Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hanuszka1964

hanuszka1964 Forumowy żółtodziób

Wapaniala zabawa !! zabraklo juz koszyczkow ! pierwszy
    od niepamietnych czasow dobry Event!! zeby jeszcze cos w kolorowancach! eeeeeeehhhh!

asia1106, _Grani_ oraz bazyl2211 lubią to.
  2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Powodzenia życzę w łapaniu punkcików i innych fajnych rzeczy. Uważam ten event bardzo fajny najlepszy jaki był do tej pory :D

kate0321 i asia1106 lubią to.
  3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

5 minut temu było tak:

A teraz jest tak:

Nie wiem, ile jeszcze dam radę dzisiaj wyłapać do tych koszyczków, bo ręka boli a w oczach się mieni jak w kalejdoskopie.o_O

Kombinuję właśnie o której muszę się zwolnić z pracy we wtorek, żeby zdążyć jeszcze parę smakołyków złapać:pxD

EDIT: taki rekordzik jeszcze

4. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

no i znowu 40 koszyczków się uzbierało . Lecę do królowej

Mam jeden wolny prezent na lewej farmie proszę o sowke jeśli ktoś chce papier na lidak200005

5. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Dziękuje bardzo bardzo! staram się nie poddawać, ale trudne to!

6. jolka1704

jolka1704 Okazjonalny autor

nie wiem jak to robicie:)) mnie jak zwykle zabraknie wpadajek;(( gratki dla tych co zakończyli

7. Karen139

Karen139 Baron forum

Już nie daje rady z tymi koszykami.
    Prawa ręka odmawia współpracy.................nadgarstek wysiadł:cry:

asia1106 i eliza9070 lubią to.
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jaka ja głupia :p
    wystawiłam zagrody na bahamie...ale o warsztatach nie pomyslalam xD ehhh jutro wystawie bo dzis juz herbate zasialam dopiero co na noc :p

9. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

A co tam herbata ja bym usunela a warsztaty już by przez noc się robily ;)

Wspomoge 6 prezentow sowki na lidak20005

azadrubalja i chrumcia91 lubią to.
  10. chrumcia91

namówiłaś mnie :)

25 sn dostalam wjednej gierce :D

edit: eh ta moja dobraoć na GT....byly jakies wymiany za tkalnie dywanow-widocznie mlodzi gracze nie mieli narzedzi zeby zrobic-podobnie z tokarniami-rozdalam co mialam jak sie okazalo...postawilam sobie 6 tokarni i mi zabraklo desek...a tkalni dywanów zadnej nie mam xD no pięknie hahhaah

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2016
    pati_1980 lubi to.
  11. shashua

shashua Młodszy ekspert

najlepszy za wszystkich ewentów odkąd tu jestem, nareszcie, sypie jak z fontanny, naprawdę można się odkuć, ponad 300 bananów wpadło, że o innych dobrach nie wspomnę, wyłapałam od wczoraj ok. 180 koszyków, na leśnej polanie same różowości pracują aby nastarczyć, pracochłonne i czasochłonne, ale warto, jeszcze takiego deszczu nagród to tu nie było, szok!

12. chrumcia91

Podsumowanie: 176 bananów na stanie-miałam wczoraj 20 xD
    prawie 3 poziomy przeszlam na bahamie-niecałe 200 tys PD mi brakuje wiec jak zbiore xxlki i itemy i pnacza za godzine ok to wpadnie poziom ;) albo jutro bo juz padam na pysk, dosłownie :p koszyki mi sie skonczyly wiec jutro bedzie dalsze zbieranie ;)
    SN mam 1957o_O nie pamietam zebym miala tyle (nie mam drzew nawozowych :( )
    SP-564o_O tez duuuuzo :D
    TNZ-1418-zadko kiedy uzywam-zazwyczaj przez przypadek xD
    SNZ-860

ładnie :D
    do 95 poziomu brakowalo mi chyba ponad 37 milionow a teraz juz tylko ponad 33 xD
    pieknie pieknie :D
    ale na dzis dosc, zmykam :)
    obfitych łowów :)

13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Moje zwierzęta też maja spiralki w oczach, jak ja. Nigdy nie były pasione SP (sporadyczne wyjątki), a dzisiaj pełna rozpusta. U mnie SP tak mocno nie leci, przez to mój bilans na zakończenie z SP jest ujemny, ale reszta - Eldorado... Cały dzień pasienia na wszystkich
    polach i tylko 30 SP zużyte.

14. Karo*

Karo* Forum Pro

No jak tak czytam to w szoku jestem same cuda :) ja mam nadzieję jutro z koszami ruszyć ech...

15. kobieta2015

kobieta2015 Czeladnik forum

To nie prawda, że z wyższym lewelem moźna ukończyć ten ewent. mam 81 i praktycznie nie lecą wypadajki na całe pole uszlachetnionych goździków 3 wypadajki. jak można to skończyć bez kasy? Mam tez stały kłopot z sąsiadami. nie wiem czemu ale trudno mi umówić się z 7 osobami, które by wymieniały się codziennie. Więc i na paski nie ma co liczyć z tej strony. Od pewnego czasu nie mogę ukończyć ewentów. Więc chyba jest coś na rzeczy, że mając niższe poziomy mogłam sie cieszyć z ukończenia ewentu. Teraz nawet gdy poświęcam więcej czasu jest to niemożliwe.

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kolejny poziom na wyspie:D
    kolejny bilans:
    TNZ-26
    SNZ-20
    ZB-13
    SP-24
    SN-70
    TPD,PD i sg już nie podliczam:D

17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Królowo! Jak żyć?
    Chyba czas skończyć na dzisiaj...[​IMG]

18. aannnaah

aannnaah Czeladnik forum

ehh i zbrakło mi 10 pasków, a tak chciałam już dziś dorwać się do słodkości;(

19. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Ja tez tak myslalam żeby skonczyc po koszyku słabych zbiorow . i się skusiłam na jeszcze jeden i 4 banany wleciały :D:D:D

4 prezenty na wydanie na lidak20005 proszę o sowki;)

eliza9070 lubi to.
  20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Fajna zabawa ale już kończę na dziś bo słabo z refleksem i grypa ma swoje prawa:sleepy: 2 poziomy na wyspie do przodu:inlove:

asia1106 i eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.