna i do młyna, a przecież misja jest bardziej opłacalna.
    No nic gapowe się płaci.xD:cry:

14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Rysiu a czemu w młynie do misji wpłacać lepiej się opłaca.

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Można i tak.:)
    Nie ma pojęcia czemu z młynem wyjechałem.:oops:
    Robię tylko misje i na tym koniec.

16. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

no przecież że lepiej do misji wpłacać ...ale chcąc dostać darmowe 5 szt. za 5 h... a wypadajek brak ... to się kręci w młynie ...mam wypadajki to wyciągam z młyna i oddaje do misji ...i zbieram tylko koszyki z misji.. w młynie to tylko przechowalnia..

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dwa przykłady miliomów TPD. Jeszcze kilka gier do 60-tki i po temacie. Baha wraca do normalnej produkcji.

18. klonek68

klonek68 Generał forum

Ładne te milionowe łowy ,tylko ich szkoda jak na wyspie wszystkie poziomy skończone;)

Oddzieliłam odpowiedź od cytatu:)
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2022
  19. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Finał. W 60 grze trafiła się skrzynka..... Żegnam Małpę bez żalu.

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Przed chwilą zrobiłam te 60 gier.
    Na wczoraj przygotowana byłam do eventu i to po całości:
    - wypadajki dobrze wyleciały z iksory, bo 524 szt.
    - młyn stał bez ruchu, żeby te kwieciste koszyki ukręcić !?!?-.-
    no i nasiałam rośliny i ukręciłam :oops: całe szczęście, że tylko 9 i się spamiętałam.:D
    Misję jednak zrobiłam całą i rośliny w końcu wysiałam tyle, że wystarczyło mi na dodatkowe 23 jazdy.
    SN i SP najczęściej wpadały po 1, 2 szt. raz dostałam 6 SN i 4 SP. Za to TPD za każdym przejazdem ponad 1 mln, PD już mniej.
    A z Piccolo mam parasolkę.:)
    Więcej nie sieję, na Wyspie już stoją drzewka i rekiny do następnej misji.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.