Opinie Królowa karnawału 2025

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zagadkowe drzewo "Mały Wóz"

2. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

mam 67/60 ale robię dalej żeby jeszcze połapać gratisów. Ze skrzyni nieumarły skarb

3. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

34/60. Teraz blokują wylotki, badyla jeszcze 3000 brakuje do końca misji. Skończyło się 200%, ale koło dało 100

4. mjanakiewicz

mjanakiewicz Naśladowca mistrzów

Też uważam, że "koszyczek" jest jakiś biedniejszy. Kiedyś zawsze był pełen (z górką), teraz mimo że łapię wszystko wygląda mizerniej.
    Zgodnie z waszą sugestią, obserwowałem punkt, z którego "wypadają" nagrody przy żaglu.
    Faktycznie część nagród pojawia się na chwilę i znika. Wygląda to tak, jakby sam żagiel je przyblokowywał..

Może to jest powód, dla którego część nagród nie dolatuje do koszyczka, tylko znika już na starcie?

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dziękuję pięknie za odp.

6. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Skończone z górką :) Ale że można łapać więcej, to łapię. Z picolaczka chomicza, więc tak sobie. Zagadkowe póki co w pasku. Wystawię hurtem wszystko. U mnie wylotki z jednej nocy, z wspięgi i kalczocha, bez ciastka czekoladowego, poleciały nad podziw dobrze, reszta z romantycznych róż, czyli przy okazji. Od jutra łatam braki na wyspie :)
    Miłego niedzielnego wieczoru wszystkim!

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kazak9 - Twój post, który zupełnie nic nie wnosił do tematu wątku usunęłam.

Pomimo urlopu i choroby event skończyłam. Trochę dzięki temu, że ze sklepiku nie ma nic ciekawego do wzięcia(dla mnie). Zrobiłam 65 przejazdów i teraz myślę, co z tymi talarkami zrobić.
    upload_2025-7-6_20-19-8.png
    Skrzynie z bonusami już wykupione.

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

75 gier, koncze ten nierowny pojedynek
    min ilosc GT z gry = 0
    max ilosc GT z gry = 35
    coraz czesciej zastanawiam sie nad dalsza gra i nieobliczalna niesprawiedliwoscia losowosci

9. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

Fajrant. Z pikolaka zabawa w wodzie, nie najgorzej, bo daje duzo PD i potencjalną szansę na złote zwierzę. Robię dalej, żeby wykupić pozostałe skrzynie i sadzonki, póki mam 100%. Więcej takich eventów by mogło być, ale szkoda, że nie rzuca CMJ, kuponów, SP, imprezowych ani skrzyń bonusów, albo czasami pikolaka

10. MOD_Zła

kazak9 - gracze Ci pomogli, ale Ci nie pasowało.
    Jeżeli uważasz, że ja popełniłam błąd usuwając Twoje wpisy, to zawsze możesz napisać na mnie skargę do Pomocy Technicznej - link jest pod ramką gry.
    Jeżeli uważasz, że ktoś z graczy obraził Cię w swoim wpisie to skorzystaj z opcji "raport"
    Przypominam, że istnieje cos takiego, jak Regulamin Forum i wystarczy się do niego stosować, żeby nie było nieporozumień.
    Twój kolejny post również usunęłam.

11. MOD_Zła

bogusiak80 - Twój post, który był przyczyną nieprzyjemnej dyskusji usunęłam.
    kazak9 - Twój kolejny post usunęłam i więcej upominać nie będę.
    Jeśli masz jakieś pytania, problemy, które nie są związane z bieżącym eventem, to zapraszam do działy Pomoc lub Pomocy Technicznej.

12. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Dziękuję

13. bogusiania

bogusiania Weteran forum

80 rozegranych mini gierek, faktycznie nie cieszą już tak, jak dawniej, te skąpe ilości nagród, głównie cukierków. Na pocieszenie z zagadkowych zagród "Kalahari" wypadła 1 x zagroda dla mundżaków, na tapiry i gronostaje muszę jeszcze poczekać. Sieję dalej i zbieram na resztę skrzynek. Powodzenia dla jeszcze zapracowanych w pocie czoła farmerek i farmerów :)

14. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

rozegranych 103 gierki calkowite zakonczenie ewentu
    pozdrawiam grajacych

15. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

kszyk z gumy wszystko mi ucieka:(

16. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Te koszyki w ogóle jakieś takie dziurawe są w tej edycji. Królową inflacja chyba dopadła, raz , że jakoś tak skąpo rzuca darami, to jeszcze zanim te fanty dolecą do koszyka to znikają po drodze, a jak już dolecą, to z kolei w koszyku też znikają i tak ledwo co się tam łapie :sleepy:

17. rysio

rysio Półbóstwo forum

wystawilem 5 zdobyte "prawdopodobne gronostaje" i otrzymalem 5 bobrow pomaranczowych, ale sukces, ale szczescie, super losowosc, dziekuje BP

18. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Czy jest post który podpowieada co jest cennego za GT ?Jeżeli nie ma to co kupić ? do wydania 1800

19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Najlepiej to co nam najbardziej odpowiada - bo tu dla każdego jest ,,cenne,, coś innego , więc trudno doradzać czy podpowiadać.
    Mnie najbardziej odpowiadało drzewko cypryśnika bagiennego i uvariopsisa więc wzięłam w pierwszej kolejności, a za pozostałe talary trochę zagrodowych i drzewnych tajemniczości :music:tylko póki co nie mam gdzie wystawić więc w pasku sobie posiedzą i może trochę więcej potencjału nabiorą na coś lepszego od bobrów w pomarańczu czy jakich warsztatów w żółci :p
    A nie nie, to nie inflacja tylko... jak mi tu Mietka powiada tym razem nasi bogowie wysłali Królową w objazd nie tylko pod opieką Ministra Skarbu ale i Nadzorcy Królewskich majętności - bo jak co niektórzy jeszcze pamiętają z pierwszą wizytą na farmy Królowa sama przyjechała , ale była zbyt rozrzutna , więc już w następną podróż ( i kolejne) bogowie jej owego Ministra przydzielili , Widocznie jednak nie do końca wywiązywał się ze zleconego mu obowiązku pilnowania to tą razą i ów Nadzorca został jej przydzielony - on widać tam za tym żaglem siedzi i gdy tylko Jej Królewskość zbyt obficie tymi dobrami rzuci to wyłapuje co lepsiejsze xD a szczególnie talarki - musi je łobuz do swojej kieszeni chować inaczej nie byłby aż tak skrupulatny w owym pilnowaniu xD:cry:xD Kto wie czy w przyszłości to już nie tylko sam Minister i Nadzorca czy też Poborca do nas zjadą , a my zamiast łapać to będziemy musieli rzucać swoje dobra do tego rydwanu :p tak że już od dzisiaj trzeba by zacząć jakie cukierasy i inne frykasy gromadzić , by być przygotowanym na ich wizytę:p

20. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

w tak zbankrutowaną królową to ja więcej nie zagram z pikolaka nieumarły a z 5ciu potencjalnych gronostajów tak samo jak u rysia 5 pomarańczowych bobrów:( (w pasku już 177 jest)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.