Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja też tak robię,tylko teraz nieco przyspieszyłam SN, żeby móc prędzej zbierać słodkości. W "normalnym" tempie pewnie wczoraj wieczorem zaczęłabym zabawę,a tak - w sobotę. Dodam,że leśna i las tropikalny nie ruszane,czyli drzewka i "baobaby".

100 małych poletek? Chyba żartujesz :) Ostatnio "na piechotę" zbierałam, obsiewałam i podlewałam ponad 400!!!

A tak na marginesie: ogrom słodkości już mnie przytłacza ;) :p

2. aisunel

aisunel Generał forum

No dzieki,juz sie nauczyle,przeciez to lata jak chce,jak katrina w stanach:::))

ross2 i -katie1234- lubią to.
  3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    mam 254 koszyki,więc farma wróciła do swojego wyglądu,a ja lecę łapać dalej:D

gosiunia007, toDzasta oraz juliuszka lubią to.
  4. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

wczoraj dopiero zaczęłam zabawę z koszykami,ale ile mi to frajdy przyniosło :)
    chyba uznam to za najleoszy event w jakim brałam do tej pory udział, głównie przez nagrody :)
    życzę szczęścia w łapaniu darów od królowej :D

0olimpia0 i ross2 lubią to.
  5. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Wydaje mi się ze królowa mniej obficie sypie słodkościami niż wczoraj,a może to tylko u mnie.

ross2 lubi to.
  6. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ,;)
    szkoda ze Krolowa florkami nie rzucaxD

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Event oczywiście super - hiper.
    Wszystko leci jak oszalałe , nic tylko się cieszyć.
    Żeby radować się jeszcze bardziej zapytam kiedy i na co będę mógł wykorzystać 1000 gnijących bananów i przy okazji 2,5 tysia gwiazdek ?
    Pytania nie jest w żadnym wypadku złośliwe , czy czepliwe , ale chodzi mi o perfekcyjny balans.
    Z góry dziękuję 8).

Bry jak zawsze.

8. Dario_W

Dario_W Czeladnik forum

Nieprecyzyjnie się wyraziłem, ponad stu na planszę, czyli licząc razy pięć (główna/polana/dzika/wyspa/las deszczowy), to dobrze ponad 500, a bliżej do 700. Bez pomocników to tak z 10 minut mozolnego klikania.

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

10 minut to lekko :p

ja swoje koszyki na dzis wykorzystalam, czekam do wieczora na zbior :)
    Jutro rano zbiore zwierzyne i wystawie juz te kroecej rosnące ze tak na 13 były gotowe zebym miala czas jeszcze do 14 wykorzystać je :)

10. basia_2804

basia_2804 Generał forum

witam,

nie pamiętam lepszego eventu, łapię te dobra cały czas, muszę zrobić przerwę, bo ślepota murowana. A dzisiaj królowa sypnęła tak :) :) :)

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ale super te nagrody

a ja tu siedzę i nogami przebieram, bo jeszcze wóz nie do końca udekorowany :eek:

brakuje 112 papierów

12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mnie juz zasypało :pxD ledwo łapa z mysza wystaje, żeby dalej koszyki zbierać :pxD
    Znów mamy mega promocje florków, jakby ktos nie zauważył :p w sam czas na koszyki xD:cry:

13. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    Zazdroszę Wam, że łapiecie już w koszyk słodycze, ZB i SP itd. ja niestety nie mogę ukończyć dekoracji wozu, bo ciągle brakuje mi pasków papieru... muszę udekorować ostatni stopień, a ten papier wcale nie chce lecieć...

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witaj Wojtku:)
    akurat przy tym evencie zwidy niewykluczone ale do jutra wytrzymamy:) myślę, że najgorsza to ta noc przed nami;)

15. dana1981

dana1981 Czeladnik forum

Ja do odblokowania mam jeszcze drugi wóz. Reszta odblokowana. Nie doszłam jeszcze do cukierków. Notoryczny brak pasków papieru. Nick danusia1981 gdyby ktoś coś!!!

bealara lubi to.
  16. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Super :) Jeszcze w żadnym ewencie się tak nie obłowiłam :). Przeszłam od wczoraj 12 poziomów na baha, zdobyłam 384 SP i 1270 SN, nie wiem ile miałam złotych bananów przed łapaniem ale albo 5 albo wcale a w tej chwili nazbierałam 184 :). Odblokowałam tym samym trochę posągów w świątyni :)

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kocham królową:inlove:
    kolejny poziomik na Bacha:inlove:
    bananki też powoli lecą:inlove:

18. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja już wiem, że nie skończę eventu. Nie ma bata. Jutro ostatni zbiór i fajrant

19. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

ufff, skończyłam. Ale mi te kosze dały popalić, ale warto było.
    przy ok 150 szt spisałam stan i porównałam po skończeniu podaję w zaokrągleniu
    SP - 230, SN -660. Zocha - 170, turbo zośka - 270, bananów 80szt.
    PD ok 3,5 mln, SG ok1,5 mln, a TPD zapomniałam spisać ale też sporo.
    ponieważ wcześniej już parę koszy zebrałam więc trochę więcej tego będzie.
    BP wyjątkowo szczodre było tym razem :) a SP przyda się do Myszowego eventu

toDzasta i Agnes89 lubią to.
  20. princessca

princessca Okazjonalny autor

najgorszy event ever. Siedzę cały czas na farmie, sadzę róże, goździki, chutneya połykam i inne dziwactwa i nie skończę eventu bo tak słabo te paski lecą. Gratuluję tym wszystkim którzy udekorowali wóz i łapali słodkości. Myślę niestety że większość nie ma takiego szczęścia :(

Skibka i -izifarmer- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.