Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

skladam raport: papier mache mam na stanie 124szt,rosliny 3900 :p i zaczynam dekorowac wóz :)

2. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Mam takie pytanie, sieje dziś goździki na super polach żeby dozbierać brakujące papiery, zasiewy nie były synchronizowane ze sobą bo pola dostawiałam w miarę dojrzewania zagród... część już zebrałam część będzie za ponad godzinę, ale to co jest na polach powinno mi zapewnić brakujące papiery, więc chcę już wystawiać zagrody, czy jeśli teraz usunę z slotów białą i kresestol czy mi czas wzrostu goździków się nie zmieni?? Chciałabym już wrzucić kulki i doniczkę ?

Wrzosowisko3 i dantic3 lubią to.
  3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski:) brak tylko i aż 49 papierków i jeszcze trochę kwiecia:oops: ale już jutro pobawię się w miseczkixD
    nawet nie sądziłam że tak dużo zrobię:) bo nagrody........... takie sobie :)zobaczę co na miseczkach dostanę:p:)

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mozesz spokojnie usunac czas sie nie zmieni

5. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Nie zmieni, możesz śmiało usuwać ze slotów i włożyć co tam chcesz :)

6. magda2007

magda2007 Książę forum

Czas się nie zmieni,sama tak robiłam.

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ubrana cała czesc tylna wozu i przodek 3 czesci a srodek 2 czesci,z moich wyliczen wynika,ze rano powinnam calosc wozu udekorowac i zaczac z koszyczkami,to teraz mam pytanie z jakich zagrod najlepiej leca koszyczki?

Wrzosowisko3 i dantic3 lubią to.
  8. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Dzięki wielkie... pewna nie byłam lepiej dopytać :p:p

9. Menasa

Menasa Forum Pro

Chciałabym się upewnić: po zdobyciu 2500 pkt. będę mogła dalej zdobywać nagrody? Zaraz zdobędę a mam jeszcze ponad 150 koszyczków i nie chciałabym stracić tych nagród.
    Już mam 80sp, 156 sn, 28zb i tyle tpd by zdobyć poziom więc kolejne 5 zb. A dopiero jakieś 30 koszyczków!

10. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Od 10 minut próbuje zalogować się do gry żeby zebrać cebulę, ale logowanie stoi na 55% :mad:. A przy braku jeszcze około 300 pasków papieru każda minuta ma znaczenie.

patrycja9922, Wrzosowisko3 oraz dantic3 lubią to.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

w dniu rozpoczecia eventu brakowalo mi na wyspie do 323 lvla ponad 3 mln tpd a dzis sytuacja u mnie wyglada tak
    czyli ze ,krolowa przyniosla ponad 13 mln tpd:)

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Gratki :)
    Około 14 tej wbiłam 315 lvl , spójrz po kilku godzinach ile brakuje mi do końca lvl :)

13. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Gratki Wielkie ;) Ja może dzisiaj też zacznę do koszyczków zbierać, cały dzień do tyłu jestem i dopiero na wieczór obrabiam farmę, Brak nastu papierów i 1 cześć będzie skończona. Powodzenia dla walczących z 1 zadaniem, a w 2 oby jak najwięcej fajnych nagród wpadało:)

14. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

A ja jak zwykle "kuleję" z paskami papieru :cry:. Metodycznie robię i dekoruję wozy, ale kurcze jak ja mam cokolwiek dekorować, skoro paków papieru brak i jak w tak ślimaczym tempie będą lecieć to w życiu sie nie pobawię z talerzykami :cry:
    Co prawda nie mam czasu siedzieć na farmie cały czas, bo Jagniątko ma swoje wymagania i w nosie ma to, że tam na polach gotowe do zbioru roślinki :p;). Ale walczę dzielnie :)

eliza9070, patrycja9922 oraz draculik34 lubią to.
  15. piotrs

piotrs Książę forum

tak,będziesz mogła nadal szaleć u królowej :)

16. iwonab89

iwonab89 Młodszy ekspert

Witam, mam pytanie odnośnie eventu królowa karnawalu. Do wygrania byly skrzynki xl i xxl ale nigdzie nie moge ich znalezc. Nie ma ich w towarze konsumpcyjnym ani w zakladce inne. Tez tak mieliscie, czy mam pisac do pomocy technicznej? Pozdrawiam :)

Wrzosowisko3 lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Mi jeszcze brakuje 126 wypadajek :D goździki mam na głównej i dziekiej, czyli koło 84 pól pewnie... Za 57 minut mi urosną, a za półtorej godziny wiechlina na zwykłych polach urosnie-alez tej wiele raczej nie wypadnie....i teraz pytanie-co robic xD kasztanek bedzie dopiero koło 23-a do tego czasu akurat chyba mi urosną goździki chociaż sama nie wiem.... Albo porównam czas gotowości do kasztanka a czas w jakim mi urosną bez niego i zostawie w razie czego ilość pól na ktorej jeszcze bede musiała wysiac na wypadajki a na reszcie pól juz ustawię zagrody na noc :) kto wie-dzis wieczorem zaczne chyba bawić sie- w nocy znowu będę wstawac oglądać supergigant w Korei, wiec wolałabym się wyspać, no ale wątpie żebym odpuściła taką zabawę :D
    z wejściówek wykreciłam karpie koi....no zeby chociaz zolte byly, a to zwykle ktore sama moge sobie wybudowac-.- a jako jackpot byla pagoda ;/
    no trudno, jeszcze 2 wejsciowki czekaja na lepsze nagrody :p

zapomnialam jeszcze 5 sadzonek wystawic, no ale to po zbiorze wiechliny :)
    skrzynki te automatyczine sie rozpakowaly

toDzasta, Nutka oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  18. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Kto mi podpowie, z jakich zagródek najlepiej lecą koszyczki? :p

Wrzosowisko3 i patrycja9922 lubią to.
  19. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Moje zagadkowe zagrody:
    dziobaki, żółwie, ul pomarańczowy, kameleony pomarańczowe
    Strasznie powoli idzie mi ten event. Dopiero mam zrobioną połowę pierwszego zadania: przód wozu - skończone 4 zadania, środek - 4 zadania, tył - 2 zadania:cry::cry::cry:

Wrzosowisko3 i patrycja9922 lubią to.
  20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Mango xxl, kaka xxl, wianowłostka xl x2 i cedrat xl

a z drugich sadzonek
    karambola xxl x 2, karob xl, amhertia,

dantic3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.