Opinie Królowa karnawału 2025

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Siałam na dwóch łąkach, w lesie i na plantacji. Po rozmnożeniu na dużych polach, przeszłam na małe, do cmj, SN i SNZ dołożyłam jeden dyniowy i 200 % z koła.
    Wylotki z warzyw z maską tiki i alchemikiem i z rośliny ewentowej, pilnowane przez jaśki.;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dlatego też robię ten event bez większego parcia na szkło:) Poza tym, to czułem w kościach, że to będzie podróba KrólowejxD:cry:xD

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Tomek od dłuższego czasu nie mamy królowej tylko podróbę,w sumie pierwsza to była Królowa Karnawału a później to już same podróbki :p :p więc nie wiem skąd takie zdziwienie,myślałeś,że wróci ....nie ..nie ..nie xDxD

Ja odpoczywam i się przyglądam 8)8)

4. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Pnącze zdobyte, 54 przejazdy zaliczone. Najmniej GT? 10. Najwięcej? 40 x1 i 45 x1. Łącznie uzbierałam 1200GT. Gram dalej, bez spiny :)

5. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] To by było na tyle.Teraz idę na zakupy.Wyjątkowo z wylotkami nie było kłopotu.Na rozpoczęcie na 1 polu posiałam Iksorę na 2 Karnegię,resztę uzbierałam z eventówki.Talarki słabo 3x55,3x45,4x40 pozostałe to 30,20,15 a nawet 5.Tak ustawili,że gdy trafi się 55 to w następnym przejeździe wypadnie między 5-15 talarów.Zakończyłam i nie sieję więcej. Powodzenia wszystkim miłośnikom Karnawału.:)

6. bogusiania

bogusiania Weteran forum

[​IMG] Do pnącza szczęśliwie dotarłam, resztę eventu na spokojnie tylko 4 mini gierki. Na wylotki zasiałam iksorę na 3 polach i z dopalaczami, 1 ciastkiem z masłem orzechowym i 4 JC zebrałam 531 koszyków. Na Kryształowych Wodospadach miałam same drzewa, ale uzbierało się ich na tyle, że mogę tam też siać eventówkę. W sklepiku 1230 GT, najwięcej wypadło 50 szt., wszystkie wymienione tam drzewka akurat mam, więc kupię tylko zagadkowe zagrody i kupony na kombajn. Jak uzbieram więcej GT, to chętnie przygarnę resztę skrzyń. Powodzenia dla jeszcze walczących i gratki dla tych, którzy już skończyli :)

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2025
  7. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Niby Królowa się uśmiecha, ale jakoś tak mało rzeczy do koszyczka rzuca.
    Mój koszyk niby duży, szeroki, ale dziurawy jakiś się zrobił.
    Zawsze był jakiś wybrakowany, ale tym razem to już przesada.
    Łapie GT, cukierki i inne fanty, a w tabelce pustki.
    Niestety jak zwykle gra przycina się w połowie rzutów i muszę szukać myszki gdzieś na belce, a Królowa dalej się śmieje, tym razem chyba ze mnie, że łapać nie umiem.
    Najważniejsze jednak zdobyte!
    Topola osikowa moja!
    Jeszcze tylko pnącze i może Królowa dalej na karnawał jechać...
    Macie jeszcze na kole jogina?

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Koniec :D

skrzynka piccolo inwazja robali

ogólnie co to jest co to za edycja słabizna -.-:wuerg::cry:
    słodyczami nawet skąpiła :sleepy:

talary ? nie ma co liczyć że się złapie więcej :(
    wartość przypisana -średnia ok 22 talary na przejazd
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

no nic
    misja zrobione do 4 zadania srebrnego
    wpadło trochę talarów / skrzynek z bonusami / sianogroszy
    pnącze jest
    nowe drzewko wykupione

9. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

zgodnie z ogłoszeniem powinien być. Ja za mało kręcę, żeby potwierdzić.

Gratuluje tym, którzy skończyli event :) Powodzenia z TS-ami :) U mnie wpadł fikus dusiciel, 2x mundzak i 1x gronostaj, więc jestem zadowolona :)

10. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Event niby skończony ale sieję dalej,sklepik jeszcze nie wykupiony ;) może i szału karnawałowego z królową nie ma xDale karnawał w lecie to i nagrody letniexD

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No niestety ... aż przykro to pisać, ale...
    Liczyłyśmy z Mietką na trochę korzyści
    a tu u Królowej bieda z nędzą piszczy :(
    Pewnie przez to bogi zmiany wprowadzili

lecz nową grafiką ich nie przysłonili - (tej nędzy i biedy)
    Niby cuksów krocie winno być w tych ...pakach
    a tu ledwie tyle coby kot napłakał
    Cała reszta także mocno okrojona
    i dzisiaj Królowa to już nie jest ona
    I królewskie miano aż jej nie przystoi ...
    pora by w lamusie bogi jej pokoik
    jaki wynaleźli by tam spoczywała
    i nam się po farmach więcej nie szwędała -.-

- zaczęłam robić to i skończę , ale jak za kolejnymi odwiedzinami ta sama bieda z nędzą będą Królowej towarzyszyć to bez żalu odpuszczę i ciekawsze zajęcie sobie na farmie znajdę .
    Jeszcze około 6 i pół tyś. róż kwiecia mi brakuje by zakończyć misję, a tym samym i tą ,,zabawę,, , więcej siać nie będę bo (jak dla mnie) nie warto - i własnych zasobów używać tutaj nie warto , sieję więc tylko na wodzie.
    U mnie ta wartość na przejazd nieco większa i z 34-ech przejazdów 25 i pół talara wychodzi średnia - na razie starczyło ich na cypryśnika bagiennego i 2 sztuki zagadkowej ,,Karoo,,

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

pnącze skusi :p

ale ogólnie lubię samo lataniem z koszyczkiem
    tylko z edycji na edycję mizerota straszna nawet cuksów skąpili :sleepy:
    nie robiłam całej misji
    ale zasoby zużyłam by zaoszczędzić kupony

średnia się wyrówna ;) jeszcze wszystko przed Tobą

14. mahartka

mahartka Baron forum

brakujące drzewko wykupione :) zobaczymy ile talarów uda się uzbierać i wtedy pomyślę co by tu wynieść ze sklepiku ;)

15. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie wiem czy jestem ewenementem wsrod graczy, ale spytam:
    -czy ktos mial (a jezeli TAK to jak czesto) zeby krolowa w czasie jednego przejazdu nie wyrzucila ani jednego gwiezdnego talara?
    ukonczylem misje z 26 koszyczkami i z tej puli 3 przejazdy byly zerowe

16. dembowyskwer

dembowyskwer Czeladnik forum

Nie najmniej 10 talarów

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Miałam chyba ze 3 przejazdy (a może i 4) po 5 talarków , ale ,,zerowy,, jak dotąd mi się nie trafił
    zaś u mnie max - 50 GT - tylko raz udało się wyciągnąć

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2025
  18. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Proszę wytłumacz co to znaczy ,, dołożyłam dyniowy ,, czyli gdzie trzeba postawić piccolaka by gdy wypadnie dyniowy to go uruchamiać ?? Lub jak inaczej .

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdziekolwiek. Jest to item, który działa na wszystkie poletka siewne, wszędzie:)

Ten event jest tak fascynujący, że od rana róża jest niezebrana na polach i - o dziwo - bardzo mi z tym dobrzexD:cry:xD

20. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Piccolo można ustawić w dowolnym miejscu na farmie ale w praktyce stawiamy w miejscach gdzie mamy itemy omijając pola siewne.Nie musi stać na polu na którym siejemy i tak będzie działał. Ma 20 ładunków ,które uruchamiamy kiedy jest potrzebny.

Z Piccolo od Królowej Bajkowe źródło.:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.