Opinie Królowa karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Bunia ma kilka pomysłów na udekorowanie karnawałowych wozów! Dołącz do zabawy i złap tyle łakoci, ile zdołasz.
    minigame_float.png
    Wtorek 02.10.2018 godz. 16:00

Czwartek 04.10.2018 godz. 10:00

ScreenHunter_80 Sep. 30 11.44.jpg ScreenHunter_80 Sep. 30 11.44.jpg ScreenHunter_80 Sep. 30 11.44.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 października 2018
  2. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

fajnie... tylko dlaczego tak krótko? Ale może to i dobrze, bo po ostatniej edycji to można było się tylko zdenerwować. Dawna królowa to już chyba nie wróci...

elwira17 i pretorianka lubią to.
  3. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Super lubie ten ewencik

pretorianka lubi to.
  4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Wygląda dobrze. Skrzynie tym razem Bunia rzuca ale SP i SN też. Zobaczymy w jakich ilościach. Rozumiem że 60 słodkości i 20 mieszanki innych dóbr za jeden przejazd rzuca i co zlapię to moje jak poprzednio

magdusia668 i pretorianka lubią to.
  5. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

W wersji angielskiej papier wypada z drzew i roślin a koszyki z zagród i warsztatów. Czyli po staremu

magdusia668, pretorianka oraz marmlada lubią to.
  6. ewmate

ewmate Forumowy żółtodziób

w ogloszeniach koniec w piatek, w FAQ w czwartek. To kiedy naprawde

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewmate daty są już właściwe:

magdusia668 lubi to.
  8. ewmate

ewmate Forumowy żółtodziób

oki dziekuje

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

strasznie krótko. Pół wtorku, środa i praktycznie koniec, nawet nie 2 doby

magdusia668 lubi to.
  10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Lepiej krotko, niż wcale.:) Czytam i czytam poradnik.:p Skąd mam wziąć farbę do zadań ? :eek:

Już wiem lol. Farba jest w narzędziach xD

magdusia668 i Ewa2951 lubią to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

RWM41 faktycznie tym razem Królowa króciutko u nas będzie gościć, ale wymagań wielkich też nie ma, roślinki i wypadajki szybko zbierzemy a później już tylko będziemy zbierać dobroci ;)

pretorianka farba to jedno z narzędzi, znajdziesz w Stodole/Inne.

12. Dzikakitka

Dzikakitka Czeladnik forum

zapowiada się ciekawie :)

13. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Znajdziesz puszki w narzędziach

14. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzień dobry
    No właśnie z tymi wypadajkami coś mi nie pasowało, teraz wygląda po staremu.
    Tylko szkoda, że tak krótko i te godziny serio takie dziwaczne? początek o 16, koniec o 10?

magdusia668, dotikampo oraz pretorianka lubią to.
  15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Bardzo Wam dziękuję.:) Ale gapa ze mnie.:oops: Zapomniałam, że jest takie narzędzie.xD

magdusia668 lubi to.
  16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

właśnie tego "później" będzie krótko. No nic...stawiam zwierzaki i warsztaty. Z drzew po bokach i eventówki mam nadzieję, papier wyleci w dostatecznej ilości

17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

ooooooooooo to chyba trzeba warsztaty powystawiać żeby się później nie zdziwić hehe...

18. hecio

hecio Okazjonalny autor

Z czego lecą wypadki?bo w poradniku jest ,że z wszystkiego

19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A jeszcze dotikampo podaje, że na niektórych obcojęzycznych wypadajki mają lecieć z Bahamy. Dobrze by było posprawdzać bo nie wiadomo co stawiać na noc
    I są niejasności ile rośliny do produkcji mąki we młynie potrzebne 10 czy więcej

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie jestem pewna, czy koszyki faktycznie lecą tylko z zagród/warszatów, jak piszą Anglicy. U Niemców jest tak jak u nas. Zgłosiłam uwagę w FAQ-pod lupą, to się upewnimy.

Jeśli kogoś interesują skrzynki, które będzie rzucać Królowa:
    - w skrzyni zagród można dostać: 4, 8, 12 lub 16 x Super pasza, lub losowa zagroda spośród: Kryjówka rekinów, Basen dla krabów, Wybieg dla pingwinów, Basen dla homarów, Jama dla salamander, Gniazdo kolibra, Zagroda dla jaków,
    - w skrzyni drzew i zagród: 1 losowa zagroda spośród: Zagroda dla kozic, Klatka dla sokołów, Zagroda dla ślimaków, Wybieg dla lwów, Wybieg dla żyraf, Bażancie gniazdo, Staw dla krokodyli, Bajoro hipopotama, Basen dla aksolotli, Zagroda dla nosorożców lub 1 losowe drzewo spośród: Judaszowiec, Drzewo chlebowca, Meduzowa wierzba, Puchowiec, Orzesznik, Goździkowiec, Araukaria, Araukaria wyniosła, Kasztan jadalny, Pomarańcza olbrzymia
    - w skrzyni farmerskiego koła fortuny - 2 darmowe próby, 3 darmowe próby lub 1 imprezowa wejściówka,
    - skrzynia wesołych zwierząt - 1 losowy kolorus z pierwszego poziomu.

Skrzynki za dekorowanie - z SG II i z PD II też są z tych bardziej wypasionych, przywoził je Nagietek.

Ja będę łapać głównie skrzyneczki:) Oczywiście innymi dobrami też nie pogardzę, ale skrzynki w pierwszej kolejności... O ile oczywiście będę je w stanie wypatrzeć wśród słodyczy...

Edit. Anglicy właśnie poprawili poradnik, jeśli chodzi o wypadanie pasków/koszyków. Jest już w tym zakresie zgodny z naszym:)

Ostatnie edytowanie: 1 października 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.