Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tak3

tak3 Stary wyjadacz

gratuluje wszystkim, którzy ukończyli już event. Mi wciąż brakuje dużo papieru, jeśli ktoś miałby zbędny to chętnie przyjme

2. gadek

gadek Fanatyk forum

Agrestowy działa na warsztaty,mam nadzieję,że przeczytałaś to co dopisałam później;)

3. p-popi

p-popi Forumowy żółtodziób

Nesti01 ma rację. Co robicie żeby ten papier wyskubać w takiej mega ilości. Podzielcie się doświadczeniem

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie goździki rosną 3 h na superpolach z dopalaczami-bez kasztanka, wiec jutro w dzień pobawię się troche bo dopiero jutro w nocy kasztan....chociaż troche nadrobie ehh

5. juliuszka

juliuszka Generał forum

Używamy magii na poziomie przynajmniej 5 i do tego całą masę dużych butelek many:
    Kasztanowe pnącze, które wzmacnia efektywność SuperNawozu (SN), rośliny ulepszone w szklarni (+5 do many) i do tego mnóstwo czasu i poświęcenia. (Uwaga: trzeba mieć maga na dość wysokim poziomie).

Siej roślinki takie, które mają najdłuższy czas wzrostu i (jeżeli możesz) skracaj ten czas przy pomocy wody, nawozu itp.

Innej możliwości jak na razie nie ma.

6. 11eveline

11eveline Książę forum

Z paskami papieru poszło dość dobrze dzięki uszlachetnionym goździkom. Teraz na całej farmie zagrody i zbieram koszyczki. Mini gra z koszyczkami jest świetna - łapię głównie SP, SN, PD, TPD i SG. Zebrałam ponad 100 sztuk SP i trochę więcej SN. :inlove:

7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Chcąc zagrać w mini-grę muszę udekorować cały wóz?? Brakuje jeszcze 408 wypadajek... Masakra...

toDzasta lubi to.
  8. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

Widzę, że nie jestem sama :) czyli więcej osób nie ma papieru... Co nam po koszykach, jak tu się nie da uzbierać, żeby w ogóle zagrać w koszykach.. ilości naprawdę ogromne do produkcji, 7 szt wypadajki na jeden papier... jak ktoś ma na zabyciu to poratujcie p-popi oraz Nesti01 :)

9. gadek

gadek Fanatyk forum

Niestety cały.
    Część druga trwającego eventu.

-katie1234- i eliza9070 lubią to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dziś farma muli jak diabli:(
    szlag mnie trafia :(

11. juliuszka

juliuszka Generał forum

Puk puk !
    @*ewa* ! ! !
    Jak Cię tylko dorwę, to uszy pourywam ! ! !
    I wszystkim Twoim farmowym klonom również ! ! !
    (pozwól się jakoś zrewanżować - chociaż)

A eventowo zapytam, czy ta przerwa w zbieraniu frykasów poprawiła systematyczność wypadania najlepszych (ZB, SP, itp.) ?
    Ktoś potwierdzi, zaprzeczy ?

toDzasta lubi to.
  12. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

sorrr , nie mam kasztanka, i wtedy co polecasz? :)

13. *ewa*

nawet nie próbuj,Ty więcej dla mnie robisz:D
    a koszyki dalej będą leciały:D
    ogromnie się cieszę,że mogę Ci pomóc:D

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2016
  14. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dalsza część mojego cytowanego posta powinna choć troszkę pomóc....

empatyczna lubi to.
  15. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Właśnie sobie policzyłam i brakuje mi ponad 9000 rośliny. :eek: Zaczęłam trochę później, ale cały czas jadę na dżemiku dyniowym. Do końca powinnam się wyrobić, ale myślałam, że szybciej pójdzie. W urodzinowym jakoś szybciej ciecierzyca się produkowała. :D

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Jak będziesz uprzejma wysłać mi sówkę z pozdrowieniami, to odeślę CMJ

JJoanna i gosiagosia60 lubią to.
  17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie tylko Ty masz problem z brakiem papieru, ja też kiepsko obliczyłam i braki mam :cry:

toDzasta i empatyczna lubią to.
  18. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Eksperyment wymknął się spod kontroli -.-
    Na małej testowej farmie dzięki misji "ruszamy na południe" właśnie wpadł mi 40 poziom, dostęp do chutneya, a dzięki niezliczonej ilości kombajnu z misji jajecznych i tym podobnych mogłam wymienić pola na małe i... najprawdopodobniej wysieje tam roślinkę szybciej niż na głównej farmie xD:cry::cry::cry::wuerg:

Na głównej z dużymi polami 7k eventówki na stanie.

19. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik wkurzony bo mini gra zacina i koszyczki poszły w trąbe>:(>:(>:(:cry::cry::cry:

-katie1234-, ankagdw oraz JJoanna lubią to.
  20. *ewa*

gratki:D
    a skrzyneczki dalej lecą:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.