Opinie Królowa karnawału 2025

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [andy74]

[andy74] Zaawansowany

Piccolaka ja stawiam na obszarze latarni morskiej. Na drugi dzień można go już użyć ( ma trójkąt z wykrzyknikiem ). Można go zbierać chyba 20 razy - daje +2 do roślin. Ja go zbieram tylko kiedy trzeba dużo siać. Mam go chyba ze 4 miesiące i zostały mi 3 zbiory.

2. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Czy działa tylko gdy się uruchomi ręcznie , czy przycisk obok kombajnu też go uruchamia ?

3. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Tylko ręcznie kombajn nie działa bo używasz tylko kiedy Ty potrzebujesz zwiększyć plony.To jest item do zadań specjalnych i używamy go w momencie kiedy chcemy szybko skończyć event lub koło całkowicie zawiedzie

4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ten przycisk z czerwoną czapeczką (obok ,,kombajnu,, ) też go uruchamia, więc lepiej go nie używać tam gdzie mamy dyniowe, opryskiwacze i inne tego typu itemy z ,,+,,

5. bogusiak80

Dzięki ,że podpowiedziałaś bo prawie nigdy nie używam tego przycisku wyjątkiem jest Wybieg dla zwierzaków:)

6. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Chciałam trochę podgonić eventówkę, ale moje koło jakieś zepsute albo focha strzeliło -.-:( kręcę i kręcę i kręcę i ani jednego bonusu :cry: nawet się pokazać nie chcą buuu

7. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Czy żółty kokos dający +2 działa na roślinę eventową?o_O

8. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Z piccolo opryskiwacz jest ok.TS-y drzewek same starocie o mundżaku dalej mogę tylko marzyć.

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Też go tylko na wybiegu używam, ale raz się zdarzyło że Mietka od prawej strony do kombajna wsiadła i w pośpiechu kolanem o owego przyciska niechcący zawadziła skutkiem czego 4 opryskiwacze skosiła :p trzeba było i piątego poświęcić i biegusiem z siania na szybką akcję rozrodczą łąki ,,poprzestawiać,, wyciągając wszelkie ptactwo i zwierzynę dla których cokolwiek paszy było - od tamtej pory już zawsze od lewej wsiada i kolana pod brodę podciąga by jak najdalej od tej ,,,czapeczki,, trzymać xD:cry:xD

O ile dobrze pamiętam to on chyba tylko na warzywa na wyspie działa

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Połowa do pnącza.
    Jest na bogato.
    25 gier - 580 GT.
    Znakomita większość to 15 GT za przejazd.
    Oj, zaszaleję w sklepiku.

11. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

u mnie 56/60, z talarów wykupiłam dużo skrzyń a także drzewo dicaprio bo miałam tylko jedno a teraz jest mi potrzebne.

12. Pryku

Pryku Weteran forum

24 gierki - 545 GT ;d To az dumny jestem ze tylko gierke mniej od Naszego Speca :D Czasu jeszcze sporo ale to jak wiecie roznie bywa

13. bogusiak80

Ja Opryskiwaczy nie widziałam od lat.Nie wiem dlaczego mnie omijają.Nie chcę Cylindra Iluzjonisty,Poszukiwaczy Skarbów -chcę Opryskiwacze i Dyniowe.Dlaczego nie można ich kupić tak jak JC.W ograniczonej ilości ale niech udostępnią do kupienia.Paszy Ci u mnie dostatek na wypadek zdobycia Opryskiwaczy.

14. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

34 razy latałam z koszyczkiem :p, chociaż czasem gra się zacina , 850 GT ale w sklepiku jeszcze nic nie kupiłam , drzewko które mnie interesuje to fikus dusiciel jeszcze takiego nie mam , ale to jest tylko w zagadkowych drzewkach a tam działa losowość :cry:więc się jeszcze zastanawiam co by kupić , czasu jeszcze sporo . Pozdrawiam wszystkich życząc miłej zabawy 8):)

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2025
  15. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Jeszcze 9000 zielska i event ukończony ale już jestem szczęśliwa z 5 szt "Karo" mam 2x gronostaj, mundżak, mors kolejny i cos tam małoistotnego więc już jest super. Jak dla mnie już jest super:inlove:

16. wirus70

wirus70 Forumowy żółtodziób

witam ...ja po wolutku tuptam...skuteczny brak wypadajek..mam prośbę,czy ktoś mógłby podesłać maskę tiki ..mogę podesłać coś innego np .chutneja..bardzo proszę..dziękuję i pozdrawiam

17. klonek68

klonek68 Generał forum

No to u mnie od godziny kręcenie kwiatka się odbywa ,nie pomaga przelogowanie ani zmiana przeglądarki:cry: ......jakoś ruszyło , to chyba te przez upały ;)

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2025
  18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie pikolaki dojrzewają pod latarnią. W przypadku gdy wykluje się item z plusem, np. dyniowy prezent, kosiarz trawy czy opryskiwacz, nie można ich przenosić na inną łąkę, bo stracą ładunki. Te itemy zbieram tylko ręcznie, tylko te które w danym momencie potrzebuję.
    Sprawdź w pasku.;) Można je było zdobyć nie tylko z pikolaków.:)

19. kecaj6508

kecaj6508 Młodszy ekspert

U mnie już 72 gry rozegrane...

20. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Pnącze zdobyte, została mi ostatnia diamentowa misja i koniec. Sieje dalej pod wypadajki bo rozpędziłam się z rośliną i mam jeszcze ponad 10 tysięcy badyla :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.