Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dzień dobry :)

Tak, skończyłam event o 2:30 w nocy :p Tak, zdążyłam się jeszcze trochę wyspać. I powiem wam w tajemnicy, że teraz jak nikt nie patrzy mi na monitor, to po cichu jeszcze macham koszykiem xD:cry:

2. basiamolas

basiamolas Czeladnik forum

basiamolas nie podoba mi sie grajac jakis czas na farmie kubeczki mamy co do papierkow nie ma robicie tak zeby kupowac to wcale nie jest zabawne poswiecam duzo czasu na konkursy tak jak karnawal iwszystko do bani bo nie kupilam papirkow apowinny leciec zpol

3. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

A u mnie istne bananowe szaleństwo z 76 koszyczków przeskoczyłam 3 poziomy w ciągu 10 minut na bahamie szał ........

_Grani_ i dotikampo lubią to.
  4. Karen139

Karen139 Baron forum

Wszystkie koszyczki wyrobione.
    EWENT NA WIELKI PLUS.

dotikampo lubi to.
  5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Orły dały 1 koszyk a królowa rzuciła 2 banany i 4 SP:)
    Idę odblokować posąg kolejny.

Panda sushi i 333 pand moje:)

666 pand na BB czeka:)

6. basiamolas

basiamolas Czeladnik forum

moge oddac koszyki bo nic nie ugram bez papierkow

7. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Małe podsumowanie:
    koszyki1-100101-200201-300razem
    SP142176182500
    SN4405254351400
    TNZ192198240630
    SNZ144193136473
    TPD 3 884 200 3 887 720 3 708 006 11 479 926
    PD 2 261 350 2 380 754 2 403 748 7 045 852
    SG 791 700 1 015 440 863 880 2 671 020
    ZB676368198
    zostało mi jeszcze jakieś 46 koszyków do rozpisania.

Tak to powinny wyglądać dożynki.
    Ciekawe, czy jest tu jakieś drugie dno?
    Takie zbiory to mnóstwo codziennej pracy, ciułania (nie mam drzew nawozowych).
    Może to jakaś rekompensata, za to, że baobabów już nigdy nie będzie?
    Chyba, że coś się szykuje na wyspie?

8. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No witam event zakończyłam no chyba ze ktoś podeśle jeszcze koszyczki :) bananów troch 3 poziomy do przodu zostało mi jeszcze 1 drzewko do odblokowania jestem bardzo zadowolona :)

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Z prośbami o prezenty/wymianę zapraszam >TUTAJ<. Takie posty zostały usunięte.
    Widzę coś innego:

eliza9070 i _Grani_ lubią to.
  10. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

hura 5 poziom na bacha na plus :D.
    jeszcze 30 koszyczków i zagrody po 13
    A po 14 będę robić okłady na oczyxD

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja cały czas mam wrażenie, że pomyliły się im eventy i to miały być "Urodziny Farmeramy". W każdym razie deszcz prezentów leciutko spóźniony, ale za to niewiarygodnie obfity:) Nie szukam drugiego dna. Cieszę się z super paszy, bo równa się wielogodzinnej rozrywce przy klonowaniu i ze złotych bananów bo... cieszą oko:) Zresztą wcześniej czy później się przydadzą. BP raczej nie robiłoby takich akcji, gdyby nie miało na oku zastosowania dla nich;)

12. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

Jeeee skonczyłam pierwszą część :D:D moge latac z koszykami :D:D

eliza9070, _Ola_Z_ oraz _Grani_ lubią to.
  13. PawelekMalgosi

PawelekMalgosi Czeladnik forum

Kapitalny Event Gratuluje mam nadzieje ze wszyscy sa zadowoleni bo ja napewno ,wszystkie misje w swiatyni na wyspie zrobione co teraz ?????

14. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

u mnie z kurników pomarańczowych nie lecą koszyki ale kury się dobre.xDxDxD

eliza9070 i toDzasta lubią to.
  15. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Na stanie 70 koszyczków do wypstrykania, a jeszcze jakieś zagrody stroją :)

P.S. jakby komuś brakowało jakichś pojedynczych pasków (nie 80 :sleepy:) to mam wolne prezenty, pisać sówki.

bacowa70, toDzasta oraz _Grani_ lubią to.
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

teraz u mnie koszyczków zero ale za 1h będą kreciki, które są mi potrzebne:)

17. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Dzień dziecka uważam za skończony :)
    Prawie 700 szt. SP, ponad 2000 szt. SN, kilka poziomów na Bahamie i ponad 200 bananów, ponad 4000000 SG, chyba coś im sie pomyliło z tym eventem... następnego takiego nie będzie. Tylko te paski fatalnie leciały, gdyby nie SN i uszlachetnione róże pewnie bym nie dał rady. Współczucia dla tych, którym brak pasków uniemożliwił zabawy z koszykami... strasznie nudne i męczące nawiasem mówiąc ale efekty wynagrodziły tę męczarnię :)

18. mieczu

mieczu Baron forum

gratuluję wyników
    ...też mi się wydaje, że jest jakieś drugie dno tego eventu, hehe
    nie wierzę, że ot tak BP dało mi zdobyć prawie 1000 SP i 2500 SN o setkach ZB nie wspominając, pewnie wkrótce coś się wydarzy, hehe

eliza9070, _Ola_Z_ oraz _Grani_ lubią to.
  19. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Lepiej nie bo mnie starczyło bananów na odblokowanie tego co chciałam :) i zostało mi tylko parę :)

_Grani_ lubi to.
  20. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

U mnie bardzo podobnie, niezbyt dużo bananów, ale za to więcej super paszy (ponad 800) i sianogroszy (5 mln). BP chyba czegoś nie przewidziało ... . A jak przewidziało to w następnym ruchu niezbyt przyjemnie nas zaskoczy ...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.