Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

Pnącza oba zdobyte :) No ale wczoraj wpadło +100 % za żniwa, wykorzystałam też mój bonusik na plony. Jeszcze trochę polatam z koszykiem, postaram się wyczyścić sklepik ;)

2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

a jak się nie da, kiedy się da :music:- i nawet wszystko się da :p w sumie to tylko od apetytu zależy, tak więc jeśli masz ...nieodparty apetyt to śmiało wykupuj :DxD;)
    - mnie jakoś apetyt nie dopisuje, więc tylko ten rządek chmur 8) - no chyba że na coś jeszcze wystarczy:p - póki co mam 115 tych gwiezdnych za 6 rundek i czekam na różyczki by znowu trochę pobiegać z koszyczkiem, ale grypa mnie dopadła więc i z kondycją w tym bieganiu kiepsko :oops:

3. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Mam pytanie, czy Wam też się ten koszyk tak zacina?

Mikasek-, miwi45 oraz abc2016 lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

martajolka81 zwróć uwagę czy kursor nie wyjeżdża Ci za planszę eventową, trzeba go pilnować, bo to właśnie sprawia, że gra tak jakby się zacina i rusza jak kursor wróci na planszę :)

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

teraz się już zacina, jak grałam wczesnym rankiem to się nie zacinał - trzeba wstać wcześniej, albo później się położyć spać ;)
    a grać trzeba, bo ostatniego dnia może się całkiem gra zawieszać, jak to dawniej bywało....

6. martajolka81

Bardzo dziękuję :) oki spróbuję jak wstanę, albo po 00 :) I na kursor też zwrócę uwagę.

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

po północy to jeszcze sporo ludzi gra, naszych i sąsiadów z Zachodu

Mikasek-, miwi45 oraz martajolka81 lubią to.
  8. martajolka81

oki, to może 7 rano będzie lepsza :)

Mikasek-, miwi45 oraz abc2016 lubią to.
  9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącza odpalone ,teraz pora na kolejne zakupy zbierać w sklepiku.

10. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mi też kursor ucieka mogli by to poprawić

Mikasek- lubi to.
  11. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Teraz zbieram na skrzynię bonusów te talary, może następne 100% wpadnie, nie kręce na razie, 75 wejściówek muszę odrobić.

anna0089, Mikasek- oraz olgs3 lubią to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Poprawić kursora to się nie da z poziomu admina gry.
    Kursorem steruje użytkownik... a jak kursor w ferworze łapania wyjdzie poza planszę, to nie można już kontrolować tej tacy na datki.
    Dobrze pamiętam królową - trzeba uważać, żeby kursor poruszał się tylko w prawo/lewo, nigdy do góry.
    Wiem, niełatwe to, bo człowieka korci, żeby jak najbliżej podsunąć tacę pod te lepsze fanty.
    Ale innego sposobu na ten uciekający kursor nie ma po prostu.

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak . Mnie się zaciął na całą gierkę. Nawet nie widziałam co wpadło .
    Kursor był w polu

Mikasek- lubi to.
  14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

- pomimo iż kursor mi nie wychodził poza planszę, to jednak ta ...taca na datki :DxD zacinała się przy 4 na 6 rundek - myślałam , że tylko u mnie jest z nią coś nie tak , a tu widzę , że i inni mają podobny problem

15. frixi77

frixi77 Ambasador forum

No polatalam sobie koszyczkiem 40razy i coz ...no szalu to ta krolowa nie robi ,moim zdaniem zdecydowanie gorsza od poprzedniej :p
    Pierwszy minus nie rzuca skrzyniami z drzewami i zagrodami ,drugi -rzuca wszytkim jak oszalała ,oczopląs murowany :)
    Trzeci ...talary wygladaja praktycznie jak sianogrosze nie wiadomo co lapać ... Zastanawiam sie nad pnaczem ze sklepu owszem rozwojowe ale ... nie powiem czego nie urywa
    Ogolnie ... no jakos nie podchodzi mi ta krolowa ...choc owszem czekalam na nia z niecierpliwością :p

No ale coz jak to mowia "darowanemu koniu w zęby się na pacza " ...bawimy sie dalej :p

Mikasek- lubi to.
  16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jedni skończyli, inni jak zwykle (lub nie:p) niezadowoleni, a ja łapie co królowa daje... nawet SG też, bo postanowiłam zostać miliarderką. :D:inlove::pxD Zobaczymy czy się uda...:music::p;) Talarów mam dopiero połowę - i to połowę potrzebną do absolutnego minimumxD:pMiłego dnia i grania Wam życzę:)

17. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

U mnie talarków też sporo poleciało średnio 15-20 szt. na koszyczek . PD coś ok 700 tys. na raz TPD też w sporej sumie lecą , chyba 4 ZB ,kilka farmerek ,trochę s.paszy i nawozu . Świetna zabawa ;)

anna0089 i talarek1961 lubią to.
  18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Na 22 gry- 520 talarków (pnącze wykupione) 32 s.p .Tych innych nie liczyłam. W sumie- w ramach eventowych koszyczków ,przy użyciu s.n tylko na rozsiew - nawet nieźle.Plus 3 x +1 z pól na 6 godz.

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Może to nie do końca sposób, ale można zmniejszyć okno gry a tym samym eventową planszę i mieć mniej miejsca do przesuwania koszyka, ale wtedy ruch myszką trzeba też w poziomie/pionie bardziej ograniczyć i kursora też pilnować. Zauważyłam, że w ten sposób jakoś więcej tych dobroci od Buni udaje się do koszyka złapać, ale może tak tylko mnie się wydaje. W każdym bądź razie spróbować można ;)

20. martajolka81

U mnie na 24 gierki tylko 420 talarów. Zazdroszczę umiejętności łapania :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.