Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

sprawdziłam. na telefonie można zagrać. trzeba wejść na ikonkę myszki. Ale zanim wejdziesz to pomniejsz sobie stronę bo nie widać całej planszy. Jednak... jest to wątpliwa przyjemność takie granie na telefonie. Sporo fantów przeszło koło nosa :p

krasnoludek10, miwi45 oraz gretag lubią to.
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

pnącza zdobyłam kupony wykupiłam jeszcze zastanawiam się nad sadzonkami z wyspy brakuje mi asyminy więc pewnie kupię i będę miała nadzieję,że wyrośnie z nich moje brakujące drzewko

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak samo zdobyłam tylko jedno pnącze (te za ilość gier), drugiego nie kupuję, wolę dobra ze sklepiku, ale i tak mam za mało talarów, bo dużo by się jeszcze tam chciało wykupić :D, misja w spółdzielni skończona, teraz brakuje mi róży, żeby kręcić koszyczki dla Buni ;)

4. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

ja grałam bez myszki - po prostu klikałam w miejsce, gdzie chciałam postawić koszyk i się tam pojawiał. trochę "na kwadratowo" bo nie łapał niczego po drodze, ale szybko się przesuwał i w sumie mi wystarczyło.

malgos63, krasnoludek10 oraz miwi45 lubią to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Bez koszyczka misja i event bez problemu do zrobienia.

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

No nie wiem, czy się z Tobą zgodzę... Trochę tych koszyczków do zrobienia misji, a w efekcie eventu trzeba było mieć... 990 o ile dobrze pamiętam xD

To żarcik był:) Wiem co miałaś na myśli, ale wydaje mi się, że Graczka pisała o koszyczkach, z którymi biegamy za Królową;)

7. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

jak wam talarki lecą w poszczególnych grach? mi średnio z gry 15 a łapie wszystkie

AngelGina i krasnoludek10 lubią to.
  8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zdecydowanie nie łapię wszystkich, bo za wolna jestem i średnią mam ok. 20 z jednego przebiegu, a zdarzają się przebiegi po 45 GT

9. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Pnącza oba dyndają, sklepik czyszczę z co lepszych dóbr :) Badyl rośnie więc bawimy się do końca :)

anula2501, AngelGina oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Oczywiście ! Tylko praca, nie kupowałam koszyczków /już od bardzo dawna tego nie robię/, nie dostałam bonusów z koła, nawet SN nie wychlapałam za dużo, jeszcze nie ruszyłam "kasztanka" i chyba już nie ruszę. :)

AngelGina i krasnoludek10 lubią to.
  11. Bajka

Bajka Zaawansowany

Zdarzyło mi się bodajże ze 2 razy takie coś ale też i zawiesił się koszyczek i było wtedy 10 GT - więc to chyba rekompensata:)

12. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Ja nie narzekam na 'wypadajki", lubię ten event bo każdy może sopbie wybrać nagrody jakie mu pasują. Jako że ciągle mam braki super paszy i super nawozu i zośki to bardzo się ciesze z odbudowania tych zasobów-dlatego wybrałam te nagrody a nie pnącze(jestem fanką pnączy ze skrzyneczkami;))

13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

I jak tu nie lubić tego eventu - 7 poziomów do przodu :) oczywiście nie 7 z powodu królowej, ale razem :) Szkoda, że się kończy. Pięknie Wam idzie :) Brawo.

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

To trochę niesprawiedliwe, że koszyczki lecą ze wszystkich 6 pól, a siać można tylko na baśce. Przez badyla mogę eventu nie skończyć. 24 gry mam do pnącza. Czas odpalić zielone kropelki, to może jeszcze dzisiaj do północy dwa razy przekręcę

krasnoludek10 lubi to.
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak to nie skończyszo_O Ja zacząłem w sobotę oba eventy i nie skończę tego zwierzakowego raczej. No chyba, że stanie się cudxD Ale ja to we wtorek mam tylko wykład i zostaną same gierki i parę koszyków do kręcenia jak jutro wylecą z melona wylotki:p Tylko szkoda mi SN:(

16. anturion5

anturion5 Forumowy żółtodziób

jak ustawić pnącze/////////???????? mam 57 zrobionych i nie można...........

krasnoludek10 lubi to.
  17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No i mnie się też udało odpalić oba pnącza :)
    Wczoraj myślałam, że nie dam rady - mało miałam nałapanych talarów, ale dziś poszło dobrze i jestem zadowolona:D

krasnoludek10, Anhedrea oraz oset53 lubią to.
  18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Odszukaj na pnączu ,gałązki królowa karnawału 2019 i wstaw na chmurki itemy
    na pewno się da :)

kalinamala, krasnoludek10 oraz MOD_Zła lubią to.
  19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Są 2 pnącza może chcesz ustawić nie na tym? - zerknij w poradnik - na samym dole - z gierek masz 1 pnącze
    a drugie ze sklepu za talarki trzeba wykupić.

U mnie oba pnącza już dyndają.

20. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

Tomek nie da rady skończyć do jutra event trwa do godziny 14 a nie wszyscy są w domu i tu z Niki się zgodzę że to jest niesprawiedliwe , ostatni raz za ten event sie zabrałam może on dla mnie nie istnieć

nikki2676 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.