Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Jeeeah. Z wanilii coś poleciało :p jeszcze 39!

brydzia175 i bealara lubią to.
  2. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Za 19 min jeszcze z drzewek może mi cos polecieć... Ach te nerwy :p

eliza9070, brydzia175 oraz bealara lubią to.
  3. ak_1977

ak_1977 Czeladnik forum

witam, a mi do skończenia pierwszej części brakuje jeszcze ok 80 sztuk papieru, jak ktoś może pomóc to bardzo proszę

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. Siedlisko1983

Siedlisko1983 Forumowy żółtodziób

Potrzebuje papierków może podeślecie bo to tak wygląda że królowej nie poznam a tak niewiele brakuje

6. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Mam takie marzenie.......niech ten event trwa i trwa i trwa..........

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja juz zakonczylam ten evencik,rano ide do pracki i nawet nie wykorzystalabym koszyczkow,ale od soboty to i tak uwazam,ze pobilam rekord z tym co dostalam od krolowej.Na wyspie przeszlam 2 lvl w stopce to widac dokladnie,na farmie 1 lvl.Farma juz wrocila do normy czyli drzewka stoja wszedzie :p :p

a teraz podsumowanie eventu:

[​IMG] [​IMG]

a ponizej jak krolowa szastala SP i SN ;):) :inlove::inlove::inlove:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

tego typu eventy moga byc czesciej :) :p :p

8. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Jeden poleciał :) Event super :) Na rano jeszcze parę koszyczków wleci i koniec :)

9. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

ja niestety jeszcze nie dotarłam do cześci II z koszyczkami, choć już nie dużo zostało, tylko jak zwykle problem z wypadajkami :oops:, brakuje 120 pasków :cry:, wspomożecie? :)gdyż bardzo bym chciała "połapać" cukierki i inne dobrocie :p
    PS. powodzenia jeszcze walczącym i gratki dla zwycięzców :)

_Grani_ lubi to.
  10. Sekme

Sekme Generał forum

Dobry wieczór :)
    To jest jasne, że to kolejna próba wyrównywania szans... Chociaż IMHO niezbyt udana. Bo, jak by tak spojrzeć realnie, to w sumie na tym skorzystali głównie Ci, którym i tak niczego nie brakuje ;)
    Moim zdaniem, dla większości graczy ten event to cukierek przez szybkę i jak każdy cukierek pięknie maluje marzenie na zaś ;)

Inna sprawa, że jak dali, tak zabiorą. Tego jestem pewna. Skoro tak głośno zapowiedzieli zmiany na Baha, a ostatnio jeszcze dorzucili nowe pole*, to jak nic dostaniemy "stado" nowych roślin/drzew/itp. Może wprowadzą nowe zwierzaki albo pokolorują te, co mamy. Już oni wymyślą ;)

Co do kwestii ilości posiadanych "klocków", to masz całkowitą rację - dla nas (czyt. staruszków) to nie ma żadnego znaczenia. Mało rzeczy jest nas w stanie zaskoczyć czy ucieszyć. To normalne - mamy takie zaplecze i doświadczenie, że chyba tylko lądowanie na Księżycu (nasze) wytrąciłoby nas z równowagi i letargu ;)

A propos należy przyznać, że z eventu na event BP co raz skuteczniej eliminuje udział multi w eventach. Najpierw karmienie nietopków itp., teraz poszli o krok dalej - każdy koszyk = 25 sek. ;)

* Ciekawa jestem, czy Ci, co tak się domagali nowego pola, dalej są tacy szczęśliwi, że teraz mamy przez to XXX tyś. eventówek i wypadajek, które chyba całkiem skutecznie przyblokowują młodych.

Odnoszę wrażenie, że BP co jakiś czas musi sobie strzelić w stopę ;) A może zwyczajnie przy pomocy SP zamiatają baobaby pod dywan... Wszystko jest możliwe. Niczemu nie należy się dziwić.

Gdyby nie to, że mam zaległe kursy do odsłuchania, to też miałabym problem z tym wyklikaniem koszyków. A tak pożyteczne z pożytecznym ;)

Miłego wieczoru i pełnych koszyków! :)

11. Curlick

Curlick Czeladnik forum

Hmm, czy ktoś kto skończył już event może mnie doinformować czy jak już nazbieram wszystkie pkt za słodycze to nadal będę mogła korzystać z reszty koszyczków i wyłapać super paszę, pkt doświadczenia, banany itp? Czy jak już się nazbiera te 2500 pkt za słodycze to koniec pomimo, że np zostanie mi 50 koszyczków?

-katie1234- lubi to.
  12. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Jestem już głodna
    I chce już siku
    Ale mnie nęcą
    Skarby w koszyku
    Łowię i łapię
    Karmię, planuję
    Ręka mnie boli
    Bardzo to czuję.
    Ale się nie dam
    I będę twarda
    A na śniadanie
    Będzie musztarda.
    I parówki!

13. -katie1234-

Do wyczerpania koszyków łapiesz :D

_Grani_ i bealara lubią to.
  14. halina415

halina415 Moguł forum

nachapałam,oj nachapałam ,szkoda tylko graczy z młodszym stażem,

Frytka2012, _Grani_ oraz -katie1234- lubią to.
  15. -katie1234-

Taka kolej rzeczy... Ja na samym początku długo nie mogłam eventu skończyć i wiele fajnych rzeczy Mnie ominęło... Każdy swoje musi wycierpieć :) Teraz z poziomem 89 często event kończę rzutem na taśmę. Ale tym razem udało mi się wczoraj udekorować wóz i trochę bananów u Królowej nadrobiłam :)

16. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Dwanaście koszy(ków) w zębach Ci przynoszę
    Dwanaście koszy tylko nie płacz proszę:)

Antenka18, -katie1234- oraz _Grani_ lubią to.
  17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kolejny poziomik na Bacha zaliczony
    idę dalej polować na fanty:D

0olimpia0, patrycja9922 oraz _Grani_ lubią to.
  18. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

zgadzam sie w 100%

pamiętam, jak zrobienie 1/3 eventu było dla mnie mega osiągnięciem, a wszystko przez to że nie znałam reguł, nie umiałam siać i używać produktów z rzemiosła

teraz nie było lekko, a tylko dlatego ze pierwsze 4 dni eventu byłam poza domem, ale dzięki pomocy wspaniałych graczy, już zbieram łakocie do koszyczków xD

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  19. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Pomimo 95 poziomu w grze niestety jeszcze nie dotarłam do części II z koszyczkami, jak zwykle problem z wypadajkami :oops:, brakuje 40 pasków:oops: :cry:I na to wygląda, że ten event będę mogła uznać za niedokończony:cry: Wypadajki marnie wypadają:(
    Powodzenia jeszcze walczącym i gratki dla zwycięzców :)

20. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dooobry. :)

Event powoli zbliża się do końca, dzisiejszy wieczór przyznaję że poświęciłem na hurtowe bieganie z koszyczkami, do tej pory pobiegałem tylko raz w sobotę jak już dozbierałem roślinek i papierków, za punkt honoru postawiłem sobie że nie zdejmę XXLek z obu części Wyspy, czekają do kolejnej kumulacji PD/TPD, oby rychłej, z drugiej strony praca nie pozwalała mi na częstsze wizyty na farmie, więc wyszło jak wyszło. I chociaż miałem świadomość tego jak wspaniałe nagrody ten event przyniósł i jakie możliwości przed zwykłym Farmerem roztoczył, pozostałem twardy i konsekwentnie realizowałem swój plan, mimo iż bardzo korciło podlać SN. :pNiemniej jednak jestem bardzo zadowolony z efektów, ponieważ pomimo niezliczonych ilości rozmaitych dóbr typu SN, SNZ, TN, PD, TPD, nawet SG na ponad 300 koszyczków jakie udało mi się uzbierać wbiłem więcej niż 1,5 poziomu na Bahamaramie i w tej chwili 329 poziom mam już zrobiony w połowie, w zanadrzu pozostają niezebrane i nie schowane do paska XXLki z Wysp, to jeszcze wpadło mi ponad 150 złotych bananów, z których się cieszę, ale i mam ich tyle, bo 916, że nie mam co z nimi robić - pewnie zaczną powoli gnić. :pPrzynajmniej będę miał przed sobą nowy cel, a więc osiągnięcie okrągłego wyniku, czyli 1000. :)
    Przede mną jeszcze dwa zbiory żółtych myszek z 3 części farmy, pierwszy za około 30 minut i jutrzejszy poranny i jeszcze z pewnością kilka ostatnich już wizyt u naszej nadzwyczaj Hojnej Królowej (oby nam miłościwie długo panowała i częściej odwiedzała) i to by było na tyle z tego eventu. Będzie mi brakowało tak emocjonującej rozrywki. :)
    Dobranoc. ;)

EDIT: Z ostatnich wieczornych 25 koszyczków wpadło kolejnych 16 złotych bananów, jutro wcześnie rano ostatnie zbiory słodkości. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 lutego 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.