Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

pojechałam na zakupy :D a eventu nie tykam . teraz bujany fotel i relaksik:p

2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Atena Ty wiesz o co graczom chodzi i nie ma co tu na siłe mówić,ze nagrody super, bo takowe nie są. SG zarabia sie szybko i łatwo, zb i gwiazdki bez problemu można zdobyć choćby w spółdzielni, o PD nawet nie wspominam.
    Gracze czekali na prawdziwą królową, już nie chodzi, o to,że jest na baśce, bo i tam stara formula mogła być, gracze powiedzmy mieliby równe szanse,ale chodzi o te okrojone nagrody i znikniecie koszy w zamian za wysiane tysiecy rośliny.Piszesz,że było dużo fajnych nagród w październiku, były, ale nie zmienia to faktu,że królowa była wyjątkowa i tą wyjątkowość nam zabrali i stąd nie zadowolenie. Mogli jej nie dawać wcale, albo zmienić nazwe i formułe eventu. Cieszą sie gracze, młodzi, którzy starej królowej na oczy nie widzieli, bo gdyby wiedzieli i mieli porównanie, to entuzjazmu w ich głosach, aż takiego by nie było.

3. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

kto porwał Królową ??? Eventu nie robie

4. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Z całego pola na bahamaramie wypadło 7 pistoletów. Nie żebym narzekał bo oczywistym jest, że rolnicy którzy trudzili się od dawna i ciężką pracą odblokowali, wodospady, długo rosnące rośliny, drzewa itd. oczywiście muszą osiągać lepsze rezultaty podczas zbiorów od nowicjusza mojego pokroju, ale wobec powyższego twierdzenie że event jest dla graczy od 3 poziomu jest cokolwiek hurraoptymistyczne.
    Nie spinam się, ale miałem nadzieję uszczknąć trochę złotych bananów ... miałem i chyba już się z niej wyleczyłem.

5. olga0

olga0 Okazjonalny autor

Skrętu tyłka można dostać od tych eventów, ciekawe co będzie w listopadzie bo rozpiski brak, może urlop się szykuje.

6. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Witam
    Dawna Królowa nie powróci to jest pewne jak to że jutro pójdę do roboty :D Jakby dali w takiej wersji jak pierwsza edycja(większość z Was pewnie pamięta) to po co te wszystkie wyprze? Bardzo duża ilość osób przez długie miesiące nawet by nie zwracała na to uwagi. Sam po pierwszej edycji np SP to nie kupowałem rok(wtedy jeszcze coś inwestowałem w grę), a sporo mixowałem. Napiszę więcej... nawet ta wersja październikowa dawała spore możliwości do zrobienia zapasów(choć w krótkim czasie). Niemcy się spostrzegli co zrobili i wyłączyli event. Proste jak drut. Nie było błędów, nie było lagów. Jakoś musieli wytłumaczyć wyłączenie. A to coś co jest teraz to kijem nie tknę. Ochłapy mi nie będą rzucać bo ja nie pies.
    Pozdrawiam i miłego wieczoru dla Wszystkich :D

7. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Mam tak dość natłoku eventów, ze po raz pierwszy całkowicie odpuszczam...jeszcze mi sie czkawką odbija labirynt a teraz kolejna pogon za "dobrami".
    Dziękuję, nie skorzystam :)

8. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

zamiast eventu na dzień papugi cena na targu dobra a na qpie będzie można nieźle zarobić

9. ewanta

ewanta Komandor forum

ja tam event robię, chociaż rano zebrałam plony pod wypadajki do labiryntu.
    stan na chwilę obecną 190 pistoletów i 104 obręcze - eventówka rozsiana na wszystkich polach - a co xD

10. azikowo

azikowo Fanatyk forum

siej tą eventówke, bo ona dobre pd w stosunku do czasu daje i pewnie tez dobre, w stosunku do tego, co masz odkryte. Na niej powinieneś ładnych pare poziomów zrobić, a co za tym idzie zdobyć zb. Nie patrz,że niewiele uszczkniesz z eventu, popatrz ile zb zdobedziesz i ile rzeczy możesz poodkrywać, a co za tym idzie rozwinąć bahame. Wpakuj jeszcze w slot chlebek marchewkowy, tani jest a podbija pd :)

11. abask

abask Komandor forum

Zaczęłam rozsiew i wzięłam się za czytanie poradnika... I słucham, że co?
    Co to ma być???
    Taka królowa? To raczej pomywaczka z królewskiej kuchni.

12. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Jak się farmer z nudów bawi Kołem Fortuny

i jak zobaczy czym to grozi

to nie ma wyboru . Pozdrawiam zdecydowanych i jeszcze wahających się.

13. ewanta

ewanta Komandor forum

super!!!! trochę mi zazdrość ale niestety imprezówek u mnie brak:(

14. abask

abask Komandor forum

Ja nie robię eventu więc aż tak mi nie zal :)

15. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Słuszna uwaga. A do tego dziś mamy jeszcze przez kilka godzin podwójne PD z pól, więc z chlebkiem marchewkowym ta eventówka powinna dać tyle PD ile nie dają nawet rośliny takie jak cebula a rośnie znacznie krócej - tak czy siak opłaca się ją siać takim niskopoziomowcom jak ja i tego będę się trzymać.

16. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Imprezówki to była jedna z niewielu rzeczy , które mnie interesowały w sklepie w Labiryncie.

Pozdrawiam i nie ma czego zazdrościć bo stałem się niewolnikiem eventu - z takimi bonusami czeka mnie
    kalkulacja i ustawiane budzika na noc ;) .

17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Królowa opuściła nas na zawsze. Ja niestety podziękuję za taką chińską podróbkę królowej karnawału.

18. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

Dziesięs łapań za mną:
    skrzynia zagród - 3, skrzynia drzew i zagród - 4, skrzynia farmerskiego koła fortuny III - 4, skrzynia wesołych zwierząt - 3, średnio po 50tyś PD

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Poczytałam dokładnie cały wątek i zgadzam się z opinią, że ta podróbka "podróbki" Królowej jest delikatnie mówiąc niestrawna.
    Pierwsza moja myśl była - nie robię, mam focha. [​IMG]
    No i po rozpoczęciu eventu zebrałam Bahamę i pistoletów wyleciało na ukręcenie niemal wszystkich papierowych łódek, a na dodatek wykręciłam na kole 2 bonusy. Hmm . . . a ponieważ naturę mam dość przekorną . . . to robię.

Jeszcze się tutaj odezwę, a czy będę się chwaliła, czy żaliła, z pewnością będzie zależało w głównej mierze od tego co wpadnie mi do koszyczków. Ważne też będzie moje nastawienie (jeżeli będzie), że to nie jest Event "Królowa Karnawału", tylko po prostu event na Wyspie, który robię wraz z Pełnią, bo event na farmie już skończyłam.

20. aisunel

aisunel Generał forum

Sprofanowana krolowa ma jednak kilka +-sow,najwazniejszy to tpd,co dla sprytnego kurczaczka moze dostarczyc kilkanascie poziomow,a co za tym idzie,masa bananowo_O,wylatajki lampionowe ok,duzo lepiej niz z tamarillo,przy przeliczniku czasowymo),blyskawiczne wykonanie eventu,przy nagrodach adekwatnych do poswieconego czasu i najwazniejsze krolowa karnawalu z poprzednich edycji przeszla do historii, co znaczy umarla,a jak pamietacie najlepsza krolowa byla przeprosinowa za wpadke,obsowe,error przy jakims wydazeniu,ale moj kuzyn z niemiec Abeerhaimer nie potrafi mi podpowiedziec,kiedy to byloxD.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.