Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Koniec koszyczków:)

Mimo hojności królowej,nie mam wszystkich posągów na Wyspie odkrytych.
    SP zdobyłam 304sztuki, 800SN, oraz ponad 300 sztuk SNZ.
    Zagrody wystawione wszędzie, gdzie się dało. Jeszcze jutro nałapię coś do koszyczka.

2. stokrotka891

stokrotka891 Czeladnik forum

Czy tylko ja czuje niesmak z tego eventu? Mini gra miała być odblokowana po udekorowaniu jednej części wozu... później zostało to przypadkiem zmienione na wszystkie ;/;/;/ szkoda, bo fajnie się zapowiadało, a wyszło tak, że część graczy nie skorzysta z drugiej części zabawy ;/ słabe takie zmienianie zasad >:(

nikki2676 lubi to.
  3. visa77

visa77 Komandor forum

Oj coś czuję że nie udekoruję do końca wozu :cry:brakło mi papieru na dwa ostatnie zadania :cry::cry::cry:a tyle koszyczków w stodole się marnuje :cry::cry::cry:

ankak106 i nikki2676 lubią to.
  4. alutek806

alutek806 Czeladnik forum

visa77 - u mnie tak samo, brakuje papieru

5. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

absolutnie się z Tobą nie zgadzam, co prawda masz prawo do własnego zdania - ale...

Chciałaby aby Ci starzy "wyjadacze" spojrzeli też przez pryzmat innych - niby nie jestem młoda, niby nie stara - ram od 2010 roku - robię wszystkie eventy i nie jest mi łatwo - nie ładuję realnej kasy i nie mam tysiąca bananów oraz SP - gra zaczynała mi się nudzić a tu nagle taki event
    Ja jestem zadowolona i pewnie duża część osób też - pierwszy raz od kilki miesięcy bawiłam się a nie robiłam coś dla czegoś.

Myślę że niejeden z graczy patrzył z zazdrością ile to tysięcy SP i innych nagród ktoś ma - nie ukrywam ja też - ale nie moja wina że np. na 20 koszyków wyleci mi 5 sp - taka gra i z tego należy się cieszyć.

Pozdrawiam walczących

Miłego

6. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

odkryłam 5 ts za słodycze i 2xbociany i 2xżaby i pomarańczowe owce...

mysza199710 i _Grani_ lubią to.
  7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Dokładnie :D A jak się wkurzałam, że nie skończę eventu :) Jest co wspominać... A oczywiście dużo pomaga czytanie forum i wypowiedzi doświadczonych graczy :) Młodzi gracze i tak teraz maja lepszy start i lepsze nagrody niż my kiedyś :DxD

8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

super zabawa.

Renia1920 lubi to.
  9. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Musiałam wypadajki podgonić różami i dałam radę... Ale na początku kiepsko wypadały... Życzę powodzenia i papierek zaraz podeślę :)

toDzasta i nikki2676 lubią to.
  10. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

Witam wieczorkowo,jestem super zadowolona z tego eventy,pozbieralam slodycze i az mnie zatkalo,mam 434banany,351 sp,848 sn,380 zoski,485 bucikow zoski,ponad ,mnostwo sianogroszy i wielka ilosc pd i tpd na wyspe,szkoda tylko ze to event dla szczesliwcow ktorym dopisaly wypadajki,pisalam do swoich znajomych oraz kurczakow i tylkodwoje uzbieralo wypadajki zeby miec slodycze,smutne to troche ,mysle ze po kazdym etapie wozu powinna byc mozliwosc zbierania slodyczy,powodzenia wszystkim

11. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Jeszcze się nie poddaję, jeszcze walczę.....Może uda się do północy, albo trochę dłużej uzbierać brakujący papier i chociaż raz zobaczyć Królową rzucającą cukierkamio_O:inlove:

12. _bubu40_

_bubu40_ Forumowy żółtodziób

Witam , mam zapytanie czy tylko u mnie zawiesza się wóz karnawałowy? Czy może u kogoś również coś podobnego się dzieje??:(

13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Super event oby jak najwięcej takich :D No tym razem pan V się postarał :D powodzenia walczącym jeszcze :)

agi31, toDzasta oraz mysza199710 lubią to.
  14. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Ja też nadal walczę, drzewka coś tam sypnęły - do końca 27 wypadajek. Długa noc się zapowiada :)

ankak106, mysza199710 oraz nikki2676 lubią to.
  15. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

w
    Witam, ja nikomu niczego nie zazdroszczę, bo niby dlaczego każdy z nas włożył coś do gry jedni trud i pot, inni realną kasę, co do nagród raz leciało to raz tam to i tak dużo jak na tą grę. Osobiście łapałem tylko SP, SN, Zośki, SG i PD w tej kolejności, a te inne przy okazji wpadały. Wiem mądrze się, ale miałem około trzystu prób więc mi to było lotto. W końcu z sadzonek mam drzewko grejpfrutowe, a tak nie chciałem robić tego eventu to bym sobie dziś w brodę .... Pozdrawiam walczących i powodzonka życzę .

_Grani_ lubi to.
  16. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

u mnie parę razy się zawiesiło ale po chwili ruszyło

-katie1234- i mysza199710 lubią to.
  17. matołekrzadzacy

matołekrzadzacy Forumowy żółtodziób

mi zabrakło trzydzieści dwa papiery do raju:mad:

18. ksawierek1997

ksawierek1997 Forumowy żółtodziób

u mnie jest to samo już myślałam że to wina komputera stacjonarnego więc przeszłam na laptopa a tu tak samo się koszyk zawiesza i stoi w miejscu i nie idzie nim ruszyć a słodycze sobie lecą

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

królowa jest boska:inlove:
    kolejny poziomik na wyspie zaliczony:D

20. nnalepkaa08

nnalepkaa08 Czeladnik forum

marnuje sie 200 koszykow .... bo papieru brak co za zycie :(

nikki2676 i visa77 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.