Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

aaaaaa

okazało sie że źle policzyłam i mam za mało szarłatu :(

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Wyrzuć supernawozu troche to podgonisz ;)

Event najlepszy chyba w ciągu wszystkim lat :D Tylko wystarczyła strategia i czytanie porad graczy ;)
    ja wywaliam 300 sztuk nawozu a od przedwczoraj mam go ponad 2000 :p moglam na samym początku zrobic wypadajki, zmarnować cały super nawoz i teraz bym miala jeszcze wiecej łakoci :p

Mógłby jeszcze jeden taki event kiedyś być :D

3. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

rozpoczęłam już łapanie cukierków :D rano specjalnie przed szkołą zebrałam róże i znowu je posadziłam (będą za 8 minut), a brakujące paski mi wyleciały z drzewek i chili na super polach zebranych o 14, i teraz zostałam z trzema polami róż -.-i ciekawe ile wymodlonych pasków mi zostanie na zniszczenie :cry:

4. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Jeśli macie SN to nie żałujcie na roslinki aby papier łapac, bo potem i tak królowa Wam go zwróci z nawiązką. Ja wydałam cały SN i dostałam od królowej 4 x tyle co zainwestowałam :)

agieska i danusia - papier poleciał :D
    Niestety babydelfi juz ma komplet prezentów na dziś:eek:

5. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Ktoś tu coś pisał o ogromie słodyczy:) dobrze że nam w bioderka nie pójdzie:p

Nareszcie udało mi się wyzerować koszyczki:):):)

6. Megan

Megan Komandor forum

Rano królowa chyba nie miała dobrego nastroju lecz teraz nadrabia i to bardzoxD
    Pierwszy raz dała 4 ZB odkąd biegam z koszykami:D
    i kolejny poziom na baha przeleciał, to już piąty podczas tej gry.
    Nie skąpi królowa nawet TPD:p

Jak zaczynałam drugą część eventu miałam 92 ZB a teraz [​IMG] .
    Pogubiłam się w liczeniu ile zużyłam koszyków:)

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja jeszcze zbieram prezenty ale po 20 na raz,bo pózniej juz mi się mienia w oczach :D Uparcie zbieram wszelkie nawozy,SP i banany-tych mam już 414 :D:D:D

8. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Po przeliczeniu...nie ma szans bym to skończyła i skorzystała z koszyków...:( ale bede walczyć!

Nutka lubi to.
  9. babydelfi

dziękuję za prezenty
    jesteście wspaniali!!!!!:inlove:

cudowna jest ta nasza brać farmerska :inlove::inlove:

za godzinę zbiór brakującego szarłatu, rolek papieru brakuje już tylko 42 :D

wiec wieczorkiem zabawimy się z królową :p

powiedzcie mi tylko proszę lepiej sterować myszką czy padem tym koszykiem:music:

Megan, bealara oraz -katie1234- lubią to.
  10. Martulutek

Martulutek Młodszy ekspert

rozpieścili nas :) event najlepszy :D

bazyl2211, Megan oraz Agnes89 lubią to.
  11. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Najlepszy
    Najlepszy event ever tylko trzeba czytać co inni piszą. Wywal ile masz super nawozu- królowa ci odda i to z nawiązką. Ja cały czas siedzę i robię te koszyki- to co wydałam na super nawóz to już wielokrotnie mi się zwróciło, nie mówiąc o bananach, super paszy, punktach na wyspę, zośce, turbo itd. Serio można się obłowić po szyję, ja tylko żałuję że moja doba taka krótka jest bo to dość czasochłonny event.
    Dzisiaj jeszcze nie podliczałam ale wczoraj zdobyłam: banany: 63, SP: 197, SN: 595, TPD: 1,1mln, Turbo: 219, Zośka: 168.
    Byłoby więcej ale życie też się rządzi swymi prawami i niestety nie mam na farmie tyle czasu ile bym chciała.

12. Skibka

Skibka Czeladnik forum

Mnie niestety nie rozpieścili.. Mam prawie 200 koszyków i nie będę miała okazji ich użyć.. Trchę to nie fair że na 84 poziomie nie mogę skończyć eventu, ale co zrobić taki los a szkoda bo widzę,że królowa hojna.:oops:
    Gratuluję tym, których wypadajki nie ograniczyły!;)

13. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jeszcze 17 pasków. Zbiory na bieżąco a eventówka będzie dokładnie na 17:41.

janczurka, Nutka oraz babydelfi lubią to.
  14. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

z róż i goździkó wcale tak dobrze nie leciało. Więcej z drzew miałam. XXL dobrze dawały paski, a że mam całą tajemniczą drzewami zawaloną to co 12h leciało.

15. kasia8006

kasia8006 Mieszkaniec forum

ojej takie nagrody :) super a mi jeszcze 77 papierków brakuje do końca :(

16. halina415

halina415 Moguł forum

koszykiem,nie klikać w myszkę tylko podsuwać pod prezenty,sporo mi uciełko jak klikałam myszką,wywalało mnie

babydelfi i Megan lubią to.
  17. Megan

Megan Komandor forum

Jeżeli masz tyle koszyków to widocznie nie na wszystkich polach siałaś rośliny, musiałaś mieć zagrody.
    Trzeba było najpierw posiać eventówkę i długorosnące rośliny na wypadajki a potem dopiero wystawiać zagrody.

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Event pod znakiem Q*:inlove::inlove::inlove:
    Qrde jeszcze nie mogę uwierzyć ,ze taki wypas.Ilość i jakość nagród -niesamowita i ...albo to jakaś rekompensata za straty moralne i niedoróbki na farmie albo Varun coś szykuje co nas z nóg zetnie albo...jakiś informatyk żegna się z robota i na koniec wykręcił niezły numer firmie.:p
    * - znak jakości

19. babydelfi

mi chodzi o to czy lepiej spisuje się touch pad w laptopie czy może myszka

bo np gry w renzo to u mnie zdecydowanie myszka wygrywa

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2016
    dantic3 i -katie1234- lubią to.
  20. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Myślę że myszką lepiej ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.