Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -malwinawmalinach-

-malwinawmalinach- Czeladnik forum

Cześć, czegoś tu nie rozumiem, zakończyłam dekorowanie wozów, nie dostałam zagród SMOK, nie mogę również przejść, żeby łapać słodkości do koszyczków, nie wiem co to są 2,500. pomózcie proszę. dzięki za pomoc

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ewa ja wywaliłam nawet baobaby :p las deszczowy też poszedł pod siekierkę, drzewa zostały już tylko tam, gdzie zagrody nie wlazły:p pewnie jakby się dało w ozdobnym też by stały xD:cry:

3. Megan

Megan Komandor forum

Las tropikalny mam cały w drzewkach.
    Warto go demolować, usunąć wszystkie drzewka i wystawić zagrody?
    Na farmie zdemolowałam wszystko, na Baha szkoda mi, jak pomyślę, że znowu trzeba by było ustawiać drzewka...ciężko to widzę.

Nutka i patrycja9922 lubią to.
  4. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

Dzięki dobroci królowej, która dotychczas dała ponad 2,5 mln PD przeszedłem na 91 level (*) i odblokowałem "Pomarajczowe tujlipany" Trzy razy czytałem/literowałem słowa, przelogowałem się, znowu przeliterowałem i ciągle mam "Pomarajczowe tujlipany" o_Oo_O Tak to się ma nazywać? Potrzebne to w ogóle do czegoś czy taki kwiatek dla Miecia? :)

(*) level = poziom

Nutka lubi to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

baobabow nie rusze bo mam z nich SN,a ostatnio eventy robie w weekendy to SN potrzebne ;),chyba tego eventu dobrze nie przemyslalam ale chcialam bym go jutro skonczyc,zobaczymy co z tego wyjdzie 8)

aweva55 i patrycja9922 lubią to.
  6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wyczyść ciacha, przeloguj się i sprawdź, czy na pewno wszystkie 3 części są skończone, jak bedzie dalej jak piszesz, to juz tylko PT zostaje
    Tak sie to ma nazywać, taki kwiatek językowy na pamiatke "obcego" eventu. Roślina jakich wiele...jest bo jest
    Powiem w sekrecie, że królowa małpa hojnie sn dzieli, odrobisz prędziutko ;)
    eks kurczaczek koszyczka podrzuci :p

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Ewuś:D
    dasz radę,trzymam kciuki:D

-mala159- lubi to.
  8. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Musisz jeszcze udekorować środek wozu ( schody) tam są TS Smok :)

Mariolka7214 i patrycja9922 lubią to.
  9. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

no niestety tak własnie twórcy sobie je nazwali czyli dobrze czytasz . jak dotad po evencie z którego pozostały do niczego sie jeszcze nie przydawały ale czas pokaże i fakt na ten czas sa dla Miecia :p:D

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Ewuś jakbyś potrzebowała wypadajek to krzycz:D
    oby głośno,bo ja starsza pani,więc nieco przygłucha:oops:;):p:D

-mala159- lubi to.
  11. -malwinawmalinach-

-malwinawmalinach- Czeladnik forum

Wielkie dzięki, schody mi "umknęły", w poradniku jakoś informacji o schodach nie doczytałam, myśłałam, że uda mi się skończę ten event , ale mam duże wątpliwości, życzę powodzenie w grze

12. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Ewuś wywalaj te baobaby i to prędziutko ;). Za 2 dni królowa oddała mi ponad 1000 sn xD, nie wyciągniesz tego z baobabów w 2 dni ;)

13. rysio

rysio Półbóstwo forum

Dziekuje tym wszystkim korzy zajeli sie moim tematem.
    Otoz odpowiadam. Kalarepa, czosnek i cebula w przeliczeniu na czas wzrostu i pole (2x2) pozwolily na wyliczena ilosci papieru / godz. Zrobilem probe z kalarepa+ SN+woda- tzn skrocony czas i automatycznie mnijesza ilosc wypadajek.
    Wiec jeszcze raz => u mnie ilosc papieru jest zalezna od czasu - otrzymuje go srednio 1,2 szt/h, uzywanie dopalaczy skraca czas i zmiejsza jednoczesnie ilosc wypadajek.

14. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

15. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

Nie dowierzałam, ze druga czesc eventu moze byc tak przyjemna, a krolowa malp tak hojna. Jestem pozytywnie zaskoczona, na 96 koszyczkow udalo mi sie zdobyc ok 700 szt SN, ponad 200 SP, ok 100 ZB i mase PD oraz TPD. To zdecydowanie najbardziej hojny i przyjemny event jak do tej pory. Szkoda, ze nie mozna sprawdzic ile dokladnie czego udalo nam sie zdobyc podczas eventu. Powodzenia z koczyczkami, a dla tych ktorzy jeszcze walcza z pierwsza czescia eventu jak najwięcej papierów.

16. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Jeszcze ostatni zbiór badylka i 299papierków i będę mogła się wziąć za koszyczki :inlove:(nie mogę się doczekać, po tym co czytam, że u was leci ;))

toDzasta lubi to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to wywale jak nazbieram tej rosliny ;),bo na razie to duze pola leca :(,czas wzrostu to 58 min,uruchomilam tez kasztanka :),za 17 min pierwszy zbior xDxD

18. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

dzięki Mod za link,juz napisałam,sorki za kłopot

19. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

kogucik66, każdemu się zdarza. A pytania to najlepiej tam, bo wtedy nie znikną wśród innych postów.
    Tutaj się nam pochwal czy event robisz i jak Ci się podoba :)

20. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a mi wpada do koszyka, ale koszyk pusty:(

brydzia175 i patrycja9922 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.