Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Na te srebrne misje wystarczyło posiać 10000 róży i 850 koszyczków.
    3 zbiory na dobę to aż nadto by było ( na noc, na czas pracy i po pracy do zbioru przed snem)
    Nawet dwa by wystarczyły na 3 polach Baśki.

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2019
    miwi45 i abc2016 lubią to.
  2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

jestem tylko dwa razy na farmie wracam do domu późnym wieczorem i piszesz mi o trzech zbiorach ? zyczę miłego dnia

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

2 na dobę na trzech polach Baski by Ci wystarczyły na srebrne misje.

abc2016 i marciaaa84 lubią to.
  4. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Koszyki z misji to byly juz gotowe kwieciste koszyki dajace mozliwosc lapania dobroci od Bunii- bez potrzeby produkcji w mlynie.

miwi45 i Anhedrea lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Anetta41 w takiej sytuacji polecam super pola, czas wzrostu jest 4 razy dłuższy i zbiory też większe, tak że jest to korzystniejsze jeśli nie można zbierać co 4 czy 5 godzin ;)

6. mscisioslaw

mscisioslaw Czeladnik forum

Królowę dzielni Bunie odwiedziłem 150 razy wyciągnąłem od niej wszystkie tajemniczności,skrzynie, imprezwe była średnia.Pierwsza Królowa se niewroti tamta dawała koncertowo <ciach> po niej w łapie miałem zakwasy-niewydałem kasy.

Masz skojarzenia...
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 marca 2019
    kalinamala, miwi45 oraz -norbijas- lubią to.
  7. waptur

waptur Okazjonalny autor

Yeeeeees, yeeeees, yeeeees!!!!! Wyrósł mi z Buniowych tajemniczości tulipanowiec którego nie miałam i nigdzie nie mogłam dopaść!! O 4 asyminach nawet nie wspominam, bo już 4 miałam z wcześniejszych eventów, ale nie pogardzę, od przybytku głowa nie boli... :inlove:;) Powodzenia wszystkim życzę!!:p

8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

91 gier wykonanych. Aż chciałoby się więcej.....:inlove::D do 200 coraz bliżej... do miliarda też:music:8):p

AngelGina lubi to.
  9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

to cieszę z tobą mam nadzieję że mi też chociaż jedna asymia wyrośnie na razie róże na polach więc wieczorem będę wiedziała co mi wyrośnie

ryzio lubi to.
  10. miwi45

miwi45 Weteran forum

Polatałam za królową 97 razy. Oba pnącza dyndają. Ze sklepiku łapnęłam skrzynię z bonusami (u mnie standardowo dała PD/TPD na 24H), kombajn, imprezówki, największe pakiety SP i starczyło na 2 zagrody Hawaje (może drugi konik mi wpadnie?). Koszyczki zostały ale już dzisiaj nie chciało mi się siać róży. Posiałam długorosnące na wypadajki do zagród, bo tam coś z nimi cieniutko. Królowa fajna, kilka poziomów mi przeleciało przed oczami. Trochę PD wpadło za awanse moich drogich sąsiadów, którzy też chyba za Bunią latali ;) Generalnie fajny i odprężający ewencik :)

.savante. i kalinamala lubią to.
  11. niki1990

niki1990 Komandor forum

półtorej godziny do ostatniego zbioru, a potem powinnam zdążyć z polataniem w sklepie

miwi45 i kalinamala lubią to.
  12. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam

Ja powiem krótko.Więcej takich eventów :) Pozdrawiam

elwira17 lubi to.
  13. jagienka123457

jagienka123457 Forumowy żółtodziób

witam...a ja na koniec nie mogę się dostać na ląkę ...kwiatuszki się kręcą ..buuu... pomocyyyyy
    pozdrawiam

14. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Odśwież proszę grę, jak nie pomoże - spróbuj na innej przeglądarce.

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

131 przejazdów - troszkę ogołociłam sklep :)
    na wyspie tylko roślinka eventowa, a i tak wylotek zostało 448, dłuższe (pomarańczowy fiołek) rośliny siałam na farmie

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W sklepie jest skrzynia bonusów.
    Co to za licho?

17. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Chyba te bonusy co były - na uprawy, PD, owoce, zwierzaki, co zajmują sloty.

hlnrys, miwi45 oraz abc2016 lubią to.
  18. miwi45

miwi45 Weteran forum

Tu Ania wstawiała:
    Królowa karnawału

hlnrys lubi to.
  19. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Chwała królowej ;) 95 gierek za mną, 2 pnącza + co smakowitsze kąski ze sklepu, w dodatku poziom 200 osiągnięty!
    Podobało mi się :)

kalinamala lubi to.
  20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak to jest, jak się nie bywa na forum codziennie.:p
    Szukałem tutaj i nie znalazłem, to pozostało zapytać.
    Dzięki.

miwi45 i kalinamala lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.