Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

68 gier zrobionych,drugie pnącze kupione,zostało 395 talarków,pozostałe zakupy na sam koniec.

2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

800 talarków zebrane jeszcze trochę i będzie kompletne pnącze,na razie brak wypadajek.Dzieki bonusowi 100% rośliny ponad 3000 tego co potrzebne do misji. Sieje teraz warzywa na wypadajki.

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie jeszcze gorzej na 29 gierek 435 talarków :(
    Pnącze jak się weźmie to jest "gołe"? itemy trzeba sobie jesze dodatkowo wykupić ?

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Za gry jest z itemami,za talarki trzeba kupić i pnącze i itemki.

5. olgs3

Co tak mało tych talarków u mnie co 3 gierki rzuca 45szt czesto jest 15 szt i 25 szt rzadko 10 szt

6. kubozaur

kubozaur Młodszy ekspert

cześć, u mnie dopiero 33 gry ale wygrałam bonus na żniwa więc można by podgonić super kroplami na super polach. Problem w tym, że nie mam super kropli. Zdobyłam tam gdzie były do zdobycia - sklep z farmarkami, z talarami i w spółdzielni. Mam do zrobienia misję zupa z dostarczeniem migoczącej flądry lub konia Picasso (ilość kropli z misji by mi wystarczyła), ale nie ma ich na targu a z oaz nie chce się zrobić :)<ciach>

Fragment dotyczący wymiany handlowej usunęłam; to nie miejsce na takie dogadywanie się.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2019
    anna0089 i Mikasek- lubią to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

duzy6666, Twój post nie związany z eventem usunęłam. Przypominam, że ten wątek nie służy do umawiania się na oferty handlowe...

duzy6666 lubi to.
  8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

oj tam oj tam:) ja się nie umawiałam tylko chwaliłam :p;)ale racja zapomniałam dodać że pnącze zdobyte:inlove:xDale śmigam z koszyczkami dalej co zgarnę to moje:D

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Brał ktoś tą skrzynie bonusów co w niej jest

miwi45, talarek1961 oraz Mikasek- lubią to.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bonusy-ja trafiłam 100% do stodoły na produkty na 24 godziny

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Podstawa zaliczona, pnącza zdobyte

12. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

13. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Ija sie pochwale mam 6 gierek zzrobione i 55 talarki ale do końca myślę ze zrobię 50 gierek.......................????????????

14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A zrobiłaś , robisz misję wspomagającą żeby zgarnąć kwieciste koszyki ?

do zdobycia robiąc same srebrne 50 kwiecistych koszyków
    całość 65
    duże ułatwienie :)

Jutro a może jeszcze dziś jak zdążę ;) polatam z koszykami
    rzadko kiedy tak dobrze lecą wypadajki że wystarczy siać tylko eventówkę

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Dzięki dziewczyny

miwi45, olgs3 oraz Mikasek- lubią to.
  16. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam w Niedzielę o poranku:)
    Na 57 rozegranych gier-oba pnącza odpalone:inlove:,wykupiona skrzynka(+200% Pd za ozdobne)-szkoda,że nie zbiory:( ale przyda się w odpowiednim czasie;),bonus pełniowy kupiony:) i 67 talarków na stanie zostało.Sieję i zbieram koszyczki do oporuxD by wykupić ile się tylko da tych dobroci ze sklepiku a i przy okazji zgarnąć wiele jeszcze całkiem fajnych spadających fantów do koszyczków:D
    Problem (poza kołem,które nie chce współgraćxD) u mnie tylko taki,że dopadła mnie wirusowa grypa:cry:i ciężko wszystko zgrać-ale się nie poddaję-walczę i z nią i z KrólowąxD Nie jest to co prawda ta hojna,którą pamiętam z 1 edycji:inlove:-ale również ładnie dzieli dobrami wszelakimi-więc nie narzekam;):)
    Gratki dla miszczów i tych,którzy już skończyli,powodzenia w łapaniu talarków i całej reszty wszystkim pozostałym:)

17. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

31 gier, pnącze nie powala, to ja odzyskuje imprezowe i SP oraz CMJ, mam już ostatni. Dobrze, że pojawiają się farmarki i dużo PD, 500.000-1.000.000 rozumiem, a nie 1000 czy 5000 jak to nieraz dają. Oby więcej takich eventów

miwi45, anna0089 oraz olgs3 lubią to.
  18. olgs3

Doberek pnącza już pracują,rośliny 5tys sieje na wypadajki.Królowa lepsza niż zeszłoroczna. Planuje zebrać jeszcze tego dobra co rzuca.Miłej niedzieli życzę.

19. magros

magros Nadzorca forum

Witam cos u mnie slabo z lapaniem talarkow nie wiem jak wy to robicie ale gratuluje tym co maja juz pnacza

20. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Ilość talarów w koszyczkach jest bardzo różna. U mnie najwięcej było 45, ale był też i taki, w którym było tylko 5...

21. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To jakie pnącze uważasz za powalające?.
    To za talary jest pnączem rozwojowym i w Twoim przypadku daje codzienne 62400 PD ( masz 96 poziom i mnożysz go razy 650 ).

Ostatnie edytowanie: 3 marca 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.