Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arek26039170

arek26039170 Ekspert forum

ewent super po 600 koszyczkach 1100SP 3000SN 1200SNZ 500ZB jeszcze z jutrzejszych rannych zbiorow powinno wpasc ok 100 koszyczkow to sie pobawimy jeszcze troche

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

ja154321 Twój post usunęłam. O wypadajki do obecnie trwającego eventu możesz poprosić w tym temacie: >>klik<<

3. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Aktualnie brakuje mi jeszcze 25 szt:oops:

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć,
    Muszę się z Wami podzielić... jak zobaczyłem event i nagrody jakie były do wygrania to zastanawiałem się czy robić... siałem przez cały tydzień tę roślinkę, wypadajki leciały jak krew z nosa ale dzisiaj rano skończyłem.
    Miałem ponad 250 koszyków i dzisiaj zacząłem zabawę i to naprawdę super zabawę:)
    Zabawa, którą wymyślili twórcy gry jest najlepszą jaka do tej pory została stworzona, wielkie brawa dla twórców gry, a nagrody przeszły wszelkie moje oczekiwania.
    Dzisiejszą noc kończę na plus:
    5 mln PD, 9 mln TPD, 500 SP, 500 SNZ, 500 TNZ, 1800 SN, 200 ZB i cóż więcej chcieć? (chyba następnym razem poproszę zamiast SP i ZB - imprezowe wejściówki i Floreny;) )
    ... a zabawa się jeszcze nie skończyła, bo rano zbieram 4 farmy zagród i liczę na pomoc sąsiadów i dalej się bawimy do godziny 14:00.
    Dobranoc;)
    Paweł

5. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Pora powiedzieć dobranoc :sleepy:
    Koszyczki użyte co do ostatniego, posiane roślinki rosnące do conajmniej 14;30 więc nic nie korci żeby rano zagrody ustawiać albo do szkoły nie iść :music:
    Po zużyciu wszystkich koszyków, na polu stały jedne jedyne w otoczeniu pól zimorodki, stałam nad nimi (z siekierą) czekając czy będzie koszyk czy nie. Był :Dkochane zimorodki. :inlove:
    w trakcie jednego dnia na bahamie z poziomu 112 przeskoczyłam do 120 (jeszcze 1/3 paska z punktami i kolejny poziom :D)
    na farmie brakowało troszkę do 81, a teraz mam 81poziom i jedną trzecią paska doświadczenia ( w jeden dzień tyle, to prawdziwy cud:inlove:) z bananów odkryłam anakondy,wielbłądy i przedostatnią komnatę ( ps; mam pytanie czy gdy odkryję posąg w porcie to dostanę jedynie dostęp do wyspy skarbów czy coś jeszcze ? :oops:). Z naprawdę niewielu koszyków mam (to co opisane u góry ) i około 450SN i około 160SP oraz trochę zosii i turbo zosii ( za namiętnie to tego nie zbierałam) i ok 700 000sg:)
    Taki event to cudo, życzę jeszcze kilku koszyków jutro ;) niech ktoś tą Królową małpę przytuli ode mnie na do widzenia(i niech jeszcze wróci, nawet w innym wcieleniu :p). Event się skończył już dla mnie. Dobranoc :)

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

bosti1 Twój post usunęłam. Ofertę wymiany pasków papieru możesz zamieścić w tym wątku: >>klik<<

7. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Późno, już, ale nie mogłem się oprzeć.
    Przez cały ewent skupiałem się na zagrodach i warsztatach (koszyczki),
    dlatego dopiero po południu miałem komplet pasków papieru, żeby zacząć zabawę.
    Moje wyniki po 100 koszykach:
    SP​
    142​
    SN​
    440​
    TNZ​
    192​
    SNZ​
    144​
    TPD​
    3 884 200 ​
    PD​
    2 261 350 ​
    SG​
    791 700 ​
    ZB​
    67​
    Pobiłem dwukrotnie swój dzienny rekord w ilości zdobytych PD na farmie i trzykrotnie na wyspie (mini ewenty 5 x PD z drzew, 100%PD się chowają).
    Ilość ZB poraża, to DWA MIESIĄE ciężkiej pracy na Bahamaramie!
    Nie mam drzew nawozowych, a tu taka wyprzedaż.

Nie bardzo rozumiem, skąd taka hojność firmy w nagradzaniu.
    Prędzej spodziewałbym się tego podczas dożynek lub urodzin?

Zostawiam sobie na jutro 223 koszyki, bo boli mnie już ręka.
    Wprost nie mogę się doczekać ranka.
    W ciągu dnia jeszcze coś uzbieram.
    Super!

8. kgospoda

kgospoda Forum Pro

witam sąsiada :D
    ja też się nad tym zastanawiałam - nie przypuszczałam że aż tak hojna będzie królowa :inlove:

miałam nieco ponad 110 koszyczków, wykorzystałam juz wszystkie, a oto statystyka ze 100 szt.:
    3.254 tys. TPD
    56 ZB
    184 SP
    515 SN
    991 tys. SG
    120 SNZ
    208 TNZ
    i ponad 2 mln PD

jeszcze nigdy nie miałam na stanie tylu ZB - odblokuję drzewa i może znowu coś fajnego wyrośnie z tajemniczych sadzonek (ostatnio zdobyłam moringę XXL :inlove:)

Najbardziej cieszę się z SP (przyda się do kolejnego hodowlanego) i z nawozów (nie mam drzewek nawozowych)

Trzymam kciuki za wszystkich którym nie chcą lecieć paski papieru :music: nie poddawajcie się - jest o co walczyć ;)

toDzasta, dotikampo oraz orkiszowiec lubią to.
  9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kończę na dziś,na rano zostało 170 koszyków:D
    niestety idę do pracy,więc nie wiem ile uda mi się wykorzystać...................
    dzisiejsze podsumowanie:
    kilka przeskoczonych poziomów na wyspie
    ZB-63
    TNZ-180
    SNZ-168
    SP-174
    SN-505
    dobranoc:D

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2016
    kgospoda lubi to.
  10. JJoanna

JJoanna Książę forum

Raport z mini gry ( od początku ) tj. Królowej Karnawału :

Wyspa Bahamarama - 10 poziomów do przodu
    259 Złote Banany
    1834 Super nawozu ( miałam zero )
    505 Super Nawóz Zosi ( miałam zero )
    700 Turbo Nawóz Zosi
    931 super pasza
    Zostało mi 79 Papierków .

Taki mam stan na wyspie ( i nie tylko ) . W porównaniu do innych graczy to trochę cienkie te moje wyniki ( gdzie mają gracze po sztuk 990 ZB ) - ale z drugiej strony też nie jest źle - bo przy ścinającej się mini grze - przynajmniej u mnie - jak biegałam z koszyczkiem to nie jest źle ( bo jak się gra " ścinała " to trochę - mało powiedziane mi Złotych Bananów ubyło , i druga strona medalu też Królowa Karnawału czasem przy koszyczkach skąpiła;) mi Złotych Bananów ) . I jeszcze jedno mnie zastanawia skąd inni gracze biorą czasem po prawie 200 szt. dziennie koszyczków ? Ale tak ogółem fajny ewent - oby więcej takich ewentów :)

Mój poziom 90 , Wyspa 252
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 4
    Targ 13 , Gram od WRZEŚNIA 2013 ROKU .

11. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Iiii za 7 minutek skończę dekorować :D złapie jeszcze co mam złapać, a ewentualne nadprogramowe koszyczki spróbuje rano szybciutko wykorzystać :D i da się na dużych polach? Da się ;D

toDzasta lubi to.
  12. mmmm4w

mmmm4w Okazjonalny autor

nie skończylam, gratuluję wszystkim , którym się powiodło,zabrakło wypadajek

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Oj królowa już chyba czuja na karku (a raczej w dłoniach:p:p) zmęczenie, bo od rana bardzo skromnie rzuca SP i bananami;):p;)

14. Chris_s

Chris_s Forumowy żółtodziób

Witam, niestety część I i II wozu skończona a III mimo to zablokowana :-( niesprawiedliwe...

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

Doooobry. :)

Po porannych zbiorach zebrałem 31 koszyczków i ostatecznie ponad 200 złotych bananów przybyło w trakcie tego eventu na moje konto, jestem bardzo zadowolony, event zamykam ze stanem 952 złotych bananów. :)

Przypominam, że o papiery prosić możemy w >>TYM<< wątku, posty nie na temat usunąłem. :)

Miłego dnia wszystkim życzę.

eliza9070, 0olimpia0 oraz toDzasta lubią to.
  16. nnalepkaa08

nnalepkaa08 Czeladnik forum

znowu przechlapane 200 koszy czeka a ja sie bujam z paskami kiedys mnie z pracy wywala przez te eventy , znajdzie sie dobra dusza ? i podesle co nie co ?

17. zawo1213

zawo1213 Forumowy żółtodziób

Wspomoże ktoś paskiem papieru.

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Już prawie, prawie... 5 ZB do celu... [​IMG]
    Chyba się uda, o godz. 13 ostatnie zbiory i parę koszyczków wpadnie:)

Narzekaliście na oczy. Mi ucierpiał barkxD Mój osobisty domowy kompik raczej nie jest dostosowany do wielogodzinnego manewrowania myszką. Nie pomyślałam, że takie niewygodne trzymanie ręki przez dłuższy czas może mieć przykre skutki. W każdym razie siedzę teraz okutana w kilka swetrów/szali i widzę gwiazdy przy próbach poruszania szyją i ramieniem. Ma to swoje dobre strony - stanowi świetne usprawiedliwienie dla urlopu na dziś:inlove:

Zauważyłam jeszcze jeden efekt eventu. Rodzinka wymienia nad moją głową jakieś dziwne, przeciągłe, porozumiewawcze spojrzenia. Wygląda to bardzo niepokojąco:eek: Albo uznali, że zwariowałam i nic mi już nie pomoże, albo że zaraz zwariuję i jednak trzeba mi pomóc. Nie wiem która perspektywa gorszaxDxDxD

19. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Puść sówkę, mam jeden wolny prezent. Tylko szybko, bo za godz wychodzę z domu.

20. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Dzien doberek wszystkim :)
    i znow 80 koszyczkow po nocnych zbiorach :) a jeszcze dałam sobie krótsze przed zakończeniem eventu może jeszcze coś wleci;)

_Grani_ i niesamowitusia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.