Opinie Królowa Karnawału 2024

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

U mnie 25 łapanek dało 845 talarków.

Średnia talarowa wychodzi 30 szt na łapankę i na podstawie tego będę planował zakupy.

2. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

71 rozegranych gierek. Jeden raz trafiło się 60 GT. Czasami 50, 45, a najczęściej po 30. Jeden raz 15. Jeszcze posieję trochę z użyciem SN, dopóki działa bonus z 3 dyniowych. Potem tylko woda i zwykły nawóz.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Po zbiorze chilli z jednej łąki i romantycznej róży z pozostałych dwóch (myślałem, że dłużej mi się zejdzie poza domem a potem sobie uświadomiłem, że badyl z wodą i nawozem rośnie tyle samo) stan koszyków 481/1270 albo mniej. Pierwsze zadanie w misji za mną:p

EDIT: Zapomniałem, że ostatnie imprezowe zużyłem w ostatnim evencie... Ale na szczęście koszyki wypadają dość dobrze;) Jak badyla mi zabraknie, to użyję bonusu na uprawy 100%, ale raczej to nie będzie konieczne:)

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2024
    tereska1108, hiacynta oraz Matisiek200 lubią to.
  4. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Powoli do przodu. 3 misje skończone, zostało wysiać 11k rośliny i uzbierać 600 wypadajek. Chyba się uda z tymi wypadajkami.

5. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Roślin ponad stan, ale wypadajki lecą kiepsko.

6. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Czy można kupić ciastko z masłem orzechowym na targu? Nie widzę go, nawet wyszarzonego ze stanem 0. Czyżby tak jak z maską Tiki, nie do dostania? Ciekawe jak wpisuję i są wszystkie warsztaty widać, jak wchodzę na pierkanię, lub inne, pojedynczo: nie widać, hmmm...........

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie można kupić. Jest 1 sztuka

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Można ją mogę wystawić a na targu nikt nie sprzedaje

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

10. MiszkaM

11. ania12355

12. hlnrys

U mnie też nie ma:

Czy z rzemiosłem nie jest tak, że jak nie ma ofert , to po prostu nic nie pokazuje, nawet szarego?
    Albo kolejny błąd.:(

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ciastko będzie ;)

14. hlnrys

Znalazło się, szare.
    Człowiek zachłanny chciałby od razu ciasto, a to tylko ciastko.
    Dzięki za sprowadzenie na ziemię.

15. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

U mnie jest na szaro, ale jest :p

16. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja też mam na szaro, zero ofert. Osobiście nie lubię wystawiać towaru jak nie ma żadnych ofert, bo nie wiem jak wycenić, nie mam porównania ;)

17. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

u mie wogole nie ma nawet nie moge wystawic maski do sprzedazy

18. MiszkaM

Takie cuda, piekarz nie ma ale całe rzemiosło już może oferować.[​IMG] [​IMG]

19. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Rozegrałam 30 gier, wszystkie koszyki uzyskałam z misji, nie kręciłam kołem. W misji jest do uzyskania tylu koszyków ile jest potrzebne do rozegrania gry. Zdobyłam 955 GT czyli wychodzi słaba średnia ok. 32 GT. Brak refleksu i ślepa już jestem. Ponieważ wykorzystane mam już wszystkie bonusy czekać muszę dłużej na wzrost romantycznej róży. Jutro dokupię SN to przyśpieszę. Zastanawiam się co wykupić w sklepie i chyba zdecyduję się na pnącza i coś tam jeszcze, nie myślałam co.

20. ania12355

Można nie mieć uruchomionego żadnego rzemiosła, a na targu można kupić.
    Błędne wyświetlanie targu może być powodem nadmiaru ciastek.Także wgrywaniem czegoś przez BP i wtedy warto czyścić te znienawidzone ciacha.
    Nie burzcie się ,ale to prawda.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.