Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dziękuję Estorko , widzę że muszę wrócić do podstawówki i nauczyć sie czytać ze zrozumieniem. Nie wiem jakmi to umknęło , pewnie zobaczyłam to , co chciałam. A czy jest jakiś produkcik który daje taki efekt o jaki pytałam ( zwiekszenie ilości wypadajekeventowych ) ?

Kaja889 i est-orka lubią to.
  2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Na wypadajki eventowe produktu z rzemiosła nie ma.
    Na wypadajki działają :
    - puchary
    - John Cytryna
    - rządy na pnączu

3. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Jaśka Cytrynę i puchary mam , ale te rzędy to widzę pierwszy raz ..... Nie chcę Ci głowy zawracać , ale możesz jakiś link podrzucić, kiedy one były do zdobycia , bo nie wiem jakim cudem przespałam...

Kaja889 lubi to.
  4. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Na dzisiaj kończę stan koszyków 0 obłowiłam się na dzisiaj dosyć. Jutro powtórka z rozrywkixD
    Estorko jestem pełna podziwu dla Ciebie za tak wyczerpujące odpowiedzi i za to że obrazowo to pokazujesz
    nie jedna osoba z tego na pewno skorzysta. :inlove:

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

:)Proszę:

6. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

co zrobic zeby pasków leciało wiecej?:(

7. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Bardzo , bardzo Ci dziękuję. Zimowy i Mysi to już przepadło , ale o ile się nie mylę , to komiks jest do zrobienia w trybie ciągłym :) Bardzo miło z Twojej strony że się nie irytujesz pytaniami , tylko jak koleżanka u góry napisała- w sposób merytoryczny i klarowny pomagasz takim lebiegom jak ja ;) co to 6 lat grają a ciągle zagubione:) Pozdrawiam.

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

z każdego superpola z goździkami wypadnie 1 wypadajka a na zwykłym polu moze mi wypada ok 50% a całe pole wiec bardziej sie opłaca na superpolu-oczywiscie z supernawozem(biała i kerstol oczywiscie) ;)

_Grani_ lubi to.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tego komiksu w spółdzielni nie ma. Tam jest tylko część I + II + III .
    Ten rząd wypadajkowy był w części VIII.
    Pozdrawiam i ja :)
    I dziękuję za miłe słowa:)

10. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

;( Czyli mówiąc prosto -kicha. No cóż. Pozostaje mi dalej polować na GT na kasztanowego farmera ( jedyny item który mi brakuje do pnącza). Ale po tym co się oststnio na GT dzieje , to chyba nerkę będę musiała zaproponować na wymianę :)

gosia_73 lubi to.
  11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Obecnie coraz bardziej w cenę idą wątroby 8)

12. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Pierwsze 32 koszyki wydane. Aż wstyd się przyznać tylko 2027 punktów. [​IMG] Ale za to niezliczalne ilości innych dóbr. W głowie się nie mieści. Ze 20 ZB, po 100 SP, SNZ i TNZ, no i 500 tys TPD. PD trudno oszacować. Ale już sobie zrobiłem inwenturę, tak że jutro mnie nie zaskoczą! [​IMG]

13. MOD_Zgredek*

A ja, lama, od piętnastu minut się zastanawiam, czemu mi bawełna będzie rosła godzinę zamiast sekundy. Sprawdziłem przecież, że siedzi w slocie, następnie zeżarłem białą niewinność i kertstol, podlałem wodą i SN. I kicha. Kwadrans klikania, żeby dojść do wniosku, że nie uruchomiłem kasztanowego pnącza -.-

14. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Obawiam się że i tego byłoby mało..... Chyba muszę się na dobre pożegnać z marzeniem ,że odpalę kiedyś tokasztanowe cudo ;)

15. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Jeśli masz mąkę, to musisz z niej ukręcić papier mache i dopiero go oddać do zadania :)

A ja z jednodniowym opóźnieniem zacznę łapać słodkości. Czekam do 1 w nocy żeby wreszcie wykurzyć badyla z mojej farmy i postawić zagrody oraz warsztaciki ----> raczej w odwrotnej kolejności ;)

eliza9070 lubi to.
  16. MOD_Zgredek*

Ale bez niego też się da całkiem nieźle żyć. Właśnie przetestowałem na własnej farmie, że kerststol, biała niewinność, SN i woda i z 17,5h robi się jedna.

17. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dzięki za pocieszenie dobry człowieku :) Pozdrawiam.

eliza9070 lubi to.
  18. hellwis

hellwis Generał forum

A róże 9 min.;);););)

grakula16 lubi to.
  19. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

A ja nie wiem czy skoncze pierwsza czesc. Papier leci jak krew z nosa. Dzisiaj na noc na bank leca uprawy dlugo-czasowe, bo z roslin eventowych maks 15-20% mi leci :( A koszyki czekaja :(

bealara lubi to.
  20. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Jeśli goździki są uszlachetnione i masz pnącze kasztankowe (aktywne), to najlepiej na super polach podlane SN z kerststolem i białą niewinnością. Z każdego pola powinna wylecieć wypadajka.
    Jeśli nie masz - na dużych polach z wodą, nawozem i super nawozem (można z białą niewinnością i kerststolem). Powinno wylecieć sporo wypadajek.
    U mnie małe pola się nie sprawdzają - więcej wypada ze zwykłych dużych.

toDzasta i eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.