Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

No może szkoda już tego SN, skoro masz i tak wieczorkiem skończyć :)
    To tylko jeszcze kilka godzin dreptania z niecirpliwości xD

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a z sn to przepraszam że zapytam za dużo tu stron na jakich polach najlepiej? nie o rozsiewkę pytam a o podgonienie ilości tego chwastu

3. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Właśnie małpa tak daje, nawozy oczywiście, że stwierdziłam że nie wystawiam jeszcze baobabów tylko zagrody zostawiam i bawię się do oporu:)

też sypnęłam sn i wcale nie żałuję:)
    Mam nadzieję że te zdobyte złote banany w niedługim czasie będziemy mogli na coś fajnego wykorzystać:):)

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

chwila przerwy,bo już mnie mdli od słodyczy:D
    czas odwiedzić inne faremki:D

talarek1961 lubi to.
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Najlepiej, czyli najszybciej nazbieramy potrzebną ilość roślinki, to na małych polach z:
    - w slocie kerststol + biała
    - podlewamy SN + woda + opa = 1,04 czas wzrostu
    - jeśli podlejemy SNZ to będziemy mieli jeszcze +2 roślinki z pola
    Ale przy takim sianiu na małych to i zużycie SN jest duże, bo przecież idzie jedna kropelka na jedno pole.

6. margomlecz

margomlecz Czeladnik forum

est-orko, przez gorączkę wpisałam róże zamiast goździki :( ale resztę podałam dobrze :)

est-orka lubi to.
  7. gadek

gadek Fanatyk forum

Ten event jest fajny również dla tych co mają banany na minusie po błędzie bananowym,moment będą na plusie;)
    Z t.sadzonek wyszły:
    4 baobaby
    palma acai XXL
    karob XXL
    mombin XXL
    orzesznica XL
    karambola XL
    cedrat XL
    T.zagrody jeszcze w pasku.

agi31 lubi to.
  8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hihihiihhi xDxD:cry::cry: no nie nagotuje :p ale mam tylko 2900 to szkoda troche ...
    juz podrepcze do konca :pxD wieczorem powinnam skonczyc to nie ma tragedii ;)

Mariolka7214, olenkabe1 oraz est-orka lubią to.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

A to zmienia wszystko ;) xD
    Jeżeli chodzi o goździki, to bez kasztanka ma taki czas [​IMG]
    .... więc u Ciebie jest wszysko ok.
    Odpalisz kasztanka i będzie czas wzrostu 1 sekundę.
    Pamiętaj tylko siać na super polu, więcej jest roślin wtedy do zbioru.
    Powodzenia.

toDzasta, NASTKA.BURAN oraz olenkabe1 lubią to.
  10. anla93

anla93 Forumowy żółtodziób

Sorki że zapytam, ale długo mnie na farmie nie było i trochę się pozmieniało :p co to jest ten kasztanek? :)

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

na wyspie z drzew kaki xxl, karambola xxl i orzesznica xxl pozostałe 2 zwykłe do paska poszły

tyle na razie mam z eventu po tylu godzinach

w dodatku jak zawsze z zagród to u mnie niewiele wypada - na nic kombinowanie to czy tamto bo już to przerabiałam
    z pól na wypadajki nie narzekam ale z zagród czy warsztatów to mam na ten moment 44 koszyki więc nawet jak ten wóz mi z oczu zejdzie jakimś cudem to nie poszaleje

czułam że to będzie lipa jak tylko te małpy zobaczyłam >:(xD

est-orko- Dziękuję za odp :)

12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

"Kasztanek" .... jest to rząd pnącza, który był do zdobycia w evencie"święto kasztana 2014"
    Co 96h z pnącza otrzymamy:
    - 50 PD x level
    - 45 TPD x level
    - o 5% większą efektywność super nawozu przez 6h

toDzasta, zonaania2122 oraz Bilonge lubią to.
  13. margomlecz

margomlecz Czeladnik forum

est-orko, dziękuję, wiem już wszystko, ale na super polach będzie rosło 3 razy dłużej :(

est-orka lubi to.
  14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Z sadzonek wyszly:
    goja XXL:inlove:
    karob XXL:D
    achacha
    3 karambole XXL (jakos tak monotematycznie8))

XL: karob, karambola x2 i wianowlostka-.-

Rano tez sypnelam na male pola SN, bo mi spieszno do tych SP:inlove:xD bylo:p. Nie zaluje, bo malpa hojna jest wyjatkowoxD

15. lo-jo

lo-jo Forumowy żółtodziób

Za to ja mam mały problem, dostałam pięć sadzonek drzewa Nasau, posadziłam 4 szt. i jednej mi brakuje, nie mam jej w inwentarzu:(

16. anla93

anla93 Forumowy żółtodziób

teraz to już wszystko wiem, niestety nie mam takiego pnącza, ale cóż trzeba będzie sobie radzić bez tego :) dziękuję za odpowiedź :)

est-orka lubi to.
  17. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Margo:) ...na super polach to zasiew z kasztankiem .... bez kasztanka, to oczywiście siej na zwykłych:)

18. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ja tez jeszcze walczę zostało około 4400 szt. czyli 3 zbiory więc nie ma co narzekać jeśli chodzi o eventowkę ale gorzej będzie z wypdajkami bo brakuje jeszcze 370 szt. sieje co mogę ale przez to ,ze potrzeba 7 szt. na 1 papier" mache " to końca nie widać a czas na event mam tylko do niedzieli do północy a chciałbym jeszcze zagrać w 2 część eventu:p

19. -Monisiaa-

-Monisiaa- Okazjonalny autor

Mam takie pytanie (pewnie głupie ;)) czy jak dam 2x chut. marchw-jabł. to dostane roślinki x4 czy normalnie x2? A może przedłuży się czas działania po dodaniu drugiego?

patrycja9922 lubi to.
  20. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Chwalę się, a co:p
    Z TSów warte wspomnienia goja xxl i kokkoloba xxl
    jeśli o zwierzęta chodzi, to pokochało mnie ptactwo - pomarańczowy kurnik, pomarańczowe kaczki i pomarańczowe gęsi dostałam xD, na pocieszenie żółw też się przypałętał,
    ale i atak uśmiech na moich ustach gości od ucha do ucha (może z nadmiaru słodyczy) bo takiego wysypu bananów i dóbr wszelakich to jeszcze nie było:
    a to tylko jeden koszyk :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.