Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wystaw zagrody z dlugim czasem-ponad 20 godzin-zjedz poncz jajeczny i doniczke ktora skraca czas (a jeszcze sa pnacza) i wtedy wychodzi kolo 12 godzin

empatyczna lubi to.
  2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    moje podsumowanie dnia wyglada tak:)
    tpd..2,3mln
    pd...2,1 mln
    sn,,550
    Zoska..110
    Turbo.. 120
    SP..100
    no i ZB...35:)
    i zastanawia mnie ta hojnosc BP czyzby niedlugo swiatynia malp bedzie rozbudowana? a jesli tak bedzie to ceny nowosci beda strasznie drogie w przypadku drzewka moze to byc ok 50 zb..rosliny 35 zb a zagrody 28 zb...i moze to jest wyjasnienie tej dobroci;)

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

koszyczków 198 za 3 godz koniec siania wreszcie zbiór mam ostatni

gosiagosia60 i empatyczna lubią to.
  4. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

jejku tak czytam te Wasze posty i zazdrość bierze...ja dopiero udekorowałam jedną część wozu...także nie wiem czy się wyrobie:( brak papieru ciągły brak! ale gratuluje wszystkim i faktycznie widzę, że ta druga część zabawy jest genialna!:)

Nutka i gadek lubią to.
  5. chrumcia91

Ja tu pochopnie wsadziłam posta ale szybko go usunęła xD zamiast x7 policzyć na jeden papier to liczyłam x2 i mi wyszła jakas mała ilosc wypadajek do uzbierania, a za chwile sie okazało że jednak 448 mi potrzeba jeszcze xD
    eh...jutro szaleje z supernawozem w taki razie :p dopoki kasztana nie bedzie to bez niego, a pozniej z nim, no chyba ze juz nie bede po co :p

toDzasta, zonaania2122 oraz gadek lubią to.
  6. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

Na razie mój najlepszy rezultat w łapaniu TPD w jednej grze [​IMG]

7. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

poszło ponad 400 sn na cebulke na super polach żeby wypadajki nadgonić i nie żaluje - już prawie 150 odrobiłam
    super ten event, wszystko fajnie wylatuje, bananów to samych chyba z 20 złapałam
    teraz czekac na następną porcje koszyków

niech karnawał trwa jak najdłużej :)

NASTKA.BURAN i gadek lubią to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Bardzo dziękuję tym, którzy wcześniej dotarli do koszyka i królowej i podzielili się z pozostałymi graczami swoimi odkryciami xDxDxD. W pierwszym rzędzie podziękowania dla Oreczki i Norbiego :inlove::inlove::inlove:. To jest niesamowite xDxDxD. Jak to dobrze, że czytam forum :music::music::music:. Już jestem bardzo zadowolona, a mam jeszcze 57 koszyczków xD. No i zwierzaki rosną ;).

9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Brakuje mi jeszcze ponad 340 pasków.... ło matuchno jak to się ślamazarzy, wszędzie goździki i imbir... zagrody w blokach startowych czekają w pasku... jeszcze poczekają ... ehhh

eliza9070, Nutka oraz -katie1234- lubią to.
  10. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

Wcale mi nie wypada papier chlip... koszyków nazbierałam ale co mi po nich jak nawet ich nie wykorzystam. Myślę, że nie ma opcji aby udekorować wóz... dziennie mam ok. 100 wypadajek papieru a potrzeba 900. Czyli nie da rady

11. chrumcia91

pochowaj zagrody ;)

-katie1234- lubi to.
  12. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Zawstydzona swoim opóźnieniem i skuszona Waszymi rezultatami niczym Ewa w cukierkowym raju postanowiłam naruszyć żelazne zapasy SN i odpalić kasztana.:p Nastukałam brakujące wypadajki i zakończyłam pierwszą część eventu.
    Łapanie łakoci nie idzie mi jakoś spektakularnie, ale skromne wyniki mam.
    Po zdobyciu 2500 punktów w drugim etapie, skupiłam się na chwytaniu SP i ZB. Niestety królowa - skąpa małpa - często wcale ich nie posyła, ale wybaczam jej to bo reszta nagród naprawdę wypaśna:D

Mój rekord w bananach to dwie sztuki, a w SP:
    [​IMG] :inlove:

Przed chwilą właśnie popełniłam kolejne szaleństwo i zdjęłam z Leśnej część drzewek i zastąpiłam je zagrodami. Ostatnio takie zdarzenie miało miejsce w kocim Topie, więc to ewenement na skalę światową.:p;)
    Do końca eventu jeszcze jest trochę czasu i pewnie to się zmieni, ale mój stan bananowy na chwilę obecną uważam za umiarkowanie zadowalający:p;)

13. juliuszka

juliuszka Generał forum

I taką właśnie szaloną bądź i wygrywaj wszystkie eventy !

14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

dopiero 1/3 koszyczkow zuzylam a juz kocham ta krolowa i ten event :inlove::music:xDxD:cry::cry::cry:

15. margomlecz

margomlecz Czeladnik forum

czy pomarańczowe zagrody to są budynki z warsztatów, ktoś wie?

16. gadek

gadek Fanatyk forum

Tak,większość.
    No chyba,że nie chodzi Ci o to gdzie je robisz tylko czy to warsztaty.
    Są pomarańczowe zagrody i pomarańczowe warsztaty.Dwie różne rzeczy.

17. margomlecz

margomlecz Czeladnik forum

dziękuję gadek, bo nie wiedziałam czy wziąć dźem agrestowy :)

18. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

nie dziwie sie, ja tyz kochammmmmmmmmmmmmm
    Super paszy zdobylam ok 400,a super nawozu ponad 1000,juz nie mowie o turbo i zosce.A banany beda mi sie snily jeszcze przez miesiac,ponad 100 zdobyta , a zabawa jeszcze trwa;)
    Paluszki bolą,oczka szczypią ,ale dam rade hihihi

19. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

co to jest mini gra?

20. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

Chrumciu, pochowalam zagrody dwa dni po zaczęciu eventu :) najpierw myślałam że koszyki będą problemem, a tu się okazuje, że chyba nawet nie dojdę do tego etapu, bo papieru nie starczy. Mam posiane na głównej, łące, leśnej i na baha dwa obszary. Nie wiem, jak Wy to robicie :) dzięki Chrumcia za zainteresowanie, widzę że jesteś stały bywalec i wiesz co i jak :) ale z tymi papierkami lipa nie dojdę do wozu

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.