Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wpadł mi w łapki pewien stary wątek... >>KLIK<< To nasza pierwsza Królowa, jedyna, niepowtarzalna, choć nie od razu rozpoznaliśmy w niej hojną władczynię farmerskich serc;) Trochę sentymentalnie mi się zrobiło, a trochę się pośmiałam... W każdym razie wątek zaczyna się dość typowo...:D

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Dobry wieczór.8)
    Z ciezkim sercem zgodze sie z Atena.:cry:(o litosci..)
    Z karnegii z kilkunastoma jaskami cytryniarzami ( po kilka na polu)wypadl mi komplet pistoletow i kolo 200 obręczy czy co to tam jest...pomyslalam-niezle... Zuzylam okolo 1100 SN ,skonczylam podstawe i wyjezdzilam kilka gierek...jestem zadowolna.Zyskalam chlebowiec,slimaki,krokodyle,orzesznik ,kilka kolorusow,parenascie prob na kolo,farmarki,zb,sn,snz,sp,sg ,pd i tpd- i to calkiem niezle ilosci.Jestem zadowolona. Stracony SN odrobie bo az tak wiele mi nie poszlo.W koncu jest po to zeby uzywac a w gumiaki sobie go nie zapcham.:pZycze powodzenia tym co sie zdecydowali robic i mega fajnych fantow w skrzynkach;):music:

3. matthero

matthero Hrabia forum

Hej. Masz jakiś sposób na to koło, że wykręciłeś aż tyle dopalaczy do stodoły ? Mój rekord na roślinę to był ponad 60, ale zużyłem coś koło 2k wejściówek.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Czyli przeczucie dobrze mi podpowiadało, że te skrzyneczki są jednak grzechu warte;)

5. aisunel

aisunel Generał forum

:D.Marion wspaniala praca,zapomnialas dodac,poczytajcie koncowke:DxD

6. ankagdw

Zalezy dla kogo.;)Dla mnie tak.:p

7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jestem tego samego zdania :)
    Też odpuściłam ten event.

8. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Hi :). Nie mam żadnego sposobu bo go nie ma . Zużyłem imprezówki ze sklepu z Labiryntu i los mi sprzyjał .
    Pozdrawiam i życzę szczęścia na Kole .

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Skrzyneczka z PD też się spisała.:)

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Masz na myśli brak grafik?
    xD:cry:xD

11. ankagdw

dokladam do swojej w/w listy kolejne slimaki i meduzowa wierzbe:p

Ostatnie edytowanie: 29 października 2018
  12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

4 jazdy, skrzynka jedna.

13. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxD
    To się Kołu udało:D Cię przekonać;)xD
    Wyprzedaż imprezowych wejściówek jest, to może Koło przekona i innych;)xD
    Długa i ciut żmudna dyskusja tu się odbyła na temat królowej.
    Gdyż argumenty są mało urozmaicone.
    I ni ma ich wiele, a właściwie jest jeden.
    Ja mam tylko jedno pytanie.
    Czy padła kiedyś obietnica/zobowiązanie, że każde wydanie eventu z Królową Karnawału będzie takie same?:)

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dobry, dobry 8)
    No widzę, że moja agitacja nie poszła w las xD i bardzo mnie to cieszy, znaczy nie to, że ta agitacja, tylko że Bunia taka paskudna jednak nie jest ;) Ale może jednak zmienię zdanie żebyś nie musiała się ze mną zgadzać i na sercu Ci lekko było ;)
    Oby wszyscy, którzy jednak będą się z nią bawić byli również zadowoleni :music:ja na razie sieję zielsko, pistolety i obręcze lecą nawet nieźle, może już jutro przywitam się z Bunią :p

15. aisunel

aisunel Generał forum

Pojde dalej,czy bylo info i pewnosc,ze pojawi sie nastepne w jakiejkolwiek dyspozycjio_O

Ostatnie edytowanie: 29 października 2018
  16. ankagdw

Juz po jabłkach-.- zgodzilam sie raz ,wszyscy widzieli to glupio by bylo odklepywac:cry:xD:cry:
    Na sercu mi lzej ostatnio bo mniej bywam na forum-brak czasu ma jednak swoje plusy 8):p
    do listy dokladam kozice:music:

17. waderówek

:D
    oba nasze pytania są czysto retoryczne.
    Wszyscy znają odpowiedź:D
    Swoją jednak drogą, czemu żesz ta królowa "szlaja" się po różnych porach roku?:eek:
    A gdyby tak dożynki trafiały się w sposób zmienny, hm, np w lipcu, w sezonie urlopowym.
    Do tego ogłoszone w niedzielę, że od poniedziałkuxD:cry::cry::cry:xD
    Aaaa! Niemożliwe! Bo królowa rozdaje!
    A w dożynkach dają farmerzy!;) Ile tylko im pary styknie;)xD

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ano udało mu sięxD
    ale gdyby nie odkręcony kurek - mam nadzieję, że nie tylko dzisiaj - to koło nie miałoby szans mnie przekonać, bo po prostu bym nim nie kręciła.
    Te 15 sekund jazdy, to stanowczo za mało.xD:p

19. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

zrobiłam tak samo , wysiałam szybko roślinkę ,udekorowałam wóz i teraz jeżdże z tym koszykiem i jak na razie nie jest źle :)
    SG już ponad milion wpadło , PD i TPD to samo , troche innych dobroci ,ale najważniejsze to łapać te skrzynki co lecą ,bo w nich są kolorowe zwierzaki i trafiłam judaszowca , a tylko 5 ukręciłam tych prób , bo roślinki brakło :)

20. waderówek

Odkręcony kurek jest:D, to prawda:D
    Ale jazdaxDxDxD
    To "gruba" polityka jest;)
    Pamiętam z filmu Vabanc 2:
    Sytuacja na przejściu granicznym, kiedy Kramer daje "nogę";)
    Kramer: ja nie interesuję się polityką!
    Niemiecki pogranicznik: Ale polityka interesuje się tobą!
    ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.