Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SołtysAndrychowa

SołtysAndrychowa Czeladnik forum

Sałatę i marchewki i to coś z eventu::) zalogowałem się o 16.00 i już chyba ze trzy razy robiłem relog:)

2. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witam
    Ktoś wie jak często mają dopisywać ten szarłat. Ja swój usunęłam z zagrodami przez pomyłkę i teraz czekam na te ratunkowe roślinki.
    Na początek już jest 67 koszyków i 301 papierków.
    Powodzenia i multum wypadajek

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

z sałaty i marchewki to raczej cudów się nie spodziewaj, za krótki czas wzrostu, a eventową już zebrałeś chodź raz?

4. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Niesamowicie ;/ Bez SN i run na drzewie 4,5h czekania.
    Ale ogólnie zdziwiona jestem, że tyle rzeczy się teraz dostaje na start. Dawniej trzeba było sobie kupić nawet pierwszą jabłonkę, a teraz przeszłam samouczek i od razu w pasku jakieś jabłonki, kurniki (w tym pomarańczowy) i jeszcze 3 sadzonki TS.
    Mentora mi przydzielono, dostałam na dzień dobry kurniczek.
    Spróbuje się jeszcze pobawić targiem-misjami, bo mam 5 000 SG, ciekawe jak za to zaszaleję ;P

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na początek akcji karnawałowej każdy gracz otrzyma 10 szt. szarłatu do rozsiewu. Następnie w przypadku braku roślinki w stodole, każdy gracz co 5 godzin otrzyma wyrównanie do 5 sztuk (jeśli w stodole mamy 1 sztukę roślinki to po 5 godzinach system dopisze nam 4 sztuki, tak aby ogółem w stodole było min. 5 sztuk).

6. SołtysAndrychowa

Tak, właśnie zebrałem i dostałem 1xdeska i 2xgwoździe:):):):):)

ross2, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

to fakt,jabłonek i kurniczków początkującym nie żałują................
    ja też mam mentora,dlatego będę obrabiać faremkę,choć z założenia miała być tylko do testowania eventów.............
    i tak jesteś bogata:D
    ja mam 507 sg.

8. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Rośnie wreszcie wszędzie... w lesie też
    może ktosiowi wystarczy, ale ja...hm... a jak mi się nie uda siebie przekonać, że lizak lepszy od czekolady... albo polecę do TPD, a zobaczę banana i ostatecznie zostanę z pustym koszyczkiem.. no jak??? :cry:
    Potrzebuje po wielokroć 100 koszyków i tyle.xD

Noo. A ja poproszę o napisanie, czy zostałybyście w grze.
    ehh...idę piec faworki...

9. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

a widzisz... bo ja byłam w kąciku zleceń ;P
    swoją drogą nie sądziłam, że będę się kiedyś irytować, że nikt nie wystawia mniej niż 50szt jabłek xD:cry:

Co do narzędzi.. zaczęły wylatywać deski, do farb jeszcze daleko xD:cry:

żebym w tego całego testowania o zbieraniu na głównej farmie nie zapomniała... :sleepy:

10. *ewa*

no właśnie..............ja zapomniałam i spóźniłam się prawie o godz.:(
    tylko nie przez testowanie,a przez rozdawanie prezentów.........
    na głównej właśnie robi się pierwsze 15 papierów:D

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2016
  11. SołtysAndrychowa

no proszę, to tu jakieś prezenciki lecą - a mnie to nikt nie chce nic dać, nawet gra mi żałuje papieru i koszyków ehhhhh:):):)

-katie1234-, ross2 oraz dantic3 lubią to.
  12. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

Zrobilam pierwszy zasiew eventowki, zaczynam z opoznieniem, ale pewnie i tak sie wyrobie. Niestety z zagrod wypadlo mi bardzo malo wypadajek. A w rybim nie mialam z tym problemu. No nic jutro albo pojutrze, jak juz wysieje roslinke pomysle nad zagrodami. Powodzenia z wypadajkami i nowa minigra.

13. gadek

gadek Fanatyk forum

Jaka cudna buźka mi się pokazała,coś sobie pomyślałam na jej widok,ale nie napiszę coxD

14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zdziwiła się czy jak xD:cry:
    owacje na stojąco dla grafików xDxD małpka cudna :cry:

zielsko rosnie i będzie jeszcze długo rosło, zanim urośnie tyle, ile go potrzeba :p

15. *ewa*

hehehe:D:D:D

16. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Trzecia partia roślin posiana :p. Niestety z powodu braku SN kolejny zbiór za około 4h :(

-katie1234- i ross2 lubią to.
  17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

zwykłe pole:
    +woda 4:47; +woda i nawóz 4:19; +woda, nawóz i SN 1:43; +woda, nawóz, SN, biała niewinność i krestsol 1:04
    super pole:
    odpowiednio: 19:11; 17:16; 6:54; 4:19

To na którą mam się stawić z kawą i/lub winem?

18. rafsta33

rafsta33 Okazjonalny autor

mi się z latem kojarzy...:) lody, lody, lody :)

19. kimi940124

kimi940124 Czeladnik forum

Jeśli ktoś nie ma potrrzebnyych 32x farba to trzeba ukońnczyc cała przednią czesc wozu, farba moze bbyyc w sskrzynce xxl.

-katie1234- lubi to.
  20. gadek

gadek Fanatyk forum

xD:cry:xD

Kurka czekam do 23-ej aż na roślinke,nie wiem czy doczekam,może padne wcześniej:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.