Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _wicherek_

_wicherek_ Forumowy żółtodziób

Pytanko: paski lecą tylko z szarłatu, czy z innych roślin też? bo o ile uda mi się uzbierać szarłat na wóz i mąkę do jutra (tutaj OGROMNE podziękowania dla wszystkich co mi chmj-tki po przesyłali) to z paskami jest ciężko, i tak się zastanawiam czy jak będę sałatę sadzić to prawdopodobieństwo jest to samo co np w słoneczniku? zna ktoś może algorytm na te wypadanie przedmiotów?

Nutka, patrycja9922 oraz empatyczna lubią to.
  2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Lecą ze wszystkich roślin i drzew ,koszyczki tylko z zagród i warsztacików..
    niema specjalnego algorytmu jednak najlepiej lecą z dlugo rosnących..więc siej je najlepiej na noc..

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Grateczki wszystkim fajnych bonusów:)
    Zbiory bonusów macie naprawdę super:)
    To najfajniejszy event odkąd gram.

SP to ładnie zebrałeś ...super:)
    Oby tak dalej....powodzenia:)

U mnie najlepszy wynik w łapaniu SP do jednego koszyczka to :[​IMG]
    Krzychu....te zasady, a właściwie błąd w naszym poradniku został poprawiony w środę po moim wpisie :FAQ - pod lupąFAQ - pod lupą
    Ta wczorajsza edycja poradnika dotyczyła tego OO:Królowa Karnawału

Powodzenia wszystkim życzę w łapaniu bonusów:)

4. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

mam poziom 89 ,do tej pory kazdy ewent konczylam wiec,dlatego wkurza mnie cos,na co niemam wplywu,a taktykę zawsze obieram odpowiednia do ewentu,ale niemam kasztanka,a wypadajki tak leca jak pisałam wyżej

AsiaPelasiax i patrycja9922 lubią to.
  5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

nie wkurzaj sie koguciku, kazdy ma swoja metode.Ja na pocxzatek dalam prawie same warsztaty i zagrody,wiec jak gra sie zaczelam mialam ponad 150 koszyczkow,papieru ponad 50,pozniej sialam sialam i sialam do rana dzisiaj.Brakujace wypadajki załatwiłam jednosekundowa uszlachetniona cebulka, w ten sposob skonczyłam wóz i zaczełam łapanie w koszyczki.Nie wiem ile ich zauzyłam bo strasznie sie blokowało,ale mysle ze ok 30.Jak skonczyłam 2 czesc to teraz sie bawie w lapanie bonusow i o dziwo nie blokuje mi sie koszyk hmmmm.Mi z pola zazwyczaj wypadalo 7-10szt papieru,z jednego.A sialam na 4 bo na lesnej stoją stałe zagrody i warsztaty.Tak ze cebulki nie musialam duzo siac by miec wypadajki.

acha czy da sie gdzies sprawdzic jakie dostałam do tej pory bonusy???

6. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Moi drodzy robię event i chciałabym pierwszy raz użyć chutney m-j. Kiedy trzeba go zjeść? Przed zasiewem trzeba czy można przed zbiorem bezpośrednio? Bo już zasiałam...

patrycja9922 lubi to.
  7. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

dzieki za odp,niemam tych uszlachetnionych,bo zwyczajnie niewiem jak to działa,bede cierpliwie zbierac,bo nic mi innego nie pozostało

ma-ter i patrycja9922 lubią to.
  8. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Przed zbiorem.

patrycja9922 lubi to.
  9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zjedz przed samym zbiorem, a potem działa przez 18 godzin .
    Czyli zasady się nie zmieniły ...:;) , a błędy dla podtrzymania tradycji były. Musiałam czytać poradnik po Twojej interwencji.

10. allasad

allasad Forum Pro

Witam z rana
    lapie rolki papieru brak 406 sztuk
    maka ukrecona czeka na papier ''ma''
    dekoracja wozu srodek zadanie 5 i 6
    tylni woz zadanie 4.5.6
    100 koszykow czeka na cukierki
    rosna na polach dlugo rosnace na wypadajki
    moze jutro bebe plasac z koszykami

0olimpia0, toDzasta oraz empatyczna lubią to.
  11. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam rolniczą brać :)

mam pytanie, czy u was jak łapiecie łakocie koszyk chodzi jak chcecie ? u mnie w trakcie łapania koszyk staje, ruszam myszką a ten nic -.- koszyk ma zawiechy i stoi w miejscu -.-

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

A ja choć mam kasztanka to z niego nie korzystam, bo nie mam takich jak potrzeba uszlachetnień, a nie mam bo i się nie udaje w szklarni ,a że SN żmudnie ciułam, zatem determinacji do walki o .....miłość do nawozu mi brakuje.
    Wypadajki wylecą, nawet bez brzydali JC . Może i wylecą we wtorek, choć planuję najpóźniej w poniedziałek wieczorem. Ale moje plany na eventy a rzeczywistość wirtualna i ta realna często się rozmijają :D

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Hej ;)
    Brawo ! :p
    Też jestem zaskoczona i odszczekuję to, co powiedziałam na początku, po pierwszym czytaniu FAQ, znaczy że mi sie nie podoba i zrobie bez entuzjazmu...bardzo mi sie spodobało i trzaskam do oporu, ile tylko się uda xD:cry:
    Nie zapisuję, nie robie screenów, ale jest tego baaaaaardzo dużo, wszystkiego, poziom na Baśce wskoczył, bananów cała fura, sp też, pd nawet, zeszłam piniżej 100 mln :pxD jak by ten even trwał miesiąc, to wbiłabym setkę xD:cry:

@~czarodziejka z własnych doswiadczeń- staraj sie trzymac mysz jak najniżej, tnie go, jak mysz do góry podjedzie, przynajmniej u siebie to przyuważyłam ;)

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2016
  14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

tak mialam jak zbieralam na poczatku, teraz ustawiam myszke na rowni z koszykiem i suwam rowno po kresce,by strzalka nie poleciala do gory.Ale jak juz pisałam jak skonczylam 2 zadanie zaczelo mi lepiej chodzic, moze to przypadek, nie wiem hmm

Nutka, ma-ter oraz patrycja9922 lubią to.
  15. kamilcia83

kamilcia83 Okazjonalny autor

dzień dobry wszystkim:)
    Mama nadzieję, że dziś skończę dekorować ostatni wóz, na noc pójdą goździki i może jutro uporam się z ostatnim wozem:) Koszyczków póki co uzbierałam 60, to na rozruch będzie;) Obym tylko zdążyła je wykorzystać, bo przyznam że to trochę frustrujące czytać, że już sporo osób skończyło, a ja nadal się męczęo_O

7jessy75, patrycja9922 oraz Frytka2012 lubią to.
  16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzięka za odpowiedź, spróbuje tak jak mówisz :)

ma-ter lubi to.
  17. ross2

ross2 Komandor forum

Witam :)
    Jeszcze mi 56 papierow potrzeba i bede mogla isc na zebry :Dmysle ze za 3 godziny po zbiorze rzepaku i badylka wypadnie brakujaca czesc rolek ;)

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    Krzychu, nie daj za wygrane ze szklarnia, walcz dalej, tak mialam z cebulka, wstawialam miesiacami do szklarni, mialam wszystkie bonusy, tylko ten ostatni nie chcial wyskoczyc ("milosc do sn"), ale nie dalam za wygrane, duuuuzo cebulki stracilam i wreszcie wpadl, i teraz, hmm, super, uszlachetniaj dalej, zobaczysz pozniej, jaka ulga;),

patrycja9922 lubi to.
  19. ross2

ross2 Komandor forum

napisz do mnie soweczke to cos Ci podpowiem
    a w temacie koszyczkow mam 147 ale za 2 godziny wszystko obstawie zagrodami

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2016
    patrycja9922 i Megan lubią to.
  20. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Kolejne drzewka odkryte: Papaja XXL, Orzesznica brazylijska XXL, Kiwi XXL, Mandarynka XXL i Amherstia :p

Nutka i ross2 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.