Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Tak :D Ale w sumie to mnie zaskoczyli. Stawiałam na 10 fiolek i 10 flakoników..więc w sumie powinnam chyba być zachwycona? ;)

2. -farmerhubi-

-farmerhubi- Forumowy żółtodziób

a gdzie ta królowa?

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

nie podali nowego terminu jeszcze przecież termin dotyczył tylko rekompensaty

4. -farmerhubi-

-farmerhubi- Forumowy żółtodziób

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

mi jak wyliczyli to się okazało że ta rekompensata jest bardziej wartościowa niż to co włożyłem i dostałem odmownie
    kij im w oko

6. czechu79

czechu79 Generał forum

Dobrze że nie dostajemy e-maili z treścią;
    Szanowny Graczu
    Po obliczeniu włożonego wkładu w wydarzenie które nie z naszej winy padło bardzo prosimy w ramach rekompensaty o zakup jakiegokolwiek pakietu czy też koszyczka o wartości nie mniejszej niż 19,90 zł xDxD:cry::cry::cry:xDxDxD

Kurcze poczułbym się winny i...zakupiłbym xDxDxD:cry::cry::cry::cry:xDxDxDxDxD

7. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Po prostu super, zeby miec koszyki zuzylam 360 sztuk SN i 850 SN i 450 Zoski na roslinke. Oraz uruchomilam kupon 48godz na kombajn. Jestem w plecy rekompensacie. Dlaczego te koszyki i rosliny nie moga zostac w stodole?

8. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Moje 6 koszykow i 13 paskow nadal jest w stodole :D

9. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Ale wymienia, ja mam 340.

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

czechu79- Jeden z Twoich postów usunęłam, zwracaj uwagę co piszesz i co zamieszczasz na forum.

johanaa1988- Twój post nie dotyczący tematu wątku usunęłam, z pytaniami zapraszam do działu Pomoc.

krasnoludek10 lubi to.
  11. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

johanaa1988 Jeden z Twoich postów, który został usunięty był nie w temacie.
    Kolejny również usuwam. Jeśli masz zastrzeżenia lub skargi kieruj je do Pomocy Technicznej.

krasnoludek10 lubi to.
  12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja odebrałam rekompensatę. Na poczet wszystkich byłych i przyszłych błędów. I nauczona wcześniejszymi doświadczeniami będę odbierać następne(o ile będą) bez względu na to czy będzie mi się ona "należała" czy nie.

13. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

[P.Stasia] Twój post nie w temacie wątku usunęłam.

krasnoludek10 lubi to.
  14. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Dokladnie. Tez wzielam. Gracze, ktorzy pisza 'Nie biore, bo nie' (niektorzy juz kolejny raz) chyba spodziewaja sie peanow na swoja czesc, nie wiem. Dla mnie na przyklad ten super nawoz z rekompensaty moze zawazyc na skonczeniu obecnego eventu. I jezeli jest on ekstra, dlaczego nie? :)

15. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Slusznie.. daja to bierz..bija ..uciekaj:D

16. czechu79

czechu79 Generał forum

Dzięki rekompensacie ruszyło się w rzemiośle każdy wyprzedaje CMJ który dostał za co ja dziękuję
    Zakupiłem ok 100 szt za bagatela 30mln sg
    Stoją sobie na półce koło wyprodukowanych i czekają na lepsze czasy :)
    Co do skryptu nie ukrywam tez go odebrałem

17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

jak dają to ... trzeba brać :p

18. amber♥

amber♥ Komandor forum

Policzyli mi ile czego straciłam i zgodziłam się na zwrot SN i kuponu na kombajn - gdyby dali wszystko to rekompensaty bym nie odebrała :) ale w tej sytuacji ..w sumie i tak jestem zadowolona bo ciężko SN zebrać w większej ilości , a PT się spisała szybko zwrócili :) Nie żałuję że napisałam :)
    Powodzenia w tym evencie , ja nie robię :)

19. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja również jestem zadowolona ze zwrotu , szybko i sprawnie zadziałało PT. ja robię ale bez spiny :) ile zrobie to będzie .

20. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

mam pytanko - jak długo czekaliście na odpowiedź z PT ?
    odpisałam im w piątek koło 7-ej rano i do tej pory cisza :(

Magdam.1__, amber♥ oraz magdusia668 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.