Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Farta pewnie trochę też, ale głównie sprawną myszkę o dobrych parametrach, spostrzegawczość, mentalnego zeza rozbieżnego (gracze zrozumieją, o czym piszę), pewną rękę, niezły i solidnie wyczyszczony sprzęt... no i możliwie jak najszybszy plus niezawodny net. W tym kontekście warto wymordować zalegające tu i tam ciasteczka (ale to takie nudne zajęcie, wiem). A najlepiej się łapie na totalnym luzie, spina dramatycznie wzmaga ryzyko niepowodzenia.
    Takie sobie skromne wymagania, nie...?
    Ech no może jednak kupię parę tych koszyczków xD
    Siać nie zamierzam, kupony mi wyszły na brakuła 8)

2. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Zapowiada sie łatwiej ale nudniej.Faktycznie to strojenie wozów było dla wielu sporą bariera, teraz każdy coś tam skubnie ale wątpie byśmy się tak obłowili.Ostatnio nie zużyłam wszystkich koszyków(mimo,ze event przedłużyli o dzień) a i tak z tego co pamiętam obłowiłam się jak głupia w ponad 200 bananów i coś ok 1000 SN ,SP farmermek tez wpadło podobnie łeeeeeeeee teraz pewnie można pomarzyć o takich łowach, ale i tak moim priorytetem są złote banany oby leciały to resztę przeboleje 8)

babydelfi i marciaaa84 lubią to.
  3. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

heh, no goździki to jednak u mnie najdłużej rosną :) więc widać Ci poniżej 90 poziomu mają marne szanse na obłowienie się :)
    to będzie moja pierwsza królowa, ciekawe jak mi się spodoba, ciekawe jak to będzie z tymi koszykami, sporo ich (wypadalców) potrzeba - na samo pnącze 875 - przy założeniu, że nie uda się złapać podczas gierki żadnego gotowca

FarmerkaAnkaa lubi to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dasz radę, goździki są bardzo dobre na wypadajki. :D
    U mnie najdłużej rosnąca goryczka, rośnie raptem godzinę dłużej.
    Poprzednie królowe były inne, trzeba było zbudować wóz karnawałowy i dopiero można było wtedy zbierać fanty, koszyki leciały tylko z zagród i warsztatów, moim zdaniem było trudniej.

toDzasta, olgs3 oraz gosiagosia60 lubią to.
  5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Widzę, że twórcy naszej gry mają niezłe poczucie humoru: dwa eventy i dwie roślinki. :) Ale ok. Niech im będzie.
    Mnie osobiście rząd chmur od Królowej nie interesuje. Spróbuję zdobyć kilka itemów, no i inne dodatkowe nagrody.
    Początek i tak spaliłam jeśli chodzi o wypadajki, bo zupełnie zapomniałam, że to dzisiaj się zaczyna i już zebrałam plony z pól. Ale zmienię znów scenerię na mojej farmie i chociaż wysieję jakąś roślinkę, która będzie rosła do tej 14.
    Niewiele to da ale zawsze coś.

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Poczucie humoru to mają, ale dowcip polega na tym,
    że w obydwu ewentach jest ta sama roślinka. :pxD

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mam szybkiego neta, komputer przecinak (czyli najnowszy system, nowe bebechy), a i tak przy ostatniej królowej cięło, że hoho. W tej edycji wystąpi moja gamingowa myszka zobaczymy jak tym razem będzie szło.

oby tym razem było lepiej. Ale 3 eventy na raz to wątpię, że obejdzie się bez wpadek.

toDzasta, olgs3 oraz gosiagosia60 lubią to.
  8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

xD Faktycznie. A to dobre!:) Nawet nie zwróciłam na to uwagi! To jeszcze lepiej. Całkiem dobre rozwiązanie. Mi się podoba.
    Mogliby tak częściej robić, jak już zamierzają nas "gnębić" kilkoma eventami na raz.

olgs3 i panoramaogrodnicza lubią to.
  9. niki1990

niki1990 Komandor forum

nie wiem, jak wy, ale ja zaczynam intensywne polowanie na banany i na koszyczki kwieciste.

MaraAcoma i olgs3 lubią to.
  10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Powiem Ci Niki, że ja nie - tzn. nie będę polowała na banany, na koszyczki kwieciste już bardziej, a nawet duuużo bardziej . . . tylko, że nie przewiduję zapełnienia mojego kwiecistego koszyka jakąś przesadnie dużą ilością tych koszyczków kwiecistych.
    Dzień dobry wszystkim :)

11. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Na imprezowym młynie wisi 100% do stodoły na 24h, czekam do 13 by zakręcić. Chciałbym trafić... marzenie :cry:
    A ja jeszcze nie wiem co będę łapał do koszyczka :p w ogóle to czy koszyczek będzie płynnie się przemieszczał o to jest pytanie xD

_Myszka30_ lubi to.
  12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja już raz tak czekałam.... i nic. Dzis zakręciłam natychmiast i jestxD

13. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Witam:)
    Czasem nie warto czekać - mi się także poszczęściło , co prawda nie za pierwszym razem ale jest :

Powodzenia Wszystkim i dużego wysypu koszyków!:)

toDzasta lubi to.
  14. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

też na niego poluję :D i też czekam do 13 :D

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

oooo masz a u mnie Daktylowiec XXL na imprezówce wisi -.- więc teraz się nie spieszę poczekam i koło 13 zacznę kręcić... jest tego 150 ale znając życie to wszystko przepuszczę i nic nie trafię :( specjalnie trzymałam na królową.

olgs3 lubi to.
  16. alexander56

alexander56 Generał forum

gożdziki ladny kwiatek a ja skromnie królowa przyjmę koniczynką mimo ze dłuzej rośnie :) nie ma co sie zastanawiac będzie co ma być ;) powodzenia życze wszystkim mającym wątpliwości :D

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Kochani wiecie ile rośnie goździk, a ile cebula (z białą niewinnością, kerstolem, alchemikiem, kupą, wodą i SN-oczywiście runa na drzewie też odblokowana plus z uszlachetnieniami wszystkimi które są możliwe jeśli chodzi o skrócenie wzrostu rośliny) na super polach??

18. alexander56

alexander56 Generał forum

plus rząd chmur żniwa 2014 zwany kasztanki - rosnie 1 sek majac na uwadze rosliny uszlachetnione w szklarni :D

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

:sleepy:Cala noc lapalam koszyczki. Teraz puscilam aktualizacje kompa. Nie wiem czy to było roztropne... Ale może do 14 dojdzie do siebie (komp ... i ja chyba też)

aankaa_66 i toDzasta lubią to.
  20. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

fanty zbierac sie bedzie do zwyklego koszyka czy do kwiecistego

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.