Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Anormalia, żebyś mogła dalej zbierać bonusy i słodkości ;)

patrycja9922 i eliza9070 lubią to.
  2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Znaczy to, że życie nie toczy się tylko przy wątku eventowym...
    Ale ja nie raz nie nadążam czytać tego, a gdzie tu jeszcze inne. Tylko czasami. [​IMG]

3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Mam jeszcze 56 koszyczków do zebrania,ale strasznie mi przycina :( myślałam,że to u mnie coś nie tak,ale widzę,że Mariolka też pisała o ścinaniu
    Pawie i pandy będą około 22-iej ,ciekawa jestem ile dadzą koszyczków:) jak niewiele,to przechodzę na 24h warsztaty,bo i tak zebranie do 100 koszyków dziennie to wyczyn
    Nie pamiętam kiedy BP było tak hojne jak tym razem :)

4. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Matko i ojcze wszystkich owiec, kudłata już jestem a teraz będę kulista:) A to się pochwalę, event polecial mi migiem, wypadajek mnóstwo bo... dobre stare zardzewiałe koło fortuny dało mi +200 PD :D

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na mojej testowej faremce ruszyło powoli:D
    zastopował mnie brak wypadajek:(
    a przy okazji wbiłam się na 10 poziom:D

6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

U mnie [​IMG] do wykorzystania.....ale poczekam, bo gra tnie i u mnie.

Ta hojność BP ..... troszkę mnie zastanawia ..... ale i cieszy niezmiernie:)
    Powodzenia w łapaniu:)

7. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

eliza9070 lubi to.
  8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No normalnie jakby wielbłąd mnie w czambuł kopnął. :D
    A ja byłam gotowa zrezygnować z łapania tych słodyczy. O ja ..;)..xD..;)...:p Zaraz pożegnam się ze zwierzakami i przyspieszę produkcję szarłatu / swoją droga bardzo udana grafika /. Dla dodatkowej SP zrobię wiele :D Banany mają za wysoki Indeks Glikemiczny :p

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Krzychu :) ...warto naprawdę!
    Każda złapana SP to 2 sztuki dopisane ..... od wczoraj złapałam 160 SP:)
    Ta tabelka w poradniku tak powinna wyglądać
    [​IMG] .... jeszcze tylko przelicznik przez poziomy muszę rozkminić;)
    Powodzenia:)

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2016
  11. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

No to ja wam powiem... dziś na noc na wszystkich połaciach nasadzę zwierzyny. Tudzież warsztatów. Biorąc pod uwagę, że event jeszcze chwilę potrwa można się nieźle obłowić. Już się czuję jakbym siedziała na pirackiej skrzyni pełnej cudowności. Ha...ale gdzie podstęp mości panowie? gdzie tekst małymi literkami?

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Kurcze zasiałam "ostatni" zasiew, ale jestem przekonana ze zabraknie mi kilkuset sztuk jeszcze :p no ale to na noc juz za te niecałe 5 h posadze goździki, ale juz na duzych polach, bo kombajn sie skonczy a oszczedzac kupony trzeba.... i najwyzej rano na bahamie dosieje eventowki, moze na jednej polanie juz zagrody zaczne wystawiać :)

patrycja9922 lubi to.
  13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Oj tam, zaraz wietrzysz jakiś ... spisek :p.
    Czy ja dobrze rozumiem, że nie muszę łapać do tych koszyków słodyczy ? Bonusy lecą od samego początku, a nie dopiero po zakończeniu II etapu?
    Nie mam parcia na kolejne zagrody Feniksy, to by mi to nawet pasowało. Łapać bonusy, unikać słodyczy .... taka moja własna mini gra :D Jeśli tak jest to ...nie mogę się doczekać soboty. Powinnam wtedy dać radę z dekoracją wozu .
    Dzięki za inspiracje i ... motywację ....

14. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Ja tam łapałam co popadnie. W zręcznościówkach jestem eeee.... mocno niezręczna:) I tak fajnie, ze coś powpadało heh. Czasem to wyglądało jakby wiatr nawiewał do kosza:)
    Jasne, że spisek. Na wszelki wypadek założę hełm.

NASTKA.BURAN, ross2 oraz patrycja9922 lubią to.
  15. akinomrd

Dobrze rozumiesz:) ,ale szkoda nie zgarnąć nagrody głównej:)SP i tak wpadnie ,a słodycze złapiesz przy okazji

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zęby mnie bolą od słodkości :p, a akurat ta nagroda nie motywuje mnie, aż tak jak ... mój własny pomysł na mini grę. Choć pewnie skończy się na jej zgarnięciu, bo z animacji wynika, że Królowa słodkościami jest szczodra. Zatem .... postaram się złapać ich jak najmniej tylko najpierw muszę się przyłożyć do dekoracji wozu, a .... sianie ciągle tego samego, to nie jest to co Krzychu lubi :p
    Jednak mam już na widoku inny cel , zatem wracam na pole, zaciskam zęby i ... do roboty.

17. kamilcia83

kamilcia83 Okazjonalny autor

Ale jak to juz skonczyliście???? ja ledwo skonczyłam dekorować I wóźo_O

ross2 i _Grani_ lubią to.
  18. akinomrd

Jednak warto zacisnąć zęby i chociaż boli to robić do końca:)
    W ostatnim zadaniu jedną z nagród głównych jest ostatnia nakładka na item,który o ile go nie poskładasz i nie postawisz na polu to będzie sporo wart podczas G&T ;)

patrycja9922, ross2 oraz toDzasta lubią to.
  19. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Widać bardzo spodobał Ci się event urodzinowy. ;)

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a nawet,nawet:D
    w temacie:jeszcze prawie godz. do zbiorów............

ross2 i patrycja9922 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.