Opinie Królowa Karnawału

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Trochę mnie znudziło to szukanie uszlachetnień / też działałam głównie w cebuli / i odpuściłam. No i poza tym trzeba mieć "trochę" zapasów SN, żeby z tego korzystać, a moje do imponujących nie należą, choć zdarza się , że "góra SN" mi widok z okna na pole zasłania.:D
    Fajnie się z Wami gada, ale czas powoli ruszać do pracy, bo obiad dla rodziny już gotowy.
    Event zamierzam zrobić do końca. 67 koszyczków czeka. Kiedy zacznę mini - grę ...? Nie wiem, ale mam zamiar się pobawić i ... obłowić :p

2. Megan

Megan Komandor forum

Witam:)
    Tak czytam o tych nagrodach, przydałoby mi się trochę ZB, SP też nie pogardzę i tak jak nie chciałam ruszyć kasztanka, to teraz czekam z niecierpliwością kiedy będę mogła go aktywować, jeszcze 20 godzin i jutro z rana podgonię paseczki kasztankiem, nawet zużyje na podgonienie rośliny eventowej, żeby szybciej rosła.
    Koszyków mam równą setkę, więc od jutra będzie łapanie słodyczy, mam nadzieję że nie tylko słodkości wpadnąxD

Gratuluję tym co ukończyli i powodzenia tym co jeszcze zmagają się z wozem, bo druga część eventu widać, że sama przyjemność:)

Nutka, ross2 and toDzasta like this.
  3. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Dzień dobry w piątkowy, śnieżny poranek:)
    Event zakończony, teraz już tylko koszyki i łapie co wypadnie z wozu:)
    Podoba mi się .....event udany:)

4. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

u porałam się z dekoracją wozu xDxD teraz łapię to, co raczy rzucić Królowa :p jakoś ta moja to chytra na SP ;)
    do tej pory wykorzystałam tylko 15 koszyczków i dostałam :

- 9 ZB
    - 95 SN
    - 20 SP
    - 40 TNZ
    - 12 Zośka
    - TPD 459 040
    - PD 360 000
    - SG 171 000

xDxDxDxD

5. iformela

iformela Forumowy żółtodziób

mam planszę z dwoma częśćiami wozu i zablokowaną część do zbierania słodkości,gdzie mam znależć trzecią częśc wozu? >:(czy ktoś tak jeszcze ma,,,,,,,,,,,

ross2 likes this.
  6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

kliknij miedzy dwie czesci wozu.

Dalej nie wiem czy gdzies sie zapisuja zdobyte bonusy:))

ross2 likes this.
  7. kuraptica

kuraptica Forumowy żółtodziób

formela to te schody w srodku:)

ross2 likes this.
  8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Połapiesz jeszcze, będzie więcej ;)
    Ona chytra nie jest, ale wredna małpa to bywa :p w jedną strone ciepie bananem, a w drugą paszą i nie moge sie zdecydować, co najpierw łapać xDxD
    Ta gierka ma tylko jeden minus- straszny pożeracz czasu, poza tym same plusy ;)
    troszke przerwy w łapaniu, koszyczki się skończyły a do zagród jeszcze trochę czasu ;)

9. iformela

iformela Forumowy żółtodziób

dziękuję bardzo już znalazłam

patrycja9922 and ross2 like this.
  10. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

:cry:Mnie jak zwykle brakuje wypadajek.Gratulacje wszystkim którzy mają pełne koszyczki :D, co ja mówie ogromne kosze prezentów.Ja na noc posieje orkisz , a jak papier nie poleci to jak tylko nie bedzie padac to biore koszyk ide w realu na korowód o 13,15-cie i może coś mi wpadnie jakieś ciasteczka ,czekoladka i żelki ewentualnie Pop corn :pa potem siadne sobie w kątku i to wszystko sama zjem .Za SP za SN za ZB no i za wszystko czego nie mam. :cry:Chyba że mnie ktoś poratuje wypadajkami to podziele sie słodyczami ;)

11. Karen139

Karen139 Baron forum

Wszystkie rodzaje tajemniczosci odkryte.
    Godne uwagi to tylko palma acai xxl, oraz karob xxl. Reszta.........do paska.
    Stajenny................szkoda słów.-.-
    Ale koszyczki nadal wystawiam , bo królowa szczodra............oj szczodra.;)
    Cosik mi się wydaje, że na to "coś" nowego na wyspie. to dużo bananów bedzie potrzeba. Bo takich ilości BP tak chojnie , do tej pory nie rozdawało.:)

Nutka, ross2 and dotikampo like this.
  12. agi31

z tym czasem to masz rację, właśnie zerknęłam na zegarek, że muszę po auto na warsztat jechać, ale co tam, jeszcze ze 4 razy zdążę zagrać ;)xD
    pewnie, że połapię :)co prawda jutro wyjeżdżam, ale rano i wieczorem oporządzę zwierzynę, a we wtorek nałapię bonusów :inlove: na wszystkich polach mam zagrody....żal byłoby nie wykorzystać takiego eventuxD

13. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Idę sobie wolnym tempem i udało mi się zrobić:część przednia wozu - 4 zadania, część środkowa - 1 zadanie, część tylna - 2 zadania.
    Moje tajemnicze sadzonki -tropikalne drzewa Nasau:
    wianowłostka xl x2, cedrat xl, karambola xl, liczi xxl
    Zagadkowe drzewa Greenland posadzone - za 5 h będzie wiadomo, co się w nich ukrywa ;)

Last edited: Feb 5, 2016
    ross2 likes this.
  14. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

event skończony,a w grze z koszyczkami nawet dałam radę;)nadal zbieram nagrody,wszystko świetnie leci:)powodzenia dla wszystkich walczących,naprawdę warto

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no pieknie ....moze wieczorem skoncze siac...a tu juz niektorzy takie rarytasy wyhaczyli ...cos mi nie podszedl ten event xD:cry::cry: koszykow mam 131...to chyba tez bez rewelacji :sleepy:

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

131 koszykow to spoko, duzo naprawde mozesz nałapac.Ja zuzylam cosik kolo 100 i juz jestem szczesliwa z tego co zdobylam,ok 100 jeszcze czeka,ale oczka bola buu

patrycja9922, ankagdw and ross2 like this.
  18. agi31

ja miałam 90 , także Twoje 131 to rewelacja :):)

muszę dać Królowej złapać oddech, bo od 5 koszyków ani razu bananem we mnie nie rzuciła xD

19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ten event nie jest eventem
    Pierwsza część to jakaś masakra jest. Piszecie że 2 część eventu to super zabawa - a czy event nie powinien być super od początku - tzn sprawiać radość i nie o nagrodach tu mowa.
    I potem się dziwi góra że coraz mniej graczy - jak jedni jeszcze nie doszli do połowy pierwszej części eventu a inni śmietankę zlizali już kilkakrotnie xD

Ja z pewnością nadal będę szczuplejsza
    ten wóz się nie chce ruszyć z miejsca.

Małpy jedne
    jedna japę rozdziawiła druga język pokazuje no kocham zwierzęta ale te Małpy to nieogarnięte są na maksa xD rzuciłabym w nie nawet bananem xD

Pójdę boso i pieszo tylko jeszcze nie wiem gdzie :D

20. 11eveline

11eveline Książę forum

Wszystkie zadania ukończone, a teraz do koszyczków zbieram różne skarby, najbardziej zależy mi na SP. Na całej farmie stoją zagrody na koszyczki. Mój najlepszy wynik w koszyczkach - 99. :) Z TS-ów nic specjalnego nie wykluło się.

toDzasta, patrycja9922 and ross2 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.