Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Może mi ktoś łaskawie powiedzieć dlaczego ta gra ze zbieraniem cukierków żyje własnym życiem? Koszyk wogóle nie słucha się tego jak myszką go przesówam. Gra zacina się notorycznie. Co to za frajda wkurzac sie jak sie widzi lecące słodkości a koszyk nie chce nawet drgnać.

dantic3 i empatyczna lubią to.
  2. agnieska

agnieska Ekspert forum

Sieję to co mi jest potrzebne i do tej pory nie miałam problemów z wypadajkami. Może trzeba było postawić mniej zagród, a więcej pól, bo nie wiem czy nie zostanę z koszykami :sleepy:

3. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Jak napisał blazers, jako nowy (od połowy 2015) nie będę marudził: za banany i nowe poziomy odkryłem:
    palma acai, kokkoloba, moringa i mombin, jeszcze mi trochę ZB zostało to może odkryje następne.;)
    W porównaniu do "starych wyjadaczy" zdobyłem tylko 258 SP, 840 SN, 360 TNZ i 234 SNZ.
    Super drzew nie mam więc dla mnie to gratka, wieczorem zbiorę "zwierzaczki", to znowu z paroma koszyczkami polecę do Królowej.
    Niech mi też coś wrzuci :inlove:

4. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Ogrodnik121970, wyczyść wtyczkę flash, a najlepiej ją przeinstaluj. Jeśli masz słabszy komputer to polecam na czas gry wyłączyć zbędne programy/strony/aplikacje itd.

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Pora na raporcik z testowego zakładanego w dniu rozpoczęcia eventu, no to lecim :p
    poziom dzieki m.in eventówce 53, odblokowane wszystkie 3 łaki- lesna cała, Baśka 12 lvl i 2 kawałki do siania, w evencie udekorowałam :
    część ze zdziwiona małpą- cała
    schody- jest 4/6,
    ostatnia- 4/6
    jeszcze pewnikiem cos zrobię, za 3 godziny jagody i bedzie jeszcze jeden siew na rano.
    Misio stoi w ozdobnym, naklejka oczywiście w albumie :pxD
    Dużo nowy gracz mógł skorzystać mimo, że nie skończy i nie dotrze do słodyczy.
    To tylko 5 dni było;)

6. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

A trzymasz kursor jak najbliżej koszyczka? Mnie też na początku zacinała do czasu aż odkryłam że latam kursorem jak ćma...

7. Ogrodnik121970

To chyba jakiś żart. Wyczyściłam ciasteczka i nic to nie daje. Tnie mi te gre jak nie wiem co. Komputer i net mam bardzo dobry. Jakos w innych grach nie mam tego problemu tylko przy tej. To jest mocno frustrujące. I żeby była jasnośc sytuacji - próbowałam na innym kompie - jest dokładnie ten sam problem. Czyli co, wszystkie komputery z powodu takiej gierki do śmieci mam powyrzucac? I mam obecnie TYLKO FARME na kompie uruchomioną, tak na wszelki wypadek.

8. margomlecz

margomlecz Czeladnik forum

Ogrodnik, ja tak miałam na początku, ale myszkę teraz trzymam nad koszyczkiem, lekko przesuwam w prawo lub w lewo i jest ok

toDzasta i Nutka lubią to.
  9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

To i ja sie pochwalę. Skonczyłam dekorowanie wozu wczoraj po 22.00. Zgarnęłąm do koszyczków / było około 150/ :
    SP-220:inlove:
    Banany-64:D
    Turbo Zośkę i SNZ-równo po 260:music:
    SN -750:inlove:
    Do tego przeszłam 3 kolejne poziomy, bo priorytet to nie słodycze do koszyka. One wlatuja przy okazji zatem i event w 100% zrobiony.
    Z zagród na razie odkryte szare szopy i pomarańczowe bobry, z drzewek na bahamie XXL-ki guawa , kumkwat i wianowłostka. Reszty nie pamiętam , tak jak i mgłą się okryły zdobycze na Farmie. Widac nie warto było pamiętać :D, choć stoją i owoce rodzą.
    Event super, choć droga do bogactwa łatwa dla mnie nie była.

10. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Ogrodnik, Kursor od początku na koszyczku, i ruchy myszką (płynne) w prawo i w lewo, zrobisz szybki ruch do góry tracisz kontakt z koszyczkiem.

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

udało się papier zebrany

wozy udekorowane

pierwszy koszyczek już zapełniony

ale na razie pracowałam na padzie i chyba myszką faktycznie będzie lepiej

12. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

empatyczna lubi to.
  13. Ogrodnik121970

Ja do nikogo nie mam pretensji, tylko chciałabym wiedzieć dlaczego gra mi sie zacina i tyle :(
    Tak czy inaczej, dziei za próbę pomocy, jakoś moze uda mi sie zdobyć te 2500pkt, aby event skończyć.

14. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

do końca eventu pozostało 19 godzin - zastanawiam się jakie zagrody na noc wystawić, aby jeszcze z dobrodziejstw królowej skorzystać

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zjedz kulki serowe albo poncz jajeczny i doniczke-skracają czas wzrostu- np. 17 godzinne zagrody rosną koło 10 h wtedy....;)
    u mnie jeszcze rosną wiec sama nie wiem co na noc wystawie, ale jutro rano wystawie jakies ktore do 13 mi urosną zeby miec godzine na zbieranie :)

toDzasta lubi to.
  16. Łukasz987

Łukasz987 Forumowy żółtodziób

Od tego dobrobytu aż mdli. Event skończony ponad 150 koszyków do wykorzystania ajaj :) To jest chyba najbogatszy event w historii :D

17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Dzisiaj mam zły dzień, co chwilę nie mam internetu i nic nie mogę zrobić.
    Co zacznę łapać fanty od królowej to brak dostępu do netu>:(:wuerg::cry:

eliza9070 lubi to.
  18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jest jakiś sposób,aby więcej SP królowa rzucała? Najwięcej mam po 4 sztuki,raz było 6.

patrycja9922 lubi to.
  19. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Chyba dzisiaj nie pójdę spać i jeszcze wystawię psy i wilki, co by mi tych wszystkich dobroci od królowej w nocy nie ukradły jakie stwory... ;)
    Ewent praktycznie zakończony, warto było pomęczyć się trochę - jeszcze z rana oddam trochę koszyków i będzie dosyć.... :))

patrycja9922 lubi to.
  20. k.keska

k.keska Okazjonalny autor

Czy jest coś w dzielnicy rzemieślniczej co skraca wzrost wszystkich roślin coś co moge pożreć ??? Nie mam już SN a jeszcze papierów mi brakuje ??

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.