Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

czytam i podziwiam Wasze osiągnięcia...
    jak Wy to robicie ? ja mam skończoną dopiero 1 część wozu, daleko mi do koszyków i słodkości

_Grani_, toDzasta oraz 0olimpia0 lubią to.
  2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Cały sekret to SN + czas poświęcony na klikanie :)

3. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Oj ciężko ten event mi idzie. Może to wynika z braku czasu na farmę. Dopiero 2 części wozu zrobiłem w całości i zaczynam 3 część.

-katie1234- lubi to.
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja też tym razem powoli..Kręcą mi się ostatnie papiery i przechodzę do etapu trzeciego. Lepiej późno niż wcale xD

toDzasta i gadek lubią to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

133 koszyki czekają :D
    ehh jak ten czas sie dłuzy

6. Sookie

Przyznam się..:oops: Koszyczek kupiłam:p:oops:

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

meldunek na koniec dnia,event zaczety o godz.13:50 i do zrobienia zostalo: udekorowanie ostatnie zadanie przod i dwa zadania srodek.Rano bedzie po evencie i bede wykorzystywac koszyczki.Jednak mozna zrobic event z niecale 24h :p :p

8. chrumcia91

ja miałam na myśli koszyki do drugiej czesci eventu ;)

Sookie lubi to.
  9. Sookie

Te to mam. Gorzej było z paskami..To się wspomogłam

gosiagosia60 i chrumcia91 lubią to.
  10. chrumcia91

ja sie wypstrykałam z ponad 300 sztuk supernawozu zeby zdobyc paski, teraz mam go 637-ale patrząc po innych to liczę na to że bez problemu to odrobię xD ostatnie goździki rosną na ostatnie wypadajki....juz niedlugo :p

Sookie lubi to.
  11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

miałam ok 112 koszyków które dały mi 56 bananów oraz przeszłam poziom na bahama i za chwilę wbiłabym kolejny ale koszyki się skończyły... uskładał też się niezły zapas paszy i nawozu... kocham ten event....:inlove::inlove::inlove::inlove:

12. Sookie

Ja mam 148 koszyczków.. Czekają jeszcze..

chrumcia91 i .Robaczek. lubią to.
  13. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Wieczorny raport:
    Główna farma (event robiony cały czas na dużych polach) na stanie 10k badyla, wypadajek brakuje coś koło 200
    Testowa faremka: do skończenia pierwszej części wozu brakuje jednego papierka

Tak was czytam i sobie myślę, że jak królowa będzie chociaż w 1/10 dla mnie tak hojna jak to opisujecie - będę już zadowolona.
    A wszystkim marudzącym radzę się wziąć do roboty, a nie powtarzać w kółko "nie skończę". Ja z powodu braku pomocników lecę TYLKO na dużych polach, bez SN i zamierzam skończyć.

14. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ja to chyba jakaś pechowa jestem , zrobiłam cały ewent z dekoracjami i teraz jak mogę się pobawić z koszyczkami to nie mogę :cry::cry::cry::cry: Bo jak jak biegam z koszyczkiem to mi gra tak ścina niemiłosiernie , że nic prawie nie mogę nałapać , a jak łapię to mi się obrazki przesuwają i nie mogę złapać słodyczy :cry::cry: Czemu ta gra mi tak robi ? Czy nie mogę mięć tych nagród z tej królowej jak wszyscy :( Zawsze coś , chyba siądę i będę ryczeć :cry::cry: A tak się cieszyłam na te koszyczki , a tu masz pewnie nawet ZB , czy SP nie zdobędę :cry::cry: Ech chyba jestem jakaś pechowa , ( najpierw floreny , a teraz to .... )

Mój poziom 90 , Wyspa 242
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

eliza9070 i 0olimpia0 lubią to.
  15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A mnie w tym evencie wypadajki zawiodły :(Mimo siania czosnku i cebuli wystarczyło tylko do udekorowania środkowej części wozu i zostało 42 paski papieru ...a gdzie tam reszta
    Nie mam szans uzbierać tak dużej ilości .tym bardziej że powinnam podgonić ilość szarłatu i dosiać
    Już nie wiem jak to jest z długo rosnącymi roślinami a wypadajkami ,ale nic bawimy się dalej i zobaczymy może chociaż następna część wozu mi się uda udekorować

16. Liszka93

Liszka93 Czeladnik forum

Nie marnuj koszyczków jeśli Ci się tnie, poczekaj do jutra, będzie lepiej ;)

toDzasta lubi to.
  17. JJoanna

JJoanna Książę forum

Chyba tak zrobię , chociaż paluszki swędzą ( ale jednak nie będę sobie nerwów dzisiaj psuć ), bo ja też chcę mieć ZB - pozdrawiam 8)

Mój poziom 90 , Wyspa 242
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

18. Sookie

Wiesz, mi z jednego pola eventowej roślinki (na małych poletkach z chmj) wylatywało ok 12-14 wypadajek. ..
    sporo dosłali sąsiedzi ale i tak się wspomogłam:oops:

toDzasta lubi to.
  19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Prosze wielką królową
    ja dopiero teraz doszłam, jak juz tyle koszyczkow wykorzystałam,ze jak łapie bonusy wcale nie musze naciskac klawisza myszki tylko spokojnie suwać.Teraz gra płynniej chodzi.Szok jaka gamonica jestem,a cisnełam klawisz,paluszek bolał a gra cieła czesto wrrr.Ale lepiej pozno niz wcale hihihih

20. kgospoda

kgospoda Forum Pro

u mnie szarłat już w komplecie, mąka też gotowa, ale rolki papieru dostać tak trudno jak w latach 70. czy 80. xDxD
    brakuje mi ponad 370 wypadajek, już teraz tylko długorosnące na farmie i imbir będzie na wyspie...
    50 koszyczków na razie musi czekać - myślałam, że wystarczy skończyć jedną cześć wozu, żeby się bawić, a niestety muszę poczekać :eek::(
    pozdrowienia i powodzenia dla walczących!!

toDzasta i Sookie lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.