Opinie Królowa karnawału 2025

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Czym bardziej wczytuję się w opinie eventowe tym bardziej jestem w szoku:eek: czy gracze to same staruszki wiecznie narzekające>:(. Co event to czytam wieczne narzekania i to tych kilku tych samych graczy a po kilku dniach trwania eventu ich uśmieszek sorki za słowo głupawy-.- "event ukończony" trochę to śmieszne. Wydaje mi się, że ten watek powinien dotyczyć opinii gram, robię nie gram nie robię. Wieje tu straszną nudą aż nie chce się czasami czytać przepychanek słownych wiecznie tych samych graczy. Dziękuję osobiście tym graczom którzy wyliczą co i czego potrzeba i poradzą o atrakcyjności pnącza czy też ewentualnych nagrodach.
    ;) osobiście posieję, pozbieram co wyjdzie to wyjdzie sa wakacje pogoda u mnie za oknem w tym momencie na termometrze mam 35:inlove: Przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale serio na tym to polega aby wiecznie narzekać, cieszmy się tym co mamy. Więcej pogody ducha, do dzieła. Pozdrawiam:inlove:

2. IZABELA2504

IZABELA2504 Zaawansowany

Ten brak super paszy może wynika z tego, że na horyzoncie już event hodowlany i nie chcą, żebyśmy się za bardzo przygotowali ;) Ja robię i tak, zawsze to coś wpadnie

3. konopielka123

konopielka123 Nadzorca forum

robiąc całą misję
    27000 roślinki
    1471 wypadajek
    i po robocie.
    kwiecistych z misji 65+1 darmowy to nie trzeba kręcić nic w młynie aby skończyć event, chyba że nadprogramowo dla talarków......

4. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Wyślij sówkę, to podeślę ;)

hiacynta, dantic3 oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Drzew nie ruszam, za dużo dłubaniny z ustawianiem tego na powrót. Zwierzaki i warsztaty zwinęłam na poczet małych pól. Oprócz całej plantacji, która u mnie na co dzień pełni funkcję siewną, mam jeszcze 215 pól dodatkowo z pozostałych plansz. No zobaczymy jak mi to pójdzie. Główny cel to u mnie jak zawsze pnącze :p

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No ja dalej nie robię-na wodospadach i plantacji nam manty i drzewa a w lesie co prawda mogłabym robić ale z jednej polany by nie było sukcesu...Przeżyję ten % z galązki,nie mam aspiracji do TOP farmerów z PD.Moje,teraz,ok17-20 mld mi całkiem wystarczają 8)

7. tema52

tema52 Okazjonalny autor

czy i gdzie można kupić drugą i więcej menażerii bo chyba nie wiem proszę o pomoc

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  8. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Jeśli masz tylko jedną - tą z Dębu Mądrości za gwiazdki - to kolejną można kupić w czerwonym koszyku (tam gdzie kupujemy zagrody) za 299 florenów
    - podobnie manufakturę i ogród dendrologiczny ( ten tam gdzie drzewa kupujemy)
    Noo... skoro Dożynki mamy w listopadzie , a raz to nawet w styczniu , to odwiedziny Królowej w lipcu są jak najbardziej normalne - zwłaszcza że w tym okresie odbywa się letni festiwal karnawałowy w Rotterdamie - Królowa pewnie tam się wybrała , a że farmę ma po drodze no to i do nas przy okazji zajedzie na gościnne występy :p
    Mietka to już się nie może doczekać i chyba dzisiaj spać nie pójdzie tylko na Dębie koło Jaśka przycupnie i będą razem wypatrywać rydwanu Jej Pirackiej Królewskości xD
    ma mi dać znać jak kurz na horyzoncie się ukaże coby pozostałe Jaśki miały czas do ostrego dyżuru się przygotować xD:cry:xD
    ale to jeszcze nie teraz więc... w przeciwieństwie do Mietki ja idę spać i wszystkim , którzy jeszcze po farmie ,czy forumskim lesie się snują,
    to samo zalecam :p trzeba być wypoczętym na wizytę tak dostojnego gościa , a zatem
    Dobrej nocy Farmerzy

9. Mastiff41

Mastiff41 Czeladnik forum

Witam ja zrobię na wszystkich trzech lokalizacjach. Będzie okazja zrobić trochę porządku. Pozdrawiam

10. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

U mnie na targu tych ciastek nie ma wcale. Zajrzę do piekarni i coś upichcę w takim razie.
    PS
    Podesłałam Ci jedno :)

11. karol540

karol540 Forum Pro

był przepis na ciasteczko z masłem orzechowym tego nie mam
    jak to można to zdobyć

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

teraz chyba nie do zdobycia 8) ale czy na pewno masz 5 poziom w piekarni ?Ja właśnie męczę piekarnię na 4 lvl ale nie wiem czy ten przepis mam xDxDxD

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja mam poziom 5 w piekarni ale tego przepisu nie ma w standardzie. był do zdobycia kiedyś, ale miałam przerwę ok 2 lata

14. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Oczywiście, że biorę udział bo jakoś ten event jest moim ulubionym...pomijam brak super paszy ale nie ma co się zniechęcać:D:D oby wypadajki były zgodne z moją wolą to będzie git :p:p

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Przepis na ciasto z masłem orzechowym mam na piątym poziomie piekarni

16. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Ten przepis, to była jedna z nagród do zdobycia (wykupienia) w evencie Piekarnia miłości z 2024 roku.

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A żeby go tam mieć trzeba było najpierw zdobyć - w ewencie ,,Piekarna miłości,, (luty 2024r.) dano nam go w nagrodach - można było wtedy i przepis na chiutneja zdobyć .
    U mnie na targu tylko 3 pojedyncze sztuki do kupienia w tym jedna za prawie półtora miliona o_O na szczęście nie mam potrzeby kupować - i używać bo jedno ciasteczko raczej nie da jakichś większych wypadajkowych korzyści - bardziej liczę na moją małą gromadkę jaśków , a jak się na start spiszą to już za godzinkę się okaże

18. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Witam farmerska brac,
    Krolowa na nas czeka,
    ruszamy w pole, nawet gumowcow nie potrzeba, slonko nam pomaga
    powodzenia

19. karol540

karol540 Forum Pro

mam wszystko zrobione w piekarni i reszcie na 5 ale też miałem mała przerwę od gry
    i teraz tego jak nie dadzą nie będę miał czy mi to jest do czegoś potrzebne nie wiem na razie
    ale zawsze by się przydał

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie miałem na Wyspie praktycznie nic (a byłem święcie przekonany, że posiałem ostatnio karnegię), jedynie drzewa na Kryształowych Wodospadach i dostałem 70 wylotek - tragedii nie ma:p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.