Opinie Królowa karnawału 2026

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Z drugiego Piccolo Bajkowe źródło. Więcej nie biegam z koszykiem za małpą.

2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja jeszcze kilka razy pobiegać muszę by to drugie piccolo wybiegać :music: i może to zagadkowe drzewo ,,Gwen,, bo topola biała jeszcze na moją farmę nie zawitała
    ----
    a teraz się pochwalę ..walentynką,, którą dziś od skrzynkowej Losowości dostałam

no chyba jednak ta Losowość cośkolwiek mnie lubi kiedy taki prezent dała :p

3. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Czasem te skrzynki potrafią zaskoczyć. Wielkie drzewo miałam dwa razy ze skrzynki XI.
    To teraz tylko oczekuj florenowca. Szczęścia lubią chodzić parami!

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Po południu zgarniam ostatnią skrzynkę z bonusami z misji, dorabiam 2 koszyki w młynie i koniec eventu. Wszakże zużyłam bonus +300% ale dzięki temu nie muszę się męczyć do końca eventu tak jak to było z lampionami.
    Event w miarę prosty i przyjemny ale mam nadzieję, że ostatni na bahamaramie. Przynajmniej na razie.

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Misje w całości ukończone ...ale sieję dalej może coś fajnego z sadzonek wyskoczy?

nikolabln, hiacynta oraz twardy81 lubią to.
  6. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Hej ludzie. A skąd nabraliście dmuchane kordelasy? Bo ze 132 hodowli ledwo połowę kordelasów uzbierałem. Królowa zawsze miała pomóc uzupełnić zapasy a nie je drenować do zera...

nikolabln i hiacynta lubią to.
  7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja miałam tylko połowę, starczylo na dwa zadania w spółdzielni. Zgarnęłam większość koszyków z misji, resztę dorobiłam w młynie. Więc nie musisz mieć tych szabelek na ful.

nikolabln, bogusiania oraz michal01096 lubią to.
  8. TakaJa

TakaJa Okazjonalny autor

To samo, w ogóle nie warto. Na 200 hodowli 28 kordelasów, straciłam tylko SP, bo nawet farmarek nie wyleciało za wiele.

9. d_anulka

d_anulka Nadzorca forum

U mnie Królowa Karnawału skończona. Trochę koszyczków z misji, trochę z młyna. Rekord talarów podczas jednego przejazdu, to 60. Chyba nie jestem najlepszym łapaczem ;).
    Picolo dało Wielozadaniowca i Bukiet kwiatów :).

10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

U mnie też koniec.
    Z dwóch pikolaków dwa razy kwieciste.
    No nie doczekam się tego opryskiwacza ani dyniowego, o florenowcu nawet nie wspominam.

11. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Dzięki za odpowiedzi. To nie robię na całość misji. :)

12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jakiś lepszy sort drzewek z eventu i z kalendarza mam bo na 4 wystawione Niebieski Bananowiec, Filodendron, Tessemania (czy jakoś tak) i Uvariopsis XXL :D A z tych z farmy dwa Klony Cienkolistne

Ostatnie edytowanie: 15 lutego 2026
  13. Ewelina091989

Ewelina091989 Czeladnik forum

a zastanawiam się, czy jak nie wydam gwiezdnych talarów w tej misji, przejdą i w kolejnej będę mogła nimi coś kupić?

nikolabln lubi to.
  14. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

nie, talary nie przechodzą

wio3 i bogusiania lubią to.
  15. d_anulka

d_anulka Nadzorca forum

Doczekasz się. Mnie, po kilkuletniej nieobecności na farmie kwieciste czy nieumarły cieszyły jak teraz, nieprzymierzając, cieszyłby Skarb plażowy ;). I na początku też wydawało się, że szczęście się nie uśmiechnie. Potrzebowałam roku codziennej orki, brania udziału w każdym evencie, żeby dostać 4 opryskiwacze (piąty był w jakimś podarku przeprosinowym od BP).
    Tylko ta losowość wkurza. 8)

I to jest farcik, gratuluję :D

W temacie: mimo, że skończyłam event, to sieję romantyczną różę, bo moja Królowa teraz zaczęła mi sypać talarami tak, że dostaję w prawie każdym przejeździe po 50 i więcej :inlove:. Więc jeszcze zbieram na skrzynki albo zagadkowe.

16. twardy81

twardy81 Komisarz forum

Pnącze zdobyte finito

17. Ewelina091989

Ewelina091989 Czeladnik forum

dziękuje

nikolabln lubi to.
  18. klonek68

klonek68 Generał forum

Jak by tak jeszcze klej do naklejek leciał od królowej to by było super....przygarnął bym każdą ilość;) mam duże braki do uzupełnienia czerwonego albumu

19. Kala

Kala Stary wyjadacz

Pnącze zdobyte :) teraz jeszcze sieje, ale chyba do Piccolaca nie dojdę..

nikolabln i hiacynta lubią to.
  20. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Event również mam skończony, 2 piccola wystawiłam dopiero dzisiaj, będę zdziwiona jak coś fajnego.
    Powodzenia walczącym:)