Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Jak Was czytam to aż żałuję że nie zrobiłam jeszcze wozu;) może jednak warto przyspieszyć:p

2. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ło matulu, jaka ja zapóźniona ze wszystkim. Wczoraj zabalowałam z psiapsiółami:p w knajpie, więc event zaczęłam z mocnym opóźnieniem. Dzisiaj babcia nasmażyła wagon faworków, więc trzeba było pojechać i trochę tego wagonu opróżnić;)xD
    Tym samym
    - eventowego paścia (badyla) - 6617
    - pasków papieru - 318
    - koszyczków - 68
    Nie bardzo w ogóle wiem na czym ten event polega, ale wiem że mam wysiać 15000 badyla i tego póki co się trzymam.
    Jak mi jutro odurzenie pączkowo-faworkowo-cukrowe minie to poczytam poradnik i może ogarnęxD:cry::p

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Super drzewka ...grateczki:)
    U mnie tylko acaii xxl .....ale bonusiki karnawałowe rekompensują wszystko;)
    I pisz proszę jak z fantami u Ciebie:)
    Jutro poczytam, bo teraz już zmykam...
    Powodzenia w łapaniu fantów wszystkim życzę:)
    Dobrej nocy :)

4. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

słuchajcie pytanko do tych którzy ukończyli:D, ile mniej wiecej wam potrzebowało koszykow zeby uzbierac te 2500 punktów?:p

patrycja9922 lubi to.
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Mnie wystarczyło niewiele ponad 30 ...ale jak piszą inni to tak od 30 do 40 potrzeba.
    Powodzenia:)

6. andzia0393

ooo to super ! moze dam rade, bo tu niektorzy maja po 60 tych koszykow a ja zalediwe tylko 36, to moze sie uda pozniej to ukonczyc :)

7. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

jestem w trakcie dekoracji drugiej platformy mam kłopot z oddaniem fantów gdzie mam klikac zeby oddac towar?

8. Sekme

Sekme Generał forum

Rób szybciutko. Warto podgonić ten wóz.

U mnie koniec na dziś. W sumie miałam 89 koszyczków i z tego mam 62 ZB... Sama temu nie wierzę, ale leciały, jak szalone. Zmarnowałam tylko 2 szt. - jednego na samym początku, a przy drugim mi się kosz zaciął...
    Reszty nie liczę, ale SP przybyło ok. 200 szt.
    Piękny event!

Spokojnie dasz radę. U mnie bez łapania cukierków starczyło ok. 50 koszyczków - średnio, bez starania się 1 kosz daje 40-60 pkt. Jest mnóstwo czasu do końca, więc spokojnie skończysz.

A dziś już uciekam. Już mi te cukierki w oczach latają ;)

Miłego wieczoru!

9. andzia0393

no narazie zrobiłam środkową i tylną do połowy, mam nadzieje ze sie wyrobie :D

patrycja9922 lubi to.
  10. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Jak tak się sprawy mają to gonię:D zdecydowanie:):)

0olimpia0, patrycja9922 oraz Sekme lubią to.
  11. andzia0393

słuchajcie bo tak czesto nie wchodze na forum zeby cos napisac, tylko ciekawi mnie jak robicie te wstawki na ktorym danym lvl jestescie?

patrycja9922 lubi to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

juliuszko masz u mnie codziennie koszyczki,czy może wolisz papier????????????????:D
    do udekorowania zostało mi 5 i 6 zadanie środkowej części,zbior mam o 1,30................
    jutro na 99,9 % mam w pracy wolne,więc zaczynam polowanie na słodycze:D

ross2, juliuszka oraz patrycja9922 lubią to.
  13. szajen70

szajen70 Forumowy żółtodziób

witam czy ta mini gierka jest latwa?

patrycja9922 lubi to.
  14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Te wstawki to podpis pod sygnaturką. TUTAJ poradnik o wstawianiu sygnaturek. Bardzo proszę, abyś na przyszłość trzymała się zasad forum i pisała w odpowiednim dziale. Jeśli masz pytania dotyczące forum, to zapraszam TUTAJ.

15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Kochana jesteś !
    Kasztanka mam zawsze (prawie) w gotowości, to sobie dorobię papierków... (chyba to jest z roślin).
    Zwierzaki zaraz wystawię i liczę na fuksa przy zbiorach (fuksa w koszyczkach).
    Rano mam czas przed śniadankiem w świnoujskim hotelu a potem dłuuugo bez dostępu do farmy.
    Mam nadzieję, że na wieczór zbiorę te przejrzałe zwierzaczki i kilka koszyczków będzie...

Raz jeszcze z góry dziękuję za pomoc !

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

no to będą leciały koszyczki:D

eliza9070 lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie zabrakło 858 sztuk roslinki jak sie nie pomyliłam, ale na noc zasiałam już sobie goździki na 3 polach i imbir na bahamie i w lesie....jutro dosieje eventówke na bahamie i w lesie, na lesnej wystawie juz zagrody, a na dzien cos dlugorosnącego jeszcze zeby wypadajki podgonic
    za chwile odkrywam Tsy pierwsze :)
    edit: 2x orzesznica XL, 1x orzesznica XXL, amherstia, achacha-wszystko do paska....-.-

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2016
    zonaania2122 lubi to.
  18. Karen139

Karen139 Baron forum

Obowiązkowe skończyłam. Znaczy po całości pojechałam zgodnie z planem.
    Teraz nadliczbowe robię i na 97 koszyków uzbierałam 65 bananów, do tego super paszę, nawozy maści wszelakiej, PD, TPD:)
    No to teraz wow i łał.
    Takie ewenty to ja lubię. Jutro zagrody długorosnące zbieram i gęsi znowu na pole wygonię.
    Duzo bananów zyczę;)
    Dobranoc-.-

toDzasta, Nutka oraz karla170480 lubią to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja chyba jak się rano zdenerwuje to odpale....a kurde nie odpale bo mam zablokowanego kasztana ;/ za 48 h dopiero :p

zonaania2122, Nutka oraz patrycja9922 lubią to.
  20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ło loosie to ja się czarno widzę :cry: zbieram na dekorowanie wozów a gdzie tam dalej- koszyków mam dopiero 25 szt - dziś wystawiłam zagrody to jednocześnie mniej miejsca na sianie ech zaspało mi się coś i nie wiem co z tego będzie a tu takie wyniki macie - Pogratulować

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.