Opinie Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Gram od 2010 i mam 96 level i wiem co mówie, mnie tez skreca jak tacy jak Ty piszą,ze w dwa dni kończa event, mam kilku zjajomych po tylu latach gry i wiem ,ze oni tez koncza event w ostatniej chwili jak nie korzystają z zakupu, norbijas na czacie chyba się spotykalismy[/QUOTE]
    Gram od 2010 roku, mam dość wysoki LVL, też często kończę eventy w ostatniej chwili (wędkarskiego jaki niektórzy wiedzą - nie skończyłam) i wiem, że wielu graczy kończy po 1 - 2 dniach - i co z tego - oni mają takie ulepszenia, jakich ja nie mam po prostu (a gdybym miała - to bym korzystała i tyle) - gdybym wiedziała, że koszykiem nałapię tyle SN - to podlewałabym cebulę, żeby szybciej skończyć pierwszy etap...
    - nie mam wielkich drzew z pociągu, bo nie bardzo miałam co do niego wsadzać, a i wyniki przedstawiały wiele do życzenia,
    - nie mam florenowców - bo się nie udało zdobyć,
    ale bawię się na tyle, na ile mogę. A muszę przyznać, że ostatni event był chyba najlepszym w jakim brałam udział! (od kwietnia 2010 wiele eventów było)

2. staruszek1

staruszek1 Forumowy żółtodziób

to ja,najmłodszy syn faremki *ewa*
    odkryłem stajennych:D
    jestem mega zadowolony:D
    dostałem:
    żabki
    szopy
    dziobaki
    pomarańczowa obora
    tylko niestety wszystko chwilowo do paska,,bo paszy nie mogę narazie robić,a na kupno mnie nie stać:(

3. Zetek

Zetek Czeladnik forum

Jestem wyjątkowo zadowolony z baha-sadzonek wypadły mi 2 drzewka grejpfrutowe :music:. Evencik był bardzo fajny i dość prosty więc jestem bardzo zadowolony :).

ramona45 i draculik34 lubią to.
  4. halina415

halina415 Moguł forum

ups,więcej tych zadowolonych,ale są też niezadowoleni, napiszę tak: chcesz to graj,jeśli Cię to bawi, nie chcesz nie graj

azikowo i dotikampo lubią to.
  5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A ja jeszcze jakiegoś skrzata pchałam xD
    Teraz rzadko korzystam z ulepszonych róż, wolę pora albo goździki z "kasztankiem" :)

6. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Jeżeli komuś z wyższym poziomem nie udało się skończyć tego eventu to niestety na własne życzenie (wyjątek: praca, choroba czy padł komp lub internet). Jeszcze jeden wyjątek - czytanie ze zrozumieniem przekracza możliwości gracza. Na logikę trzeba było najpierw siać roślinkę - na 2 farmach zrobiłam bez dopalaczy i na dużych polach a potem zagrody. Nasi mocarze to trąbili chyba od 2 dnia eventu. Mnie ukarał brak czasu, nie zdążyłam zrealizować 50 koszyków. Jednak to co uzyskałam z pozostałych przekroczyło moje oczekiwania - wbiłam 95 poziom i przeskoczyłam kilka na Ba. I niekiedy musiałam przerwać w połowie zbioru bo niestety z farmy nie wyżyję :). Ciężkie jest życie farmera. Kiedy następny taki event? A na dodatek zwierzaków całe mnóstwo.

Nie odpalałam kasztanka bo jak zazwyczaj był niedobór SN. Już nie mam niedoboru! :)

7. 11eveline

11eveline Książę forum

U mnie niestety z TS-ów nic wartego uwagi nie wyrosło. Ale i tak uważam, że to był super event. Takiej ilości SP jeszcze nigdy nie miałam. Zdobyłam jej ponad 900 sztuk, do tego ponad 1000 sztuk SN, SNZ i TNZ i ponad 200 sztuk ZB. Event REWELACJA:inlove: .Choć dobrze, że już się skończył, pod koniec łapania do koszyczka, już prawie nie widziałam co wpada. Nie mam nic przeciwko temu, aby co jakiś czas taki fajny evencik trafiał się. :inlove::inlove:

8. kwoka74

kwoka74 Młodszy ekspert

Jestem baaardzo zadowolona z eventu, szczodra krolowa obdarowala mnie (zaokraglajac)-ponad 400 bananow (w tym 3 poziomy na wyspie), 1416 SP:inlove:, ponad 4000 tys SN
    Z TS, warte wzmianki sa- cedrat xxl i rozowe bobry
    Co ja zrobie z tymi dobrami.....:D Zaszaleje przy najblizszym BB, po raz pierwszy bez ograniczen

Wam rowniez brakowalo miejsca na stole podczas lapania darow?

9. Zetek

Zetek Czeladnik forum

No to pozostaje tylko się cieszyć z takiej ilości SP zawsze się na BB przyda :p. Banany też się przydadzą skoro zamiast rafy coś tam mają wprowadzić :D.

_Grani_ lubi to.
  10. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej Norbi, ja pamiętam. Byłam jedną z tych niezadowolonych, co to ciągle dostawali xxl, zamiast paskudnych mutantów. Klona xxl, odesłać,wwalić do pociągu żal, więc drzew mi ubywało, a mutantów ciągle brak. W ciągu 2 edycji / brak czasu też/ uzbierałam 7...słownie siedem drzew SN. 8 zosiek, 10 skarpet.
    I to mi wystarcza.
    I nie skręca mnie, że kończysz dzień wcześniej...Jak Estorka kończy to ...wcale mnie nie skręca.
    Event super, czekam, kiedy przyjdą i mi to wszystko zabiorą...

11. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    100% racji masz . W wątku było analizowane jak przygotować się do eventu (wszędzie zagrody długo rosnące ). Potem sianie na wszystkich polach eventówki ,potem robienie wypadajek na ulepszonych w szklarni roślinach i nie ma siły żeby nie skończyć I części .
    Jak zaczynałam grać to był event z kotkiem-młotkiem gdzie potrzebne były duże ilości sg . Siałam pszenicę i sprzedawałam a pieniądze wydawałam na walenie kota ;). Oczywiście nie skończyłam eventu ale miałam tyle radości że wspominałam (nie tylko ja ) kota przez ponad 4,5 roku jako najlepszy event w grze ;). Mam nadzieję że karnawałowy nie będzie czekać aż tyle lat na pobicie w rankingu atrakcyjności xD
    Dzięki stosowaniu się do rad mądrych farmerów jestem bardzo zadowolona z wyniku łapania do koszyków xD:inlove:

12. staruszek1

staruszek1 Forumowy żółtodziób

naprawdę nie warto nikomu zazdrościć,że skończył wcześniej..................
    ja tam cieszę się,że na głównej farmie wogóle skończyłam i zdobyłam tyle fantów o ilu nawet nie śniłam:D

JJoanna i halina415 lubią to.
  13. halina415

halina415 Moguł forum

a ja wsadzałam xxl klony i nie tylko i mam sporo super drzew,ale super że Ci wystarcza

-norbijas- i NASTKA.BURAN lubią to.
  14. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

no starcza...stoją dzień w dzień na Leśnej. Poza "owocami" mają też inne zaletyxD.
    Bywało, że przed eventem, ze sknerstwa, postawiłam wszędzie drzewa, żeby mieć więcej wypadajek, szybciej skończyć i wrócić do normalnego ustawienia na farmie...
    Ostatnio zbudowałam masę warsztatów na każdą okazję, czyli 48, 36, 24 godzinnych.. zostały mi 132 deski.
    Po tym evncie znowu mam coś ze 200 desek..pikuś...tydzień i będzie w sam raz ..

EDIT: w sobotę i niedzielę nawet z mega zagrody koszyk nie wypadał 1/1...

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To i tak masz dużo.
    Wysyłałem i wysyłałem a tylko po dwie sztuki dostałem.
    Mają stałe miejsce na polanie:

i doskonale się uzupełniają.

Niby tylko 12 szt. SN dziennie, ale to wystarcza żeby nazbierać na eventowe rozsiewy. Czasem wpadnie coś z misji, czy z koła i z tego mam mały zapas " w razie czego".
    Eventy robię na spokojnie i kończę raczej w ostatnich dniach trwania.

Damy radę, bo jak nie My, to kto ...?

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Prawda, jak nie my to kto....;):)
    W pierwszym ekspresie z baobabami nie brałam udziału, bo to był początek mojej gry. Przy następnym już się ogarnęłam i nazbierałam 17 drzewek, to mi w zupełności wystarcza na szybkie kończenie eventów. Bywa, że z bólem usuwam wszystkie ale jak szybko skończę, to szybko wracają na swoje miejsce.:)

17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

było super,,wylałam 350 SN,,nałapalam 800.,,SP nigdy tyle nie mialam,,500,,100 koszyczków nie wykorzystałam,,buu,,internet padł

NASTKA.BURAN i dotikampo lubią to.
  18. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

dla mnie to był najlepszy event w jakim miałam okazje brac udział, wpadło około 900 sp, około 3000 sn, ponad 300 zb, poziom na farmie, kilka poziomów na basce, także rewelacja
    uzbierałam coś ponad 450 koszyków, to miałam co robić, już mi się te cukierasy dwoiły i troiły ale warto było

NASTKA.BURAN, asia1106 oraz dotikampo lubią to.
  19. JJoanna

JJoanna Książę forum

Koniec Karnawału i koniec Królowej Karnawału :cry::cry:Oby więcej takich ewentów :D:D
    No jak się to teraz mówi przyszła pora na Ostatki:p:p

Mój poziom 90 , Wyspa 253
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku .

asia1106 lubi to.
  20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    to i ja sie dolacze, ewent super, dzieki zdobytym PD szybciej zdobylam 96 lvl, a zdobyte SG tez pomogly mi kupic wreszcie zlotego osiolka, chociaz drogi, ale trudno, nie ma co zalowac, zupka sie gotuje, zal mi troszke tych, co niemogli skorzystac z tych prezentow, wiekszosc pracuje, ale niestety, real wazniejszy, farma, to tylko fajna spokojna rozrywka, chociaz przyznam, czasami stres daje znaki, zwlaszcza przed ewentem, teraz farma posprzatana, spokojnie czekamy na kolejny ewent,
    dzieki BP,;)
    Pozdrawiam, milego dzionka;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.