Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Zgadzam się z tobą -wielu wspaniałych ludków odeszło......a szkoda:oops:
    Evencior robie -lubie żebrać u królowej tfu tfu u Buni:p:pxD

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

pierwszy przejazd - 5SP, 2SN, 4 nawóz do drzew. cukierki, punkty. Jak kto uważa - moim zdaniem opłacalne.
    Wypadalców mało - nie wszystko zebrane

3. ewanta

ewanta Komandor forum

a bo to bonus do diamentowego... uuuu. to się nie opłaca.
    z jednego pola 65 koszy

ależ jestem gapa:
    - nie doczytałam że kosze lecą z farmy, rano wszystko zebrałam,
    - posadziłam roślinę na wodospadach- a tam nie ma wypadajkowych koszy,
    - o tym już pisałam że rozsiałam z kategorii inne a do slotów włożyłam skracanie dla warzyw...

chyba nie powinnam robić tego eventu :cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2019
  4. marocco

marocco Stały bywalec

338 koszyczków, z wodospadów jednak nie lecą :cry:

anna0089, robins71 oraz miwi45 lubią to.
  5. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

:cry: , rano wszystko pozbierałam, a były dłuugorosnace, no nic, jakoś to nadrobię ;(

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Nie bylbym Rafal taki pewien tej masowej ucieczki graczy....fakt kilku fleszowych graczy;) juz nie gra ale nie oznacza to,ze pojawila sie nagle masa opuszczonych farm....
    a sprzedawalnosc produktu? jesli graczy jest mniej to biorac na logike ci ,ktorzy zostali placa wiecej...gdyby bylo inaczej dawno by gierke wylaczyli

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

U mnie prawie 700 szt koszyków :p:inlove::music:

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Ok, a co jeśli ktoś wykręcił bonus na kole 100 proc do stodoły?:p Czy opłaca się wówczas dodatkowo odpalać to 100 proc do diamentowego slotu? Oczywiście myślę nad użyciem Super Pól z SN.

robins71 i miwi45 lubią to.
  9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

U mnie nie lepiej, z baśki tylko na razie tyle:

Nieporównywalne wielkości, większość bez JC zbiera, a Ty z całą armią JC.

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to można wszystko policzyć ;)
    tutaj jest cala masa tabelek, w których jest wyliczone co kiedy się opłaca i ile będzie roślin w różnych ustawieniach pól z różnymi bonusami
    mając 200% to koniecznie siejemy na super polach z SN i cała resztą (woda, nawóz, biała niewinność i kerstsol), a po bokach na małych polach z wodą i zwykłym nawozem (będzie ten sam czas wzrostu)

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

I latanie z koszyczkiem do upadłego, oślepienia i cieśni nadgarstków :inlove::D zatęskniłam nawet :p;) A potem kolejka pod gabinetem po tabsy :inlove:

Pomacham koszyczkiem a jakże darmowe zapasy się zrobi a przy okazji pnącze wpadnie. Na razie wpadło 135 koszyczków słodkości ;)

mi też :cry::cry:

12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Pierwsza próba machania koszyczkiem nawet, nawet... oby tak dalej.

13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Polatałam ze swoim pierwszym koszyczkiem, no rewelacji nie było, liczę, że będzie lepiej :) Powodzenia :)

14. -norbijas-

tylko,ze jasiek to nie wszystko,,,by w pelni z ich mocy skorzystac to trzeba miec jednak pare workow sn

15. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

u mnie 70 koszyków, całodobówka na małych rosła, myślałem, że będzie więcej. Trochę dużo badyla, a 100% mnie ominęło szerokim łukiem :(
    Edit: A do czego służą te batony, lizaki i cukierki? W FAQ nic nie widziałem do czego one są.

robins71 lubi to.
  16. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzien doberek zadko pisze ale musze sie pochwalic ze z jazdy darmowym koszyczkiem dostałam pojedyncze sp sn farmerki ale pd było szokiem 1 100 000

17. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

do niczego czyli zamienią na SG. Ja jeszcze nie próbowałam koszyczka.

robins71 lubi to.
  18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Do niczego w zasadzie;) poza wymianą po evencie chyba i oczywiście do tego, żeby gorzej widzieć inne dobra:pxD:cry:

robins71 i kalinamala lubią to.
  19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

a gdzie gwiezdne talarki ? - nie było ich w tym pierwszym przejeździe ? - oj to niedobrze:sleepy:
    - tak przy okazji; zauważyłam , że by dostać pierwszy rząd chmur, wystarczy zrobić tylko same srebrne zadania w misji - do wysiania 10000 różyczek i 750 wypadajek, a za to dostaniemy te 50 kwiecistych koszyczków, które gwarantują zdobycie pnącza :p
    tak więc kto ma mniej czasu,czy coś tam, to może sobie machnąć ewent tym ,,najtańszym kosztem,,
    - u mnie koszyków 204 , też rano pozbierałam farmę i zasiałam te tęczowe, więc z nich nie za wiele poleciało
    ale co tam , może się da jakoś nadrobić :music:

20. -norbijas-

u mnie bylo 10 talarow...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.