Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

Zgadzam się. Niech żałują ci, co na hamaku siedzą.

2. 6elka4

6elka4 Baron forum

Mam tak samo i na pewno nie jest to wina mojego komputera. Myślę,że jest to błąd systemowy,ale co ja tam wiem,czy ja jakiś informatyk jestemxDxDxDxDCzekam na roślinkę,wyjeżdżę swoje i mam urlop bo innych eventów nie robię;):)

3. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

siemka. po namyślę / i łapaniu darów :p/ doszedłem do wniosku, że obecnie nam panująca jest całkiem przyzwoita. niby SP czy bananów mało leci ale trochę mi nawpadało drzewek m.in. chlebowce, judaszowce trochę zagród przyzwoitych a i owej SP dużo odkryłem w skrzynkach. może jak się otwiera kilka to tak nie widać ale jak już naście i więcej to wtedy oko cieszy. dziś zrobiłem chyba ze 40 kursów i jestem zadowolony. no cóż do władczyni czas przywyknąć.;) życzę zatrzęsienia skrzyneczek

4. halina54

halina54 Hrabia forum

tez nie jestem komputerowcem i malo sie znam, ale niestety gra sie zacina na krolowej..fajnie ze udalo sie zdobyc ze skrzynek kozice ktorych nie mialam i z drzewek chlebowce i judaszowce..zawsze to cos...zycze wszystkim duzooooooooooo.skrzyneczek z dobrem wszelakim

oset53, Andrzej_Kubata21 oraz AngelGina lubią to.
  5. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

U mnie dziś słabo ze skrzynkami. Na 20 przejazdów tylko jedna drzew i zagród, 2 na koło fortuny, 2 szczęśliwych zwierzaków i 2 tych z zagrodami. Ogólnie reszta też słabo. najwięcej to leci TPD czyli tego na czym w zasadzie najmiej mi zależy. Bo i jakos przestało mi zależeć na wbijaniu lvl na bahamie. Mam już prawie 380 poziom i 686 złotych bananów. Wszystko odkryte. Żeby chociaż za poziom wpadały jakieś fanty.
    Bananów wszędzie pełno do zdobycia. Kiedys było ciekawiej, bo się walczyło o poziom dla bananów, a teraz w każdej misji po 10 bananów do zdobycia za pół darmo.
    Jeszcze 2 zbiory eventówki to może z 40 koszyków ukręce. Niestety wypadajki słabiutko. Nie ma czym pogonić. Te drugie to lecą tylko po co to nie wiem.

oset53, AngelGina oraz Andrzej_Kubata21 lubią to.
  6. waptur

waptur Okazjonalny autor

Królowa Karnawału, choć gorsza niż dotąd - nie jest zła! :) Sypnęła masą SP, 3 judaszowcami, 2 chlebowcami (nie miałam), goździkowcem, 3 pomarańczami olbrzymimi, jakąś kozicą, 4 lwami, 2 krokodylami, żyrafami, hipopotamami, aksolotlem, 3 rekinami, 4 kolibrami, 2 krabami i słodyczy zapas niezły został - po spieniężeniu i sianogroszy trochę wpadnie :) Pozdrawiam wszystkich karnawałowiczów!!!

7. meeg777

meeg777 Czeladnik forum

Nie uważacie,ze im bliżej końca eventu tym słabsze nagrody? a już skrzynek z sianogroszami to od 2 dni nie widziałam,kiepsko,bardzo kiepsko

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o skrzynie z sianogroszami, to nie jestem zdziwiona, bo Bunia nimi nie rzuca;)
    T_cukierki.PNG
    Skrzynie z sianogroszami II można było zdobyć za udekorowanie wozu Królowej. Faktycznie, wypasione były i nie pogardziłabym, gdyby nimi sypała :)

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No, jedno jest pewne.
    Im więcej tych zachwytów w stylu "nowa królowa nie jest zła, dała skrzynkę i super papu na jedną oazę", tym spokojniej mogą spać wszyscy pamiętający prawdziwą królową.
    Ta prawdziwa już nie wróci, przecież graczom się ta nowa podoba, więc po co zmieniać 8)xD
    A na super papu od tej prawdziwej królowej to niektórzy pół roku grali... ale co tam, nowa jest absowspaniała, nie...? xD

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

I to jeszcze jak grali....kazdy event w dwa dni robili,,,bo to nie byla krolowa tylko caryca,,,,,:pxD

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie, ale serio - pamiętasz to szaleństwo...? xD
    Genialne to było przecież xD
    A teraz, hmm... fajnie, może i w którejś skrzynce siedzi ta nieszczęsna ofiara Komisji Nazewnictwa czyli "kawia domowa dawniej E. Wedel"... aha, pokręciło mi się: "... dawniej świnka morska", ale na co komu ta świnka.
    Super kupka, super papu - wokół tego kręci się świat, czyż nie...? ;)

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2018
  12. dotas

dotas Stały bywalec

U mnie obecna królowa jest bardzo skąpa. Jedyne czego nie żałuje to słodycze. Skrzynki lecą kiepsko. Ja już to jedna. A dwie w jednym zbieraniu to luksus. A i w skrzynkach nic specjalnego. Jeden goździkowiec.
    Jak czytam co się innym trafia to mnie trafia że znowu u mnie kiepsko.
    No cóż zbiorę co da i koniec na tym. Poprzednia była o niebo lepsza. Teraz nawet nie mam się co zastanawiać co łapać bo i tak lecą słabo lepsze nagrody.

Edit.
    Przed chwilą kolejny przejazd i żadnej powtarzam żadnej skrzynki.

13. psiakostka

psiakostka Forumowy żółtodziób

u mnie totalna porażka z darami:cry:jak dla mnie szkoda czasu na takie"nagrody"...gratuluję innym którzy się obłowili;)

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  14. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Bunie już pożegnałam
    Mam orzesznikowy las-.-xD:cry:
    O Buni mogę rzec jedno: skromnie, za to z klasą;)

15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ja tam jestem zagorzałą przeciwniczką narzekania, a zatem oczywiście, że pierwsza królowa była największa, najlepsza i najpiękniejsza, ale ta choć nie tak urokliwa, też jest fajna, bo daje małym kosztem więcej dóbr niż podczas standardowego eventu. Po kilka zagród z krabami, salamandrami, tyle SP... czy w obecnych cyrkach można cosik z tego dostać ? Niet! :)
    Oczywiście po tym świecie chodzą prawdziwi pesymiści, realiści i optymiści :p, zatem opinie podzielone ;)

16. aisunel

aisunel Generał forum

Tak z ciekawosci sprawdzilem sobie TOP10 na swiecie naszej gry i szal 231 i rok 2030 moze bedzie 250:p.Pisze o tym poniewaz jako maluch 100+ dzieki ostatnim ewentom przeskoczylem 4 poziomyo_O.Do czego to doszlo.aby o graczach 100+ pisac maluchy:D.Zegnaj buniu,zapraszamy ponownie,ale bez tuningu nie wracaj i sobie tam juz lepiej plywaj z tymi delfinamixD

17. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Straszne są te cięcia. Z setek gier na dobę teraz można zrobić po kilkadziesiąt. Jak zaczyna się sypać to wyskakuje że to już 14 sekunda. Cieszyć się trzeba jak 6 SN się złapie a to i tak szczęście, bo nie zawsze tyle małpa rzuci. Gdy event w był w pierwotnej postaci nie bardzo umiałam się do niego zabrać, bo słodycze do jakichś nagród były potrzebne. Dopiero po kilku setkach okazało się że i tak jest o wiele za dużo. Mimo złej strategii wtedy nazbierałam pierwszy tysiąc każdego z nawozów i super paszy też. A teraz cieszyć się muszę stówką... (czy coś koło tego)

18. aisunel

aisunel Generał forum

Zawsze tak bylo,wiekszosc zostawiala gierki na koniec,no,ale z drugiej strony wiekszosc miala nie robico_OEdit:na 20 koszy 4 razy musialem sie przelogowac

19. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Z 21 skrzynek zagród od zepsutej Buni. :p Dziś nie tylko SP.

Ale to powyżej zabrzmiało. Jakby Bunia zeszła na złą drogę. :cry:xD

20. savinka36

savinka36 Okazjonalny autor

Już zakończyłam królową męczyć, 2 chlebowce, jaki,salamandry i parę innych zdobyte (oprócz judaszowca -nie udało się), ale męczy mnie bo nie rozkminiłam do końca ewentu co to jest to 20 i 60 w tabeli z nagrodami.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.