Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

To teraz przyszedł czas na podanie nowego terminu evntu bo jak na razie cisza :p

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ale o to chodzi, że nie piszą, a tylko, że trwa weryfikacja.

czechu79 lubi to.
  3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja już bym na 100%nie wytrzymał i pisał jeszcze raz
    doba to doba a nie tydzień :cry:
    znam jedną osobę która szybko by to załatwiła ale niestety już nie jest w ekypie - wtedy to było bardzo dobre napisać jedną regułkę i wysyłać do wszystkich xD to działało bo ręce wszystkim opadały do kolan a kolana do ziemi

czechu79 lubi to.
  4. Anhedrea

Oczywiście, że wczoraj pisałam - nadal trwa weryfikacja.

A kolana i ręce mi się już podwinęły pod stopy xD

czechu79 lubi to.
  5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Czyli nie możesz już więcej pisać do PT;)xDxDxDxD bo jak? nosem :cry:

czechu79 i Anhedrea lubią to.
  6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No to dostałam odp, zwrot nie całkiem równomierny do strat ale i tak jest ok :)

Anhedrea, czechu79 oraz jola0909g lubią to.
  7. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Czy możesz mi powiedzieć który masz nr. targu? I oddali Ci wszystko? :)

8. chris975

chris975 Fanatyk forum

Nic mi nie oddali ;) za mało zużyłem i rekompensata ma mi styknąć ;) tylko, że rekompensata obejmuje wszystkich graczy a imo w takiej sytuacji powinni oddać każdą zużytą kropelkę czy samolot :)
    a targ mam 25

Ciekawe czy królowa tudzież jej podróbka kiedykolwiek jeszcze wróci...:music:

RosesFarm, Anhedrea oraz madzia6310 lubią to.
  9. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ja od Ciebie kupowałam na targu a w/g tych wróżb co tu są (podziel, pomnóż, odejmij) wyszedł mi 22 targ :D I komu tu wierzyć?
    Ja też nie jestem zadowolona z rekompensaty, za dużo straciłam :(

RosesFarm lubi to.
  10. chris975

chris975 Fanatyk forum

Hmm to może był ktoś o podobnym nicku ;)
    Wystawiłem właśnie jedną sztukę paszy dla anakond za ponad 134tys (najdroższa w chwili obecnej) to wejdź tam proszę i zobacz czy masz taką ofertę. Jak tak tzn że masz targ nr 25 ;)

A w temacie...ciekawe kiedy królowa wróci...:music:

RosesFarm i madzia6310 lubią to.
  11. Anhedrea

Dokładnie tak samo u mnie, jeszcze zaznaczyli, że w ogłoszeniu były podane ilości, kiedy oddają.
    I z tego wynika, że miałeś wychlapać np. co najmniej 1000 SN, to wtedy Ci zwrócą.

RosesFarm i czechu79 lubią to.
  12. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    To nie do końca tak.
    Po przeczytaniu ogłoszenia,zanim odebrałam rekompensatę przeznaczoną dla wszystkich graczy,napisałam do PT o zwrot SN,który zużyłam do masowej produkcji koszyków;) przy użyciu pnącza kasztanowego.Sądziłam,że było to ok.600-700 sztuk.Po kilku godzinach dostałam zwrot SN w ilości 823 szt.,bo ponoć tyle zużyłam na cały(przerwany)event.A zatem te ilości podane w ogłoszeniu były przykładowe,szacunkowe.Pomyślałam,co mi szkodzi spróbować i opłaciło się.Jestem zadowolona,chociaż wcześniej postawiłam już krzyżyk na tym zużytym SN.

ania1713 i madzia6310 lubią to.
  13. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

No mam tę Twoją mega drogą paszę :D Już zmieniam na prawidłowy targ
    O widzisz, wszyscy powinni pisać o zwrot, na tyle wydanego SN oddali troszeczkę :(

RosesFarm lubi to.
  14. chris975

chris975 Fanatyk forum

Hej :)
    Bardzo dobrze, że osoby, które zdążyły sporo wychlapać dostały zwrot ale wydaje mi się, że w związku z błędem niezależnym od nas każda jedna jednostka sn i Zośki (też ludzie ją chlapali) powinna być zwrócona. Dla części osób te 50-100 sztuk to niewielka strata bo odrobią w mniej niż dobę ale są tacy gracze co ciułają każdą kropelkę ;)

Ostatnio rzadko handluję ale jak coś to zapraszam na swój kramik xD ;)

Anhedrea, martajolka81 oraz madzia6310 lubią to.
  15. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

A ja ostatnio rzadko kupuję ale właśnie kilka razy trafiłam na Twoje oferty :D

RosesFarm lubi to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas eventu minął już dawno temu, dziękujemy wszystkim za opinie, wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.