Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Utknęłam na schodach - dopiero zaliczone 1 zadanie. :oops: Wypadajek brakuje 278 bo wg obliczeń resztę mam:) w tym mąkę z tego czegoś-tam;) tak że sieję teraz tylko cebulę lub goździki:sleepy: no i imbir. Koszyków póki co mam 37 ale zagrody w pasku na razie:eek: bo nie wiem czy dojdę do koszykowego etapu:sleepy:

patrycja9922 lubi to.
  2. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Jakie zwierzaki dają najwięcej koszyczków?

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na tym evencie można ładnie się dorobić, sporo PD wpadło, raczej staram się zbierać PD, a nie TPD ( póki co jeszcze bardzo dużo brakuje do kolejnego poziomu), sporo bananów wpadło (będą czekały na lepsze czasy, jeść póki co nie wołają), super paszy też dużo wpadło ( w sam raz na kolorowe myszki :p) i inne rzeczy też powpadały i się przydadzą.

Teraz czekać na kolejne koszyczki, bo na razie stan ich to 0xD:cry:xD:cry:

4. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam evencik ukończony ale nadal zbieram bonusiki.
    Nagrody super zwłaszcza złote banany, SP,SN PD, TPD i inne
    Warto było go zrobić i dalej się bawićxD:inlove:

5. Agniesin

Agniesin Forumowy żółtodziób

Kurcze jak mi się ten szarłat podoba, chyba jedna z ładniejszych grafik! Szkoda, ze nie zostanie

patrycja9922 lubi to.
  6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a mnie wręcz przeciwnie brzydota od pierwszego wejrzenia 8)

Gdzie te rolki papieru który nigdy się nie kończy- nikt nic? wszyscy wszystko zużyli?- świat się kończy :cry:

nie skończę tego przeklętego wozu z małpami czy jak? :oops:

toDzasta, eliza9070 oraz patrycja9922 lubią to.
  7. Karen139

Karen139 Baron forum

Dziwne u mnie królowa rękami wymachuje, ale niczego nie rzuca .............koszyk pusty :(

8. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Karen139, wyczyść wtyczkę flash/zobacz na innej przeglądarce.

9. Karen139

Karen139 Baron forum

Sprawdziłam na 3 przegladarkach, wtyczki i inne wyczyszczone. Dalej to samo.

10. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Takie maleńkie podsumowanie :)
    Zaczynałam event ze stanem około 350 szt.złotych bananów, a na tę chwilę mam[​IMG] . Przeszłam kolejny lvl
    SP też ładnie nazbierałam, a byłam już goła i wesoła :)[​IMG] . Będzie z czym zaszaleć w czasie BB :)
    Królowa ma poczucie humoru, bo czasami jedną ręką rzuci złotego banana a drugą sp :) Mam na nią sposób najpierw łapię banana a potem "szczupakiem" chwytam sp :)
    Jak zaczyna skąpić bananów wychodzę z planszy eventowej, wracam i sypie bananami :)
    Trzymam mocno kciuki za tych co jeszcze się męczą i dekorują wóz, do dzieła bo królowa jest hojna i czeka na Was z fantami :)

11. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pt tylko pozostaje :(

Karen139 lubi to.
  12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

j
    juz się nie mogę doczekać,,u mnie ciągle bałagan,,jedno wiem pierwszy wóz skończony,,i ,,ukręcona mąka na wszystkie papiery,,pasków tylko 5

13. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

14. Karen139

Karen139 Baron forum

Dziękuję, za chęc pomocy.

15. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Przy takim testowaniu nie można brać pod uwagę jednego zbioru, bo wypadalność z każdego zbioru jest inna.
    Aby mieć wiarygodne potwierdzenie wyniku (a tym samym, aby wniosek z testu był miarodajny), potrzeba zrobić przynajmniej 10-krotny zasiew w każdej wersji..... i muszą być to zasiewy zawsze na tym samym polu i przy tych samych wypadajkach eventowych.
    Wiem coś o tym, bo sporo testowałam wypadajki w różnych wersjach.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2016
  16. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka :)
    No muszę się pochwalić , ale mi królowa sypnęła bananami , latałam z koszykiem tam i z powrotem:D
    Na bieżąco łapię fanty bo jak mam za dużo tych koszyków to dostaję oczopląsu ..czasem mam tylko 3 i od razu idę do "królowej" po dary :p;)xDxD

17. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Najlepiej te dlugo dojrzewające. Jednak wg to jest loteria jak zwykle bo wczoraj z pand wypadły mi 3 koszyczki a z małp 5.

Piekne zapasy. Nic tylko pozazdrościc i samemu zakasać rękawy i do roboty kończyć pierwsza część eventu.

eliza9070, Nutka oraz olenkabe1 lubią to.
  18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

koszyczków mam 110,,ech kiedy doczołgam się do królowej,,

eliza9070, iwonabr oraz patrycja9922 lubią to.
  19. tak3

tak3 Stary wyjadacz

z jakiej roślinki najlepiej leca wypadajki-papier

20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Napatrzeć się nie mogę na taki zapas bananów :inlove::inlove:

_Grani_, Wrzosowisko3 oraz draculik34 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.