Opinie Królowa Karnawału 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kogucik

Kogucik Czeladnik forum

Hej,
    To jest TEN event na który czeka się cały rok. Z wielkim podekscytowaniem i zaangażowaniem wzięłam się za niego. Po pierwszych koszykach, zapał i entuzjazm mi opadły, bo już zauważyłam co się święci. Niestety tegoroczna edycja ma się nijak do tych które były wcześniej. Może na nowych graczach zrobi on jakieś tam wrażenie ( bo pomysł ogólnie super), ale na mnie?. No nie bardzo. Miałam tą przyjemność uczestniczenia we wcześniejszych zabawach. Wtedy zasługiwał na miano Królowa Karnawału, teraz to jedynie "Królowa Kawałów".

"To jest TEN event na który czeka się cały rok....tfuuu czekało się cały rok. Już nie będę czekać."

P.S. Czemu jak już coś fajnego zostanie wymyślone, to za chwile nam się to zabiera?

kasia750 lubi to.
  2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nie wiem czy mi się nie pomerdało o które itemy mi chodzi (które z którego eventu...za dużo tego na raz). Mam na myśli oczywiście siedliska kaczek...Aczkolwiekk rzeczywiście może muszę spojrzeć na to z innej strony :)

Jeśli chodzi o królową, to narzekacie, ale jakby nie patrzeć coś tam poleciało, a kto czekał do końca z mini grą to ma szczęście, boo mi początkowo słabo leciało, a wczoraj wieczorem dużo lepiej, np. z 1 gierki: 2 kosze, 6SP i inne takie ;).

Poza tym nagrody z drugiego eventu dostaliśmy praktycznie w prezencie.
    Ja nie bawiłam się w klonowanie w oazach, a event skończyłam bardzo szybko z samych wypadajek.

Jestem zadowolona z obydwu eventów, tylko z natłoku wszystko mi się zaczyna mylić, gdzie co było xD

SperanzaE i picantinio2012 lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Aj się nie bawiłam z Podrabianą Królową :( Za to się w SG i PD obłowię-mam 1386 koszyków :p

tigre, toDzasta oraz 6elka4 lubią to.
  4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Trochę się pobawiłam , pnącze jest i 630 koszyków na + . Pożegnam ją bez żalu tym razem . xD

5. danusias23

danusias23 Książę forum

Zazdroszczę wam tych wypadających koszyków, mi dziś na 9 gier nie wypadł ANI JEDEN. Nie mówiąc o 2 czy 3 koszykach w 1 gierce (nigdy tak nie miałam, jeśli już to max 1 powiedzmy co 5 gierkę albo i rzadziej). Także ogólnie lipa, słaby ten event. Więcej straciłam na SN przy bonusie + 200 do stodoły niż zyskałam. PS poradzcie na co wydać resztę talarów bo mam dylemat: nie działające perfumy czy super paszę? (kupony, banany i wejściówki, oraz największy pakiet z SP wykupiony).

6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Wzięłabym SP, która działa na 100% :)

Dybilas4, .Magda60. oraz ania1713 lubią to.
  7. patr4yk

patr4yk Naśladowca mistrzów

witam , u mnie salbo dopiero 8 koszyczkow uzytych - chociaz w sumie jestem zadowolony bo juz nie duzo i trzeci raz wejsciowki kupi , brakuje jednak troche koszyczkow wypadajek

8. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Czyli gwiezdne talary nie przechodzą na inne okazje , tylko przepadaja jak nie wykorzystam w tym evencie?

9. basia99999

basia99999 Forum Pro

Każdy niewykorzystany gwiezdny talar po evencie zostanie wymieniony na 50 PD, 50 TPD i 70 SG.
    Tak jest w ogłoszeniu

10. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

A ja nawet nawet zadowolona jestem. maja rację Ci, którzy są rozczarowani - nijak ten ewent ma się do poprzednich edycji. Ale cóż ... darowanej małpie ... . Co do ilości punktów. Najwięcej talarów ile udało mi się zebrać podczas jednego przejazdu to 78. Ilość gier skromna bo tylko 188.

Jak to mówią w pewnej reklamie - no i fajnie!

11. 6elka4

6elka4 Baron forum

Z tymi perfumami to nie wiadomo o co chodzi,więc proponuję SP,ale wybór należy do Ciebie;)

12. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Ludziska, ogarnijcie się..... czytajcie poradnik ze zrozumieniem, co chwilę widzę że są pytania, a to o itemy w evencie królowej , a to jak z tym siedliskiem kaczek, jak złożyć jak rozłożyć;)

To moje zdanie, jak w coś się angażuję, w tym wypadku chodzi o grę, to czytam poradnik- jak coś nie rozumiem - zadaję pytanie w ogólnych, a poza tym w wątkach eventowych jest co chwilę wałkowany temat

Rozumiem real ważny, ale poradnik przeczytać to tylko kilka minut;)

A w temacie fanty nawet takie sobie, ale grać trzeba do końca eventu.....za chwilę przygotówka do następnego

I życie jak w Madrycie, co chwilę coś się dzieje:)

13. danusias23

danusias23 Książę forum

Alem się zgapiła, mam ok 4 tys róż i chciałam z tych, które zostaną, ukręcić te super perfumy a teraz patrzę: już nie można. Skończyło się pewnie wraz z króliczą miłością echh :eek: tak to jest, jak jest kilka eventów na raz, nie ogarniam, co do czego ;)

14. agnieska

agnieska Ekspert forum

U mnie brak 20 koszyczków (wypadajek) do pnącza :cry::cry::cry:

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

olgs3 i agnieska lubią to.
  16. niki1990

niki1990 Komandor forum

O żesz w dziób! Pnącze dali. Motyla noga teraz? Obudzili się na końcówce eventu, jak wszystkie gwiazdki poszły na banany, sp,nawozy i kupony na kombajny. Masakracja. Nie ma to jak złośliwość bp

17. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Gdzie ty widzisz jakieś pnącze dodatkowe w tym evencie? :):):)

AnnDżelina lubi to.
  18. MOD_Zła

Ale pnącze było od samego początku do zdobycia.
    I talary nie mają tu nic do rzeczy.
    Przeczytaj uważnie Poradnik i dowiesz się, że pnącze otrzymuje każdy za rozegranie 36 mini gier.

eliza9070 lubi to.
  19. MOD_Zła

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

A to to ja już dawno zrobiłam. Tylko moja farma jak zwykle się niemiłosiernie tnie i przez moment miałam drugie pnącze

magdalena lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.