Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paulinka990

paulinka990 Forumowy żółtodziób

Ja też mam problem z papierem może ktoś wysłać będę wdzięczna za każdy papier :)?

2. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

jeszcze mam 3 prezenty , ja chce koszyk ;)

3. ghostgunner73

ghostgunner73 Forumowy żółtodziób

potrzebuje paskow papieru jesli ktos ma na zbyciu bardzo chetnie je przyjme z gory dziekuje i zycze wszystkim ukonczenia eventu
    ghostgunner73

4. ak_1977

ak_1977 Czeladnik forum

dziękuję wszystkim za pomoc, za 1,5h ostatni zbiór szrłata i mam nadzieję że te ostatnie 5 sztuk papieru wypadnie a wtedy to już tylko koszyczek:D

5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry

skończyły mi się koszyczki, może do 14 jeszcze kilka uzbieram :music:

gra super, w oczach wszystko już mi się plącze ale co tam :p

ważne że na farmie podskoczyłam o poziom do góry :D

a an baha to chyba z 7xDxDxD

i nie żałuję zużytego SN, bo wróciło mi aż z nawiązką xD

Dziękuję, ogromnie DZIĘKUJĘ tym wszystkim którzy mi pomogli w walce z czasem, za rolki papieru, za koszyki i za doping :inlove:

_Grani_ lubi to.
  6. ja154321

ja154321 Czeladnik forum

Brakuje mi papierków proszę prześlijcie mi jeśli macie jakieś
    Pozdrawiam ja154321

7. paulinka990

paulinka990 Forumowy żółtodziób

Proooszę :) Jak ktoś mi wyśle pasek papieru to ja wyślę co tylko będzie chciał :)

8. Dominiś1187

Dominiś1187 Aktywny autor

Kochani brakuje mi 140 pasków, pomóżcie :( co robić?

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to jeszcze kilka zagród do zbioru przed 10 i dla mnie będzie koniec eventu. Ogólny efekt uważam za udany: 600 sztuk SP, 3 poziomy na wyspie i ponad 200 ZB, kilka milionów PD, przez co pasek na farmie drgnął :), około 5 - 6 mln SG. Praca nie pozwalała mi na częstsze zbieranie zagród, raz lub 2 razy na dobę je zbierałam, więc wynik dobry :)

10. tak3

tak3 Stary wyjadacz

bardzo prosze o koszyki chce choć zdobyć nagrode za nazbieranie 2500 punktów

11. nnalepkaa08

nnalepkaa08 Czeladnik forum

ehhh znowu przyszło mi konczyc event w pracy- kiedys mnie wywala :), na jednej farnie mam nadmiar a na drugiej sie wyrobic nie moge brakuje pasków 46 czy jakas dobra dusza pomoze ? 200 koszyczkow czeka zal nie skorzystac

12. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

3 poziomy na wyspie
    jakieś 3-4 mln PD i podobna ilość SG
    ok 400 SP
    ok 800 SN
    i jakieś 100 ZB
    zebranych słodkości za 9611 pkt - a, po przemyśleniu sprawy łapałam celowo tylko dodatkowe nagrody - lizaki i czekoladki same jakoś wpadły
    użytych koszyczków coś ok 250 - tylko, bo jakoś nie wierzyłam w losowość po eventach rybnych, i nie spieszyłam się z roślinkami i wypadajkami żeby postawić zagrody na koszyczki - mój błąd
    obawiam się tylko jednej rzeczy - że kolejne eventy będą tak wymagające w zdobyte właśnie dobra, i że się nie pozbieramy, bo zazwyczaj jak BP daje, to potem dwa razy odbiera
    no chyba, że zdobyte rzeczy zostaną poddane denominacji... jak to przed chwilką miało miejsce z reniferami i za chwilkę będzie miało miejsce z myszami

Tymczasem słoneczko świeci, a ja czekam aż kolejne zagrody będą gotowe do zbiorów, bo na chwilę obecną koszyczków zero

13. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Też tak zrobiłam :pxDxDxD

toDzasta i gosiagosia60 lubią to.
  14. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Przeczekałam trochę i wyłączyłam jeszcze laptop na chwile. Teraz jest git i mogę latać koszyczkami:D

_Grani_ lubi to.
  15. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Dzień dobry! :)
    Ciekawa jestem czy królową będziemy wspominać tak jak kota z młotem. :p

gretag, bari06 oraz toDzasta lubią to.
  16. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wspaniała królowo, dziękuję za cudowne nagrody. SP to ja nigdy tyle nie miałam.

Mój wynik na koniec eventu:)

427 SP- miałam na samym początku 50 sztuk.
    4667 SN- miałam swojego 3728
    2075 SNZ-miałam swojego 1776.

Odblokowałam 3 ostatnie drzewa- pitomba,moringa, drzewko goji. Odblokowałam 2 posągi hodowlane.
    Zostały jeszcze 2 do odkrycia.
    Mam 19 ZB. Za niedługo przeskoczę poziom. To zostanie 1.
    Zyskałam 333 pandy- za odkrycie posągu. Na BB będzie jak znalazł.

SG zainwestowane:)

O uzbieranych świetlikach,szopach,psach i innych zwierzakach nie wspomnę.
    Paszę miałam w większości swoją. Mało kupowałam,tylko wczoraj,jak wystawiałam zwierzaki na wszystkie łąki,takie,któe wcześniej nie wystawiałam. Miałam na paszę SG od królowej,wiec to żadna dla mnie inwestycja.

Proszę o częstsze odwiedziny.xD

Może teraz zawita do nas sam Król Varun;):pxD

A jeszcze jedno ile siana zyskałam na tym evencie:) Nie będę pisać. O wypadajki trzeba jednak było zawalczyć....,ale dużo pomogli też sąsiedzi,znajomi.

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2016
  17. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

HURRA!!! Udało się!!!! :inlove::D Jestem u Królowej!!!! :inlove::inlove::inlove:
    Dziękuję za prezenty a jeśli ktos w desperacji jak ja dziś rano, to niech przyśle sówkę. Mam jeszcze prezent, to go poratuję :)

18. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Rano zebrałam 45 koszyków, już je wykorzystałam. Udany event, ale bardzo pracowity, a przy koszyczkach można dostać oczopląsu.
    Pisać sówki komu potrzeba papieru, myślę, że sąsiedzi się nie obrażą, jak wyślę potrzebującym. :)

19. tak3

tak3 Stary wyjadacz

bardzo prosze o koszyki chce choć zdobyć nagrode za nazbieranie 2500 punktów

20. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ja dzis rano zebralam 7 koszyczkow z 34 zagrod. rewelacji nie bylo i tak przez caly event. no i te koszyczki ktore sie nie przesuwaja tak jak ja chce. ze 120 koszyczkow bo tylko tyle mialam udalo mi sie zebrac az 14 zl bananow + 5

_Grani_ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.