Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Goździk - woda + obornik + SN + runa + uszlachetnienia bez reszty u mnie rósł 18h i 48 min (z minutami +/- bo nie pamiętam dokładnie) na super polach.

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tyle to i ja wiem tylko ja go nie mam więc wiesz 8)
    dzięki :)

3. alexander56

alexander56 Generał forum

• Celem głównym jest rozegranie 36 mini gier, za co otrzymamy naklejkę, rząd Cudownego Pnącza i pakiet itemów. Do produkcji 35 kwiecistych koszyków na słodkości (1 otrzymamy za darmo) potrzeba 8750 x romantyczna róża oraz 875 x koszyk słodkości. Ilość ta może być mniejsza, ze względu na możliwość zdobycia kwiecistych koszyków w mini grze wobec tego nalezy rozumiec iz bedziemy zbierac kwiecistym ;)

4. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam przed eventowo. Poczytałam trochę wasze posty i postanowiłam również spróbować szczęścia na kole fortuny. Udało się wykręcić 100 % do stodoły na 24 godz. i 100 % PD/TPD ze pezez 3 godziny. Teraz mogę tylko czekać na rozpoczęcie eventów (mam nadzieję, że bez problemowe) oraz liczyć na dużą ilość koszyczków.

5. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Tak właśnie chciałam zrobić 8) wchodzę dziś koło 12 na farmę a tu zonkxD:wuerg::cry: posiana rzeżucha:p:wuerg:xD:cry::cry::cry::cry: wieczorem sobie dosiewałam drobnicę i poszłam spać przekonana że zasiałam włośnicę na wypadalce:oops:xD>:( No to czekam na cebulę podlaną SP + dopalacze;):p:cry:

aankaa_66 lubi to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

myślę że rzeżucha lepsza na wypadalce niż cebula xD :cry: jesteś mistrz!

aankaa_66 lubi to.
  7. Daisy44

Daisy44 Generał forum

taa zwłaszcza że cebuli SP też raczej podlać się nie da xD:p Jeśli już to SN;) chyba się jeszcze nie obudziłam hehxD Ale mam do jutra 100% ze :D:inlove:stodoły no to jednak ta włośnica na polach by mi się bardzo przydała:):p

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to chyba takie zadośćuczynienie za poniesione straty :D moralniak :cry: xD nadgonisz nie ma się co martwić :)

Daisy44 lubi to.
  9. danusias23

danusias23 Książę forum

No hmmm królowa już jest a ja się pytam: gdzie mój gratisowy kwiecisty koszyk???>:(

Widełki3 lubi to.
  10. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

U mnie też nie ma:cry:
    Zwykłych koszy 214 na początek.

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a kto mi zakosił mój koszyk kwiecisty ???? >:( >:( >:(

zwykłych koszy na stanie 192

na baśce już rośnie kolczoch za 8h zbiór

olgs3 i Widełki3 lubią to.
  12. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

U mnie też nie ma. Oj chyba coś nie pykło, a ostatnio dość często nie pyka.

kufynka lubi to.
  13. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

U mnie też nie ma koszyczka gratisowego.

14. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Już jest oficjalne info że gracze nie dostali koszyka i nad tym pracują

15. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. no i zaczęło się. na start mam 286 koszyków co chyba nie jest źle. poczekam jeszcze na ten gratisowy i trza spróbować. powodzenia i samych dodatkowych koszyków od odmienionej królowej.

16. danusias23

danusias23 Książę forum

Miałam na dzikiej polanie same warsztaty i zagrody, sypnęło medalami że ho ho. A pytałam moderację, czy słaba wypadalność tyczy się tylko upraw, czy zagród i warsztatów też. Niepotrzebnie likwidowałam 2 łąki z długimi zagrodami :mad: poszła pasza i stracone medale. Nie mam nic do pracy modów ale zostałam wprowadzona w błąd -.-

A w temacie: 224 koszyki.

17. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

też nie mam gratisowego koszyka

18. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Z goździków i melonów 186 koszy wypadajek :)

Na jednej wyspie były zagrody i warsztaciki

19. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

298 koszy ze zbiorów <3

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ok kochani jak trafiło mi się 100% to chyba lepiej już siać na SP prawda???

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.