Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dobrze, że nam zostało, gorzej gdybyśmy musiały dosiewać i dorabiać. Tylko jak wyliczy się dokładnie, to później zastanawiam się co się stało.

2. ross2

ross2 Komandor forum

Witam wszystkich:)
    I tutaj sie z Toba zgadzam :inlove:evencik wspanialy !! Ja od razy zdemolowalam farme i wyspe w dodatku wychodzi ze mnie 100%nalogowiec bo nawet w nocy zbieram zagrody i uganiam sie za krolowa :inlove:xD:inlove:

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak, spokojnie :) musiałam w sumie dorobić coś ponad 300 papierków, ale już nadrobiłam ten sn z wielką nawiązką :) już ponad 1200 :D
    Tylko na początku patrzyłam za słodyczami, przez co traciłam troszkę tych wspaniałości, myślałam, że nie starczy mi koszyczków, ale później to też, słodycze tylko przy okazji, a łapałam ciekawsze nagrody :)))

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

no ja na początku zastanawiałam się czy oby jednak więcej nie nastawiłam, no, ale nasiałam ponad 5 tys roślinki, poszłam do poradnika i wpisałam taką liczbę jak tam, potem poszłam po innych forach zobaczyć jakie oni ilości mają, ale też tak jak u nas. I nie wiem czemu zostałoxD:cry:xD

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja tez ponad 300 dorabiałam :D i tez zbeiralam slodycze a potem zaczelam je ignorowac xD
    121 ZB :p

gadek i AngelGina lubią to.
  6. smerf41

smerf41 Weteran forum

174 koszyczki....ale co z tego jak wypadajek nadal brakuje, by skończyć zadania, jestem jednak dobrej myśli.....bo na słodkości mam ogromny apetyt:)

0olimpia0, ross2 oraz empatyczna lubią to.
  7. AngelGina

AngelGina Generał forum

To jesteśmy na podobnym etapie :D Niech żyje wspaniała Królowa :D i odwiedza nas częściej :) super evencik :)

8. chrumcia91

Masz zagrody na polach?to chowaj i siej szybko goździki na superpolach ze wszystkimi przyspieszeniami-SN nei zaluj bo sie zwroci z nawiązką-z 1 superpola 1 wypadajka gwarantowana;)

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Skończyłam. Pracowałam ciężko, ale nie wydawałam pieniędzy w realu.Cukierek postawiony , ts-y ostatnie 5, też dochodzą. Koszyczków miałam 130, teraz mam 40., z tych 90 szt. miałam 70 złotych bananów, 300 szt SN, 200 szt SP, reszty nie liczyłam, ale ponad milion pd na baha, około pół milona pd na głownej. Idę dalej "koszykować ". :
    Puchary - brak ostatniego zadania ze zwierzętami, runy na drzewie wykupione ,nie wszyscy pamiętają, że od tego też zależy ilość wypadajek.

10. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

obawiam się jednego iż BP po skończeniu tego eventu napisze iż wynikł błąd i zabierają co było powyżej dodatkowego z koszykami

Frytka2012 i ross2 lubią to.
  11. chrumcia91

Tak to wciąga ze nawet nie wiem kiedy mineła godzina jak zbeiram do koszykow xD połapałam sie bo płyta mi sie skonczyła..... :D

ross2 i AngelGina lubią to.
  12. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Dzisiaj znowu pobiegłam do Królowej z 74 koszyczkami. Warto było....Tym razem skupiłam się na wyłapywaniu bonusów rzeczowych.
    Wpadło tego "dobra" troszkę i będzie jak znalazł na nowe eventy. Na Bahamie przeszłam dwa LV.
    Pierwszy raz BP dało takie wypasione nagrody a jak wszyscy doskonale wiemy ,BP nic nie daje z dobroci serca.
    Żeby biedny farmer nie musiał drogo za te dobroci zapłacić........

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

ja też zrobiłam tyle ile w poradniku ale mi zeszło wszystko do zera...

ross2, Antenka18 oraz eliza9070 lubią to.
  14. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jak mogę tak pomagam(papier wysyłam, obornik sprzedaje taniuchno) aby jak najwięcej osób się obłowiło

AngelGina, _Grani_ oraz eliza9070 lubią to.
  15. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Może kurek przykręcili? Dużo jeszcze brakuje do końca? Spawdz jeszcze w stodole bo czasmi może byc jakis bład wyswietlania. Kiedys tak miałam.
    hmm moze sekret tkwi w tych ulepszonych gozdżikach. Ja oprócz tego mam puchary zdeponowane w drzewie i 1 Johny cytrynke, który jest na leśnej. Ale wydaje mi sie, że te wypadajki są losowe bo w ostatnim evencie najwięcej wypadajek poleciało mi z lasu tropikalnego a teraz najwięcej leci z leśnej.Teraz z 20 pand poleciał mi jeden koszyk a jakieś 10 minut później z małp wyleciało 6 koszyków. Loteria jak zwykle.

mysza199710, ross2 oraz AngelGina lubią to.
  16. chrumcia91

no i wbiłam dzisiaj juz drugi poziom na Baśce-ponad 3 mln jeden xD
    23 koszyki mi zostaly, ale jestem przed wieczornym zbiorem zagrod :)

martynka1428 i AngelGina lubią to.
  17. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Teraz już gram bez łapania słodyczy czasem omija też PD na korzyść lepszych TPD ZB itp. 13 koszy to kolejne wyniki:

ZB =12 szt.
    SP= 42 szt.
    SN = 50 szt.
    TN = 26 szt.
    TZ= 20 szt.

ale frajda :p

0olimpia0, ross2 oraz AngelGina lubią to.
  18. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

jakie masz wystawione zagrody? zastanawiam się , które wystawić... :)

ross2 i _Grani_ lubią to.
  19. chrumcia91

19-16 godzinne ;) (zjedzone kulki lub poncz i doniczka) te 19 h kolo 12 godzin chyba dojrzewaja jak sie myle :p

AngelGina, Wrzosowisko3 oraz farmerka_x lubią to.
  20. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

dzięki bardzo :) ja dopiero jutro rano zacznę łowić do koszyka :) lepiej późno niż wcale :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.