Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ponieważ złapane TPD i PD i SG są mnożone przez poziom odpowiednio na farmie i na wyspie, więc być może złapaliśmy tą samą liczbę "kapelusików z banankiem" :) ..... no chyba, że masz wyższy poziom na wyspie niż ja, wtedy ktoś z nas złapał mniej lub więcej;):)

2. Megan

Megan Komandor forum

Jednak królowa poprawiła się od razu rzuciła bananamixD

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja 5 minut zbiera goździki, krece papiery, sieje je dalej i jade na narty :p

patrycja9922 i olenkabe1 lubią to.
  4. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

a może bp planuje przerwę w działaniu farmy aby zejść s flasha??

Teorii spiskowej ciąg dalszy...

patrycja9922 i aknik lubią to.
  5. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,czy też macie wrażenie ,że koszyk w połowie się zacina , czy to tylko u mnie tak się dzieje powodzenia walszącym

patrycja9922 lubi to.
  6. karla170480

karla170480 Ambasador forum

witam w sobotnie popołudnie:)
    z królową bawię się od czwatrku
    jest strasznie chojna
    na 300 koszyczków do tej pory złapałam
    ZB - 139
    SP - 489
    SN - 1480
    SNZ - 456
    TNZ - 526
    PDB - 10.260.480
    PD - 6.156.180
    SG - 2.748.880
    takie eventy chcę raz w tygodniu to może z mojego 98 poziomu wbiję w momencie mój upragniony 100
    koszyczków na stanie jeszcze101 i dalej zbieramxDxDxD

7. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

No raczej wątpię żebym miał wyższy ;) Mam 253 i dobrze mi z tym :) Ale w tym tempie łapania TPD do końca Karnawału pewnie coś przybędzie.

patrycja9922 i est-orka lubią to.
  8. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

jak posiac te rosliny ze szklarni? dzieki za odpowiedz

9. rysio

rysio Półbóstwo forum

Gratuluje tym wszystkim ktorzy ukonczyli dekorowanie wozu i ciesza sie z zapelniania koszyczkow.
    Juz na teraz umiem powiedziec ze jak zwykle eventu opartego wylacznie na wypadajkach nie skoncze.
    Mam jeszcze 40 godz, gdyz potem operacja, a do konca potrzeba 259 paskow papieru. Bardzo dokladnie zapisuje ilosc wypadajek przypadajacych na pole i dlugosc wzrostu rosliny. Z wyliczen wynika ze przy obsianiu 44 pol (2x2) co odpowiada 176 pol (1x1), przy czym wielkosc pola nie ma znaczenia otrzymije srednio 1,2 paska papieru na kazda godzine wzrostu zasiewu.
    Reasumujac:
    1. moge otrzymac jeszcze 4 (obszary) x44 (pola) x1,2 paskow papieru = ok 210 paskow.
    2. wiec koszyki na slodycze sa mi juz teraz calkowicie zbedne
    Jezszce raz dziekuje BP za dla mnie "bardzo" (nie)udany event.

patrycja9922 lubi to.
  10. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

gadek i eliza9070 lubią to.
  11. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

dzieki Rysia,moze dam rade

12. chris975

chris975 Fanatyk forum

A eventówkę dalej siejesz czy masz ją wysianą już? W koszykach jest dużo super nawozu także jak jest nawet trochę na stanie to warto go żużyć i potem się odrobi koszykami :)
    A z drzewek, które masz po bokach też coś wyleci przecież...odkryty masz las tropikalny? jak tam to ustaw tam 20 godzinne drzewka, podlej je turbo nawozem jak masz go trochę i powinno się uzbierać tyle ile potrzeba i jeszcze starczy czasu na koszyczki :)
    Poza tym jak wpiszesz zapotrzebowanie to ludzie z forum na pewno wspomogą wypadajkami :)

Bry tak w ogóle :)
    Jakoś nie widzę OO w sprawie wydłużenia eventu o co prosiliśmy xD xD xD ;) ;) ;)

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A może spróbuj wysiać goździk na dużych polach + woda, nawóz, SN (w slotach kerstol i niewinność). Nieuszachetniony goździk z takim zestawem rośnie 3h 20min. Na farmie masz 128 pól, przyjmijmy wypadalność 60% = 78 wypadajek co 3,2 godz. Wyspa też coś da. Do wieczora powinno być jakieś 200 wypadajek, na noc jakaś cebula i jutro już biegasz z koszyczkami. Zużyte 128 szt. SN x 2 szybko odbijesz sobie u Królowej;)

14. Megan

Megan Komandor forum

U mnie też się czasami zacina, dwa koszyki zmarnowały się, bo ciężko było z przesuwaniem.
    Teraz co kilka koszyków przelogowuję się, tak na wszelki wypadek.

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

czytam czytam czytam i ......ciekawe ile zrobie eventu,start 13:50 dzisiaj a tak nie chcialam rujnowac farmy :p :p,moze ktos jednak bedzie trzymal za mnie kciuki,mam SN,zaczelam na duzych polach.......dam rade? czy nie

16. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dasz radę jak masz sn, rób demolke absolutną, warto ;)

toDzasta i -mala159- lubią to.
  17. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dasz radę tylko trochę sn pójdzie. Mnie brakuje 22 papierku specjalnego.

aweva55 i -mala159- lubią to.
  18. Menasa

Menasa Forum Pro

Ja właśnie zebrałam ostatnie 400 pasków przy pomocy kasztanków, bo wcale mi nie leciały. Teraz robię papier mache i zobaczę co uda mi się zebrać za 180 koszyków.

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Cieszę się, że jednak robisz. Nie mam wątpliwości, że dasz radę. Warto:)

Nutka i -mala159- lubią to.
  20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

demolke robie na 4 polach ,na lesnej sa baobaby i tego nie ruszam ;),koszykow juz mam 92 szt ,papieru ok 750 szt,chyba powinnam sie nazywac farmer eventowy -weekendowy :p

Nutka, dotikampo oraz Mariolka7214 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.